Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Simobilu je res postalo malo mar za njihove stalne naročnike. Na dom dobiš "posebno ponudbo", ki sploh ni posebna. Vsi novi in stari naročniki lahko predstavljene telefone kupijo po enaki akcijski ceni. Tu govorimo mogoče že o zavajanju. Prav posebej mi je seveda všeč: Posebna ponudba... Obstaja pa tudi 50, 00 EUR popusta na pogovore in storitve.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce mesecno zapravis samo ene par €, pricakujes potem, da ti bo operater senkal aparat za 500€? Kolikor vem, je posebna ponudba odvisna od tega, koliko si v preteklem obdobju zapravil pri njih...
nahrung002.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ravno zaradi takega odnosa se jim jaz že pred dvema mesecoma vrnil SIM kartico in številko prenesel.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Ugodnost velja za vse nove naročnike, ki se vežejo na izbranem paketu za obdobje 24 mesecev z ali brez nakupa telefona.

ah ja
wink-1.gif

velja za pakete zame,...

b

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Ugodnost velja za vse nove naročnike, ki se vežejo na izbranem paketu za obdobje 24 mesecev z ali brez nakupa telefona.

ah ja
wink-1.gif

Ah ja navadi se že
smile-1.gif
Sicer pa določeni obstoječi naročniki dobijo dobre nekateri pa manj dobre ponudbe, zastonj aparate kakor vem noben operater ne ponuja.

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Novi naročniki pa so naročniki, ki še nikoli niso bili pri simobilu ali so lahko že kdaj bili, pa so vmes prekinili?

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Simobil, ali ste opazili problematično delovanje Samsungov C3050? Opažam pri dveh osebah, s popolnoma novima aparatoma. Pogovor med klicem je težaven, zatikanja, motnje,... Ali vam je znan problem? Kje je težava? V Si centru grozijo, da jih ne vzamejo nazaj - manj kot 8 dni od nakupa?!

borovnica?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kolikor vem, je posebna ponudba odvisna od tega, koliko si v preteklem obdobju zapravil pri njih...
nahrung002.gif

Mislim da nam v januarju poteče doma eden od paketov PetZame, ki je morda 40% izkoriščen. Me zanima kakšna bo ponudba! Do sedaj je bila igra fer, vsi aparati 1€ v tem najbolj "jakem" paketu. No tega več ni! Bomo vidli koliko bonusa lahko dobim.

Lp

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ko sem bil njihov naročnik (do konca prejšnega leta) sem pri njih mesečno zapravil od 40 do 50 evrov. Ko sem domov dobil res posebno ponudbo, sem se samo še odselil. Pa ne mislim vse slabo, je nekaj kvalitite, a ta ki jo ponuja drug operater je Si.mobil nima. Pa še grozne prodajalce v centrih imajo, študentje z lepimi cunjami. Mam zlo slabo izkušnjo. Saj mogoče res zgledam zabit, ampak ne bi me pa blo tko treba gledat in obravnavat.

saint89

Zelenc'
6. avg 2009
9
0
1
3.4. 2010 mi poteče pogodba, kdaj potem lahko grem podaljšat pogodbo in vzeti telefon? 6 mesecev pred iztekom menda? Torej potem 3.10?

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ne.
5 mesecev oziroma 150 dni pred iztekom.

Se splača vzet N96 v 3zame? Kaj so felerji tega telefona? Nič kaj veliko se ni pisalo o njem?

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Niti jih ni, razen da je ogromna, da jo je zelo hitro nadomestila (identična, a manjša) N86 in da so prišli hitro lepši modeli, pa da ni bila kaj prida več kot N95 ali N95 8GB. OK, kakor za koga, ima par featurjev več, ki v splošnem niso vredni menjave, vsaj za večino ljudi. Je pa telefon že nekaj časa na trgu.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Simobil, ali ste opazili problematično delovanje Samsungov C3050? Opažam pri dveh osebah, s popolnoma novima aparatoma. Pogovor med klicem je težaven, zatikanja, motnje,... Ali vam je znan problem? Kje je težava? V Si centru grozijo, da jih ne vzamejo nazaj - manj kot 8 dni od nakupa?!

borovnica?

Kako bi bil lahko operaterju znan za problem. Mislim, da se tukaj servis spopada s temi problemi.

lp

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
seveda preveri,...
ali tebi to pomeni da rastala 100 telefonov in čaka feedback?
pretestira komad, dva kaj jaz vem,... neko zaupanje pa je potrebno met v proizvajalca,...

b

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Kakorkoli, kaj se lahko naredi z novimi kvarnimi aparati? Brez obveznosti menjate?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Samo mimogrede, kako kaj poteka razreševanje problemov z obračunavanjem vstopnin v Vodafone Live? Saj sem se že navadil, da zraven plačila računa pošljem še reklamacijo, samo vseeno...

Novi obračunski cikel in že prvi dan veselo letijo vstopnine, čeprav niti nisem na internetu
bonk.gif
.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Meni so prav tako uspešno odobrili reklamacijo, brez posebnih dopisov, zgolj opozorilo referentki. V poslanem dopisu na koncu lepo naprošajo, če jih lahko v naslednjem obračunskem obdobju ponovno opozorim na napako. Ali si to lahko razlagam, da v koliko jih ne, da bodo ponovno zaračunali? Grozno.

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Očitno
smile-1.gif
.

Jaz itak ne plačujem več zneska na računu, ampak sam odštejem vstopnine in naknadno pošljem še pritožbo. Še kreditiral jih pa ne bom...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.