Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik jessy84 pravi:
Ti pa zihr delaš za Simobil, ko jih tako braniš.

Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kot predstavnik Si.mobila ...

Meni sicer bolj daje občutek najstnika, ki je "going thru a phase"...
Ker dvomim, da bi podjetje imelo namerno koga takega za (pol)uradnega predstavnika.

Nazadnje urejeno:

luka51

Guru
16. avg 2007
14.496
5.790
113
evo pa sem tudi jaz žrtev live zaračunavanja
smile-1.gif

uglavnem zdaj pa sem že skoraj ziher da ko je konec vezave za telefon grem nazaj na mobitel. Saj ok ampak na simobil sem šel ker mi je ponujal bolj ugodni paket in pa bolj ugodno ceno za telefon. no zdaj ni niti paket več bol ugodn pa še telefoni so konkretno dražji po vrh vsega pa zaračunavajo še storitev ki je ne uporabljaš...... nevem kolk se pozna ampak čez slabo leto bosta 2 naročnika manj na simobilu
smile-1.gif

08040404 wtf :D pol ure pritiskat da nekam prideš :D
pol pa on meni da se to zgodi zaradi pomotoma pritisnjenih hitrih tipk za live.... wtf ej

ok fantje ki ste meli enake probleme. kak je postopek za reklamacijo?
mate kako copy/paste reklamacijo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
To sicer pomoje ni metanje denarja stran... Ker ce ga ne bi dali v to, bi pa to verjetno pobrala drzava v obliki davkov
smile-1.gif
...

Ga nej pa dajo rajši v izgradnjo novih utms postaji, da bo omrežje bolj vzdržno oz. ga naj v stortive dajo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
ok fantje ki ste meli enake probleme. kak je postopek za reklamacijo?
Plačaš račun zmanjšan za one vstopnine in napišeš mail o tem.
(pa CC na tržni inšpektorat
evil.gif
)

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sponzoriranje take prireditve je pomoje kot olajsava pri davkih... gradnja omrezja pa ne...
Sicer tocno nevem, je pa verjetno nekaj na tem...
smirk-1.gif

V bistvu tu ni davčne olajšave. Ta velja za donacije (in ne sponzorstva) pa še to v zelo majhem odstotkov od prihodkov podjetja. Večina solidnih podjetij z raznimi donacijami nekajkratno prekorači tisti zakonski limit olajšave.
Žur z razlogom je dogodek z razlogom. Je odlična forma tržnega komuniciranja z uporabo eventa, ima pa tudi svojo dobrodelno noto, ki je skladna s percepcijo, ki jo želi Simobil ustvariti/utrditi v javnosti.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Žur z razlogom je dogodek z razlogom. Je odlična forma tržnega komuniciranja z uporabo eventa, ima pa tudi svojo dobrodelno noto, ki je skladna s percepcijo, ki jo želi Simobil ustvariti/utrditi v javnosti.
VL vstopnine za dobrodelne namene
cheer.gif

22. jul 2007
13.583
1.766
113
124
še ena
bonk.gif
LPWWY

p.s. še to, za željeno številko sem se že prej pozanimal na simobilinfo ali je že v obtoku in seveda je še bila prosta

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
problem je v tem, da simpl smatran kot prepaid sistem in zato ne moreš izbirati številke po želji - vsaj predvidevam, da je tako
smile-1.gif

jessy84

Zelenc'
24. jul 2009
19
0
1
Še ena šlamparija Simobilovcev - sicer je blo to že neki časa nazaj, ko sem šla na Simobilov center, da dobim geslo za SiAsistenta. Imam čist normalno eno naročniško razmerje za eno številko itd. In so mi idioti dali samo omejen dostop - a se jim tud prebrat ne da, kaj izberejo al kaj? Sej Asistenta itak ful mal uporablam, ampak lepga dne bom popizdila in jim šla mal povedat svoje! Ampak šalabajzarstvo res čist na vsakem koraku...

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Citat:
Uporabnik jessy84 pravi:
Še ena šlamparija Simobilovcev - sicer je blo to že neki časa nazaj, ko sem šla na Simobilov center, da dobim geslo za SiAsistenta. Imam čist normalno eno naročniško razmerje za eno številko itd. In so mi idioti dali samo omejen dostop - a se jim tud prebrat ne da, kaj izberejo al kaj? Sej Asistenta itak ful mal uporablam, ampak lepga dne bom popizdila in jim šla mal povedat svoje! Ampak šalabajzarstvo res čist na vsakem koraku...

Predno se razpočiš naj ti povem, da prodajalci v shopu nimajo nič za ''odkljukat'', da bi ti dali popoln ali omejen dostop. Pokliči na klicni center, povej geslo in ti podo vklopili popoln dostop. Sicer pa, če imaš samo eno naročniško številko, bi moral biti po defaultu vključen popoln dostop. V primeru, da imaš pač več številk, je ponavadi vklopljen omejen dostop, vendar kot sem rekel, pokliči na klicnega in ti bodo uredili. Nimajo pa prodajalci nadzora nad tem, kot ti misliš.

Lp.

jessy84

Zelenc'
24. jul 2009
19
0
1
Ja, bi moral bit popolni dostop po defaultu - pa ni. Sicer sem pa že klicala, pa so rekl, da morm it prov na center un k***** obrazec nanovo podpisat
uf-1.gif

jessy84

Zelenc'
24. jul 2009
19
0
1
No, pa naj vam bo - bom probala še mal pohvalt Simobilovce... Moram se jim zahvalt, ker mi so mi zadnjič, ko sem na novem telefonu nastavlala Wifi, pa net pa to, in mi je šlo na Vodafone Live ene 10x,celo samo enkrat zaračunal vstopnino
smile-1.gif

Pa pohvalila bi še prodajalce na Čopovi in v Labu, ker so ful prijazni in se da vse zment, ne pa uni na Centru ki pa niso za nikamor - punce nimajo pojma, tipi so pa grozno nesramni!

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
še ena
bonk.gif
,

Pa si se zanimal za HALO SIMPL, ali naročniško SIMPL? Ker za HALO SIMPL dejansko ni mogoče izbirati številk, oziroma izbiraš med tistimi, kar imajo pač v shopu na zalogi. Če si se zanimal za naročniško simpl številko pa spet odvisno. Če ti je to rekel posrednik, potem je imel prav, če pa so ti to rekli v Simobilovem centru, potem pa se ti je prodajalec zlagal. Ker se lahko dodeli željena številka, če seveda še ni zasedena. Napiši v katerem shopu je to bilo...

Lp.

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Zanimivo. OK, res je, da nekako ni uradno, da si stranke lahko zmišljujejo številke, vendar, če bi se zglasil v Simobilovem centru, se z nekaj dobre volje da tudi to urediti.

Lp.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Potem pa tole nimajo ravno pošlihtano, če ti v CC-ju rečejo nekaj, na prodajni enoti delajo pa po svoje!!!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.