Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Pa ne mešat "rabljen, a brezhiben" aparat z "pokvarjen".

Nič ne mešamo, zgoraj lepo piše:
Citat:
Kupiš >> domov >> priklopiš >> ne dela >> nazaj v trgovino
Menda je jasno, da je govora o pokvarjenem aparatu, brezhibni ponavadi delujejo.
smirk-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
No, ne osebno jemat takoj. Nekdo drug je govoril o prodaji rabljenega izdelka (ki ga je nekdo vrnil).
Razen če je mislil, vrnjen "rabljen" izdelek, ki je v resnici pokvarjen, SiMobil pa bi ga dalje prodajal ...
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Vsi, ki imate težave s prikazom stanja, UTF-16/UCS-2 (16 bit) kodno shemo na telefonu spremenite v 7-bitno ASCII kodno shemo.
Naj kdo sporoči, če pomaga.

Nazadnje urejeno:

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Kar se MMS-ev tiče pa ne vem, zakaj ne prikazuje. Je pa tako,d a takšne pritožbe pač ne moreš podat, to je zgolj dodatna storitev, informativne narave. Vsaj jaz tako mislim.

Po mojem bi pa lahko, ker ne morem vedeti, koliko sem jih že poslal. Pri tako velikih količinah pač ne moreš več na pamet šteti vsakega posebej.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Saj je vseeno, prej, ko ni bilo zakupljenih količin tudi nisi vedel. Lahko si sam šteješ, če te muči, nekako ne vidim, zakaj bi bil to operaterjev problem? Mislim, lahko bi kazalo tudi MMS-e, se popolnoma strinjam, samo če jih pač ne ...

Pa še to, če veliko spremljaš svojo porabo in te skrbi prekoračitev, boš zelo hitro opazil zaračunavanje po preseženih količinah
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
A mi lahko kdo razloži, od kdaj ima Simobil za prekoračene minute in sms-e v orto nula paketu tarifo kar 0,15 eur?

Se pravi, to lahko kar poljubno menjajo, brez predhodnega obveščanja uporabnikov?

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
31. 7. je bilo med obvestili to in še nekaj drugih sprememb v ceniku.

@Cawo: Tudi od svoje banke pričakujem, da mi ob vsakem trenutku omogoča vpogled v stanje na računu!
rolleyes-1.gif
Ali naj seštevam nakupe na pamet in vlečem kartico, dokler pač gre??

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
31. 7. je bilo med obvestili to in še nekaj drugih sprememb v ceniku.

@Cawo: Tudi od svoje banke pričakujem, da mi ob vsakem trenutku omogoča vpogled v stanje na računu!
rolleyes-1.gif
Ali naj seštevam nakupe na pamet in vlečem kartico, dokler pač gre??

Samo pri banki je ta storitev placljiva (npr. KLIK, SKB.net, Net.Stik,...) ...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
A mi lahko kdo razloži, od kdaj ima Simobil za prekoračene minute in sms-e v orto nula paketu tarifo kar 0,15 eur?

Se pravi, to lahko kar poljubno menjajo, brez predhodnega obveščanja uporabnikov?

Citat:
Si.mobil bo s 1. 9. 2009 se za vse nove in obstoječe naročnike paketov enaZAME, triZAME, triZAME BlackBerry, iZAME, petZAME, petZAME BlackBerry, PODJETNI 24, PODJETNI 30, ORTO U NULO in ORTO BERI spremenil ceno storitev nad zakupljeno količino 1.001 v paketih oz. 201 v Opciji 201 in Opciji mobilni 201.

Nova enotna cena ob prekoračitvi količine vključenih minut ali SMS-ov po 0 evrov v paketu oz. opciji za klice ali sporočila v katerokoli slovensko omrežje bo znašala 0,15 EUR/min.

Mesečne naročnine in količine vključenih storitev po 0 evrov v vseh omenjenih paketih in opcijah ostajajo nespremenjene, kar še vedno omogoča najugodnejše komuniciranje v Sloveniji.
Link: http://www.simobil.si/sl/insid...33-0E30B0F0213C

Tko da je blo vse objavleno na spletni strani si.mobila...
wink-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Banki je to primarna dejavnost, operaterju pa dodatna storitev.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Kaj je operaterju dodatna storitev? Ponujanje zakupljenih količin pogovorov, SMS in MMS?
confused-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Vprašanje: koliko naročniških razmerij ima lahko sklenjenih uporabnik (fizična oseba) pri enem operaterju (S!mobil)?
Gre namreč za to, da bi sklenil še eno razmerje, staro mi velja še pol leta. Ampak, ker je zdejle 1 letno obdobje z manj naročnine (paket 3zame samo 6 EUR), se mi skorajda bolj splača vzet novega, za starega pa plačevat samo še naročnino (mam še stari paket smart, kjer pa ni nič free). A je tu kak trik? Meni se ne zdi ...
Hvala za odgovor!

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Mislim, da sploh ni omejeno, razen za Orto Smart / Orto u nulo, kjer maš lahko samo enega naenkrat.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
To je odvisno od stranke, redni plačnik in podobno. Če imaš vse OK, potem še enega ni problema sklenit, da boš imel 2.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ne, ORTO U NULO je pa lahko samo en. Na splošno sem govoril.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
ksz ...

Nekdo je za MMS-e za SIMPL + spraševal: 8 centov.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:

Niso te želeli strašiti
grin1.gif
.

Lp.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ma sam je res prehuda tarifa.... že skor ceu teden nekličem nikamor, saj račun krepko raste ... na koncu k sem preračunu, bi mi blo bolš, da sem ostal na Orto Smart paketu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.