Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
KSZ:

Simobilovci, a vi mislite zrihtat smse iz Simobila na T-2?

Zdej sploh ne dela že par dni, obratno dela normalno.

borovnica, reč Nejcu naj mal pogleda smse...
V zadnjih dveh tednih se je zadeva precej izboljšala. Si.mobil nima tukaj kaj zrihtati, na potezi je T-2.
Naši fantje v CORE-u delajo dobro, da si jih ne bi kdo drznil blatiti.

Zato prosim, ,da tisti, ki ne poznate ozadja, ne blefirate in širite nakladarij.

Nazadnje urejeno:

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
A ni zanimivo, da je pri vsaki stvari, v kateri je udelezen T-2 in je kaj narobe, za to kriv nekdo drug? V tem primeru (ne vem kdo ima prav, ampak zgleda podobno) je kriv Simobil, ko so prikljucevali stranke in mogoce internet ni deloval, je bil dezurni krivec VEDNO TS,.....

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
A ni zanimivo, da je pri vsaki stvari, v kateri je udelezen T-2 in je kaj narobe, za to kriv nekdo drug? V tem primeru (ne vem kdo ima prav, ampak zgleda podobno) je kriv Simobil, ko so prikljucevali stranke in mogoce internet ni deloval, je bil dezurni krivec VEDNO TS,.....

467716-post_slo.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Citat:
KSZ:

V zadnjih dveh tednih se je zadeva precej izboljšala. Si.mobil nima tukaj kaj zrihtati, na potezi je T-2.

Zato prosim, ,da tisti, ki ne poznate ozadja, ne blefirate in širite nakladarij.

Ne teži
wink-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Citat:
KSZ:

To, da ste vi brez supporta je kriv T-2 ane?

No dejansko, vemo kakšno je stanje pri vas, amapk ne bi zdej po forumu.

Dejstvo pa je, da strankam še vedno ne delujejo smsi...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Mesečne račune na obroke ? To nekak nima smisla.
Če pa imaš enkratni visok znesek, pa se da kaj zmeniti. Vsaj en primer poznam.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
a mi lahko kdo pove kako je s plačilom na obroke pri S! če sploh ali je to samo govorica

Z Diners kartico lahko kupiš aparat na max 6 obrokov, s tem da obrok ne sme biti manjši od 20eur.

PREFIX

Pripravnik
12. jan 2008
73
0
6
Če želim zamenjati paket SIMPL s paketom SIMPL+ ali moram vseeno plačati 10 evrov stroškov prehoda?

Rogue

Pripravnik
26. avg 2009
89
0
6
Dobr, pa a se je tem Simobilovcem zmešal? Men se je ta firma v treh letih uporabe zagnusila v dno duše in še naprej in grem čim prej daleč, daleč stran od njih. Banda nesposobna so, njihove ponudbe so totalka nepregledne, signal je v kurcu, omrežje je včasih clo zasedeno, pregled porabe na mobitelu je drek vredn, itn., itn.

jessy84

Zelenc'
24. jul 2009
19
0
1
Se čist strinjam! Pa prej mi je bil Mobitel antipatičen s svojimi forami, zdej se mi pa zdi, da več naredijo za uporabnike kot pa Simobil. Sej ne rečem, da bi bil Simobil od začetka tak, se je pa zdej poslabšu odkar se je zamenjalo vodstvo
uf-1.gif

jessy84

Zelenc'
24. jul 2009
19
0
1
Jaz ne vodim podjetja za storitve mobilne telefonije in mi ni treba vedeti. Očitno pa tudi drugi ne vejo. Ti pa zihr delaš za Simobil, ko jih tako braniš. Sej vem, sej nisi sam kriv - pač pripadnost podjetju pa dost dobra plača pa to...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Ti pa zagotovo veš, koliko se ga kam vloži.

S takimi odgovori se bolj butla delas, kot ce bi bil tiho...
grims-1.gif
... S takim nacinom, kot je recimo zaracunavanjevstopnine na live!, cetudi je sploh ne uporabljas, si delate vec skode kot koristi... Pa ne spet napisat kaksnega butastega odgovora, da Si.mobil pri tem ni nic kriv...

Nazadnje urejeno:

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
Citat:
Uporabnik jessy84 pravi:
Se čist strinjam! Pa prej mi je bil Mobitel antipatičen s svojimi forami, zdej se mi pa zdi, da več naredijo za uporabnike kot pa Simobil. Sej ne rečem, da bi bil Simobil od začetka tak, se je pa zdej poslabšu odkar se je zamenjalo vodstvo
uf-1.gif

Ja čisto sestrinjam nevem kaj njihov marketing mislil... metanje keša za ene Umeke, pa žur z razlogom, kerga boli [censored] za to...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.