Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
22. jul 2007
13.583
1.764
113
124
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
potem pa lahko na zsLPWWY

to je vse za odgovor pod zs
stupid-1.gif
LPWWY

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
843
22
18
Ksz ...

Kako je pa Simobil podražil telefone, odkar sem jih nazadnje gledal
shocked-1.gif
No pa saj kaj to mene sploh gane, telefona še vsaj dobro leto ne bom menjal.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Ksz ...

Kako je pa Simobil podražil telefone, odkar sem jih nazadnje gledal
shocked-1.gif
No pa saj kaj to mene sploh gane, telefona še vsaj dobro leto ne bom menjal.

Nekateri smo to že veliko preeeeeeeeeeeeej ugotovili
wink-1.gif
.

KLIK

Lp.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Citat:
potem pa lahko na zsLPWWY

to je vse za odgovor pod zs
stupid-1.gif
LPWWY

odgovor je javen - zloraba,... kakšne vrste zloraba ,...

med drugim sem podpisal tudi izjavo o zaupnosti tako da podatek ni javen,...

b

22. jul 2007
13.583
1.764
113
124
ok drugič pa to napišite še na spletno stran tako da se še kdo ne z...e -lahko tudi kot opomba poleg tega
(V vsoto mesečnih polnitev se šteje polnjenje s papirnatimi in elektronskimi vrednostnimi karticami HALO in polnjenje preko spleta.)
LPWWY

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
si morda prebral OPOMBE?

Opombe zanimive zate,..
copy paste iz strani prvi in drugi odstavek

Uporabnikom HALO, ki bodo prejeli sredstva na podlagi storitve Polni, se bo podaljšana veljavnost računa HALO za 90 dni vendar le v primeru polnitve za 5 EUR ali več. Polnitev računa HALO za 1 EUR, 2 EUR, 3 EUR ali 4 EUR ne podaljša veljavnosti računa HALO.

Storitev POLNI ne vpliva na seštevek mesečnih polnitev, ki so osnova za mesečno nagrado HALO Bonus Kluba ali katerikoli drugih ugodnosti in nagrad iz naslova nagrajevanja obstoječih uporabnikov.

b

22. jul 2007
13.583
1.764
113
124
toliko se nisem poglabljal v to, če bi mi že prej dal ta link bi razumel v čem je finta -ne pa da to niza v javnost-, sicer če ni varna storitev in prihaja do zlorab jo ukinite ali pa izboljšajte varnost recimo z kakšnim potrditvenim sms-om z kodo
ne-ne-1.gif
LPWWY

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Če se ti nisi poglabljal v to, ne pomeni, da je s strani operaterja kaj narobe, se ti ne zdi? Ker ravno prej si omenjal, da se naj da na spletno stran, človek bi pričakoval, da si jo prečesal, da tako domnevo sploh pišeš.

Kar se pa tiče zlorab, se bo raja počasi morala začeti zavedati, da je telefon že praktično denarnica in še marsikaj več ...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Saj jo lahko imaš, kodo telefona
grims-1.gif
Vsako denarnico ti pa lahko ukradejo in kar imaš gotovine, ti brez problema ukradejo. Tudi tukaj je za polnjenje tujega računa limit. Za Moneto zopet imaš lahko kodo. Kar se tiče ponudbe operaterjev, verjemi, da je vse pravno preverjeno, vsaka storitev ali dodatna ponudba, ki gre ven.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:

vprašanje glede halo paketa; v čem se razlikuje polnjenje preko telefona od polnjenja (V vsoto mesečnih polnitev se šteje polnjenje s papirnatimi in elektronskimi vrednostnimi karticami HALO in polnjenje preko spleta.),ker pri polnjenju z telefona nisi upravičen do dodatnega popusta LPWWY

da ne boš rekel da sem grd in ti ničesar ne zaupam,...en primer:
imaš dva haloja, ki imata napolnen račun za npr. 20 € in drug drugemu "polnita" račun in si s tem kasirata nagradne smsje,...

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ta je blaga, obstajajo pa tudi močnejše in finančno višje zlorabe,...
domišljija ne pozna meja,...

b

urko

Zelenc'
4. nov 2008
22
0
1
Simobil bo s četrtkom vse cene storitev za predplačnike izenačil s Tušmobilovimi (vse bodo stale osem centov na minuto)
Vir: zurnal24

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Fajn! Potem se mi pa sploh ne splaca it na Orto u nulo. Klici v Simobil so zastonj, v druga omrezja cenejsi kot tam, SMSe pa tako z neta posilam. Pa se Halo kartica me stane samo 6 eur zaradi partner bonusa. Super ponudba
smile-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
In kje je haklc (razen "ekskluzive 10k")? Sigurno je prenos podatkov 10x drazji kot v ostalih?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
kakor sem slišal so klici znotraj S! omejeni na 1001 minuto oziroma do 31.12.... odvisno kaj prej nastopi...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.