Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik gangsta pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Torej Postojna (center in radij 1km) in ni potrebno, da se odvija kaksna prireditev, ker se to dogaja dopoldne in tudi popoldan. Zvecer pa GSMa ne uporabljam veliko
smile-1.gif

Dej nehaj no!!! Zakaj se pa meni to ne dogaja (in ostalim, ki jih pozam) na isti lokaciji?!

Zakaj se ti to ne dogaja ne vem. Mogoce nimas tako velikega volumna klciev, kot jaz in tezava ne pride ali pa pride zelo malo do izraza. A mislis, da bi si vzel cas pisati post, ce ne bi imel tezave? Mislis, da so vsi, ki tozijo po ISTI tezavi bolniki, ki ne vedo kaj govorijo? A ni zanimivo, da so vsi ti ljudje (vkljucno z menoj) stranke Simobila? A potem Simobil daje tistim, ki se nam to dogaja kak mandrake, da imamo halucinacije?

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ampak sedaj je govora o S! in ostala dva operaterja tukaj nimata veze, ker Earnhardt in ostali niso uporabniku @m ampak S!... še vedno pa me zanima, kdaj imate namen izboljšati signal na litostrojski v LJ v študencu??

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
jaz ga še tudi imam in mislim da bo težko najti dostojnega naslednika, baterija mi po 3 letih še vedno drži v povprečju 7 dni kar pa je za današnje telefone že misija nemogočeLPWWY

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
jaz ugašam zvečer, pa mi tudi zdrži 1 teden ccca....imam ga od decembra 2005
smile-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
ampak sedaj je govora o S! in ostala dva operaterja tukaj nimata veze, ker Earnhardt in ostali niso uporabniku @m ampak S!... še vedno pa me zanima, kdaj imate namen izboljšati signal na litostrojski v LJ v študencu??

Danes vprašal soseda, ki hodi na šolo SŠTS (študenc takoj zdraven), ki je na litostrojski in se zadržuje dosti v menzi oz. hodi tja jest in pravi da nikoli nobenih problemov (klici, internet na tel.)...tako da verjetno tam nimajo kaj izboljševat.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
kaj si izvedel na infu?

nisem še nič, ker sem prvo tukaj vprašal, glede na to, da ste tudi simobilovci tle gor....

Gamero, menza je ql ja, študentske sobe so pa popolnoma druga zgodba - prekinja zvezo, kvaliteta zvoka sploh ni ok itd itd...

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Vsem (vpletenim): težave s signalom, zvezami ipd. se rešuje z operaterjem - klicne centre imajo tudi za te zadeve. Prepucavanje na forumih pa služi le nabijanu postov.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Sem vztrajal vsaj pol leta in beležil težave kdaj sem bil nedosegljiv. Kljub posredovanju teh info na S! se ni nič spremenilo. Testiral z različnimi GSM-i vendar so se težave ponavljale dokler nisem zamenjal operaterja. Zaenkrat je še OK!
rolleyes-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Povprecen uporabnik pri tem oglasu misli, da lahko klice za 0 eur na minuto - verjetno se poveze vse to s paketi "zame", na koncu meseca pa je racun 15x previsok, "mandlci" s Simobila bodo pa rekli, da ni prebral majhnega teksta. Ce so pri Simobilu tako posteni me zanima, zakaj na veliko ne povejo, po cem so hruske. Saj itak vsi vemo, da "there's no such thing as free meal", so pa nekateri bolj naivni od drugih in sluziti na ta nacin je podlo!

V drobnem tisku piše, da se obračuna "le" vzpostavitev zveze v višini 0,90€ vsakih 20 minut.

A ne bi raje napisali 90c / klic, v drobnem tisku pa da se to zaračuna na vsake 20 minut? Namesto, da napišejo 0 € / min???
10.gif

To za moje pojme je zavajanje, pa se lahko nekateri na glavo obrnete.

Tako kot bi napisal "avtopranje ZASTONJ!" potem pa z drobnim tiskom: "Za vhod v avtopralnico morate plačati 10 EUR."

Dejansko ni 0 EUR na minuto, ampak se da ta stroške natančno zračunati in znaša med 0,045 in 0,90 EUR na minuto - aritmetična sredina 0,4725 EUR/minuto.

Kakorkoli, transparentnost ni ena od ključnih sestavin znamke Simobil.
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Sem prišel še do linka za akcijo midva sva najboljši par.

Katere so torej prednosti, ki jih lahko predstavite svojemu prijatelju, če se odloči, da bo postal nov naročnik paketa ORTO U NULO:

* 2 meseca brez mesečne naročnine
* 0 EUR/min za klice znotraj Si.mobilovega omrežja,
* 0 EUR za sporočila SMS,
* 0 EUR za sporočila MMS,
* 0 EUR za prenesen kB do 100 MB,
* 0 EUR/min za klice v druga omrežja (201 min/5 EUR/mesec)
* Mesečna naročnina 10EUR na mesec

Brez zavajanja.
grin1.gif

PS:
Poleg drobnega tiska o količini vključenih minut še tole:
Citat:
Vsem novim naročnikom, fizičnim osebam, ki bodo do vključno 30. 09. 2009, na prodajnem mestu sporočili telefonsko številko obstoječega ORTO U NULO naročnika in sklenili naročniško razmerje na paketu ORTO U NULO, SMART, enaZAME, triZAME ali petZAME in hkrati kupili enega od ponujenih telefonskih aparatov in se vezali za najmanj 24 mesecev, dva meseca ne bomo obračunali mesečne naročnine.

Se pravi MORAŠ kupit GSM in MORAŠ se vezat, če hočeš 2 meseca frej. Kaj pa tisti prijatelj, ki dobi frej? Se mora tudi vezat?
grin1.gif

str4ciatella

Zelenc'
8. nov 2008
25
0
1
No jaz pa nimam vprašanja glede omrežja in kakršnihkoli težav. Sem iz Šk. Loke in vse mi dela brez problema! Zanima me samo, če se obeta z oktobrom (namreč prebrala sem da cene telefonov, ki so trenutno v ponudbi veljajo do 1.10.2009) kakšno znižanje cen. V mislih imam n97. Seveda razumem, da ne morete kar takoj na začetku prodajati po ne vem kako nizki ceni. Ampak se spomnim, da je pri n95 cena kar precej padla v roku pol leta. Mogoče se obeta kakšno znižanje tudi za n97?? Any hint?

Lep pozdrav vsem!

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
vprašanje glede halo paketa; v čem se razlikuje polnjenje preko telefona od polnjenja (V vsoto mesečnih polnitev se šteje polnjenje s papirnatimi in elektronskimi vrednostnimi karticami HALO in polnjenje preko spleta.),ker pri polnjenju z telefona nisi upravičen do dodatnega popusta
bonk.gif
LPWWY

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.