Citat:
Uporabnik jessy84 pravi:
Ja, bi moral bit popolni dostop po defaultu - pa ni. Sicer sem pa že klicala, pa so rekl, da morm it prov na center un k***** obrazec nanovo podpisat
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Uradno številk ni možno izbirati,...
l.p. b
Citat:
Uporabnik TheCjen pravi:
Citat:
Uporabnik jessy84 pravi:
Še ena šlamparija Simobilovcev - sicer je blo to že neki časa nazaj, ko sem šla na Simobilov center, da dobim geslo za SiAsistenta. Imam čist normalno eno naročniško razmerje za eno številko itd. In so mi idioti dali samo omejen dostop - a se jim tud prebrat ne da, kaj izberejo al kaj? Sej Asistenta itak ful mal uporablam, ampak lepga dne bom popizdila in jim šla mal povedat svoje! Ampak šalabajzarstvo res čist na vsakem koraku...
Predno se razpočiš naj ti povem, da prodajalci v shopu nimajo nič za ''odkljukat'', da bi ti dali popoln ali omejen dostop. Pokliči na klicni center, povej geslo in ti podo vklopili popoln dostop. Sicer pa, če imaš samo eno naročniško številko, bi moral biti po defaultu vključen popoln dostop. V primeru, da imaš pač več številk, je ponavadi vklopljen omejen dostop, vendar kot sem rekel, pokliči na klicnega in ti bodo uredili. Nimajo pa prodajalci nadzora nad tem, kot ti misliš.
Lp.
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Kaj mores narest, ce dobis pri Simobilu nabite narocnine Vodafone live, v resnici pa imas v profilu to izklopljeno? Npr ce pritisnem na live tipko, mi gre na cisto neko drugo stran
Do prejsnjega meseca s tem ni bilo tezav, sedaj pa gledam, da imam kar od nekje neke vstopnine vracunane, tudi takrat ko VEM da sem internet uporabljal prek prenosnega racunalnika in BT.
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Kaj mores narest, ce dobis pri Simobilu nabite narocnine Vodafone live, v resnici pa imas v profilu to izklopljeno? Npr ce pritisnem na live tipko, mi gre na cisto neko drugo stran
Do prejsnjega meseca s tem ni bilo tezav, sedaj pa gledam, da imam kar od nekje neke vstopnine vracunane, tudi takrat ko VEM da sem internet uporabljal prek prenosnega racunalnika in BT.
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
meni so v roku par dni odgovorili da so neupravičeno računali vstopnino in da bo naslednji račun tolko nižji
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Dobiš odgovor na mail, zadevo pa lahko tudi vidiš v asistentu, če je bila oz. ni bila uspešno rešena.