Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Vprašanje: koliko naročniških razmerij ima lahko sklenjenih uporabnik (fizična oseba) pri enem operaterju (S!mobil)?
Gre namreč za to, da bi sklenil še eno razmerje, staro mi velja še pol leta. Ampak, ker je zdejle 1 letno obdobje z manj naročnine (paket 3zame samo 6 EUR), se mi skorajda bolj splača vzet novega, za starega pa plačevat samo še naročnino (mam še stari paket smart, kjer pa ni nič free). A je tu kak trik? Meni se ne zdi ...
Hvala za odgovor!
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
A mi lahko kdo razloži, od kdaj ima Simobil za prekoračene minute in sms-e v orto nula paketu tarifo kar 0,15 eur?
Se pravi, to lahko kar poljubno menjajo, brez predhodnega obveščanja uporabnikov?
Niso te želeli strašiti.
Lp.
Citat:
Hvala tebi in vsem ostalim prej !
Grem sklenit še eno pogodbo, staro pa počas skenslam (no, se bo kar sama)
Citat:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
a smo eni Blond...
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
a smo eni Blond...
Kaj pa je to čudnega v deželici tej, če so pa eni šli k Tušmobilu zgolj zato, ker je bila N95 1 evro.
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
a smo eni Blond...
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
He he, "nažalost" da. Mesečno naredim od 1500 do 2000 minut
Citat:
Res je, a ste drugi še bolj blond
Seveda se ne bo sama prekinila, se bo pa sama skenslala, ja, in to čez pol leta, ko bo preteklo 24-mesečno obdobje. Do takrat pa plačujem 5 EUR mesečne naročnine (6 x 5 ...joj, ne bom preživel)...
BTW: dejte mi raje povedat, kje bi dobil Nokio E66? V KR je ni ...
Citat:
Uporabnik vellno pravi:
BTW: dejte mi raje povedat, kje bi dobil Nokio E66? V KR je ni ...
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
to pa je problem tistih ki so videli samo telefona za 1 €...
Joj, no ... noooooo ... meni je vse, ampak vse jasno, morda ni komu izmed vas, ki takole pišete. Če uporabljam malce drugačne termine od običajnih, še ne pomeni, da ne razumem. Skratka, po končanem aneksu pisno zahtevam preklic pogodbe in to je to. In nič takega, česar ne bi vedel.Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Kaj ti ni jasno? Sama se ti ne bo "skenslala", samo aneks k pogodbi ti bo iztekel, sam boš pa morač podati zahtevo za prekinitev naročniškega razmerja, v kolikor boš hotel prekinitev.