Ja, ampak Henkel in P&G ne objavljata zavajujočih cen, kot jih Simobil. Proizvajalci FMCG redkokdaj objavljajo cene, saj maloprodajne cene oblikujejo trgovci, kot so Spar in Mercator.Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
in jaz ne govorim o Sparu ali pa Mercatorju, temveč o Henklu, P&G, ki reklamirajo svojo storitev / proizvod,...
b
Citat:
pralni prašek Persil: 0 € / kg
*mini drobni tisk, ki se ga niti ne vidi po TV: cena škatle z vsebnostjo 1kg je 8€, cena škatle s 3 kg je 20€.
Citat:
bush odrasti že,...
verjameš tudi vsem praškom ki jih reklamirajo, pa zobnim pastam, ki naredijo svetleče bele zobe, šamponom, ki delajo čudeže,...
očitno ti primankuje malo kreativnosti,...
drugače pa vsak po svoje,...
b
Citat:
Bush,...
naj štejem vašo reklamo za Nokia maps za zavajanje?
"Nikoli se ne boste izgubili?"
Glede na oglas licenca poteče po treh mesecih.
POTEM BI SE MORAL OGLAS GLASITI , V PRVIH TREH MESECIH PO NAKUPU SE NE BOSTE IZGUBILI
b
Citat:
bush odrasti že,...
verjameš tudi vsem praškom ki jih reklamirajo, pa zobnim pastam, ki naredijo svetleče bele zobe, šamponom, ki delajo čudeže,...
očitno ti primankuje malo kreativnosti,...
drugače pa vsak po svoje,...
b
Torej zavajata oba ?Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Pa si se pritožil, ko ni šlo vino s tvoje srajce, kot obljubljajo, ko zbledela srajca zopet ne izgleda kot nova po pranju? To ti hoče povedat, da je zavajanje na drug način.
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
ja pa plačilo na obroke če ga ma je tudi kopija od D.....
sicer me pa res zanima če ma na obroke sem bil v trgovini in nisem videl nič napisanega
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Če sem prav prebral je Simobil začel ponujati naročniške pakete brez naročnine... spet kopira svojo konkurenco? Očitno konkurenca dela dobro... le da konkurenca ima tudi dodatne brezplačne minute.
Če stranka ne prebere napisanega, to ni problem operaterja/prodajalca.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ne bote verjeli ampak zavajanje in nepošteni pogoji so protizakoniti.
Ti lepo uredi stvar s SiMobilom, filozofe pa ignoriraj.