Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
še nekaj novih telefonov

LG GW520 Etna 3G 170/120€
Samsung B2100 70/20€
Sony Ericsson W995 live! 290/130€

b

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, zanimiva je, samo dvomim, da se mi splača menjat SMART-II.
Predvsem klici na SiMobil bi se mi orenk podražili.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Saj pravim, odvisno od same porabe in klicalnih navad... Jaz bi to naredu če bi mi ORTO U NULO poteku... Ga pa lahko mam še kao 4 leta tam nekje...

jessy84

Zelenc'
24. jul 2009
19
0
1
No, to je pa zanimivo ... Jz ful mal porabm in se mi še orto u nulo u bistvu ne splača, tko da zanimivo... Ravno prav je tole pršl
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik jessy84 pravi:
Sam to se nč ne vežeš pol al kako? Pa telefon morš pol kupt po ceni v prosti prodaji?

A ti bi poleg tega, da nic ne placas narocnine in nic zakupljenih kolicin, se mobilnik po subvencionirani ceni?
hysterical-1.gif

Si.mobil bi kar naenkrat imel vec narocnikov kot Mobitel
grims-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Telefoni so ob vezavi še vedno subvencionirani oziroma bolje rečeno, na paketih z naročnino, dodatno pa se jih lahko kupi tudi z obročnim odplačevanjem. SIMPL
smile-1.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Me prav zanima, kaksne novosti bodo dali ven 15.9 (ne vem kdo je omenjal ta datum nekaj postov nazaj). Glede na videno v tem mesecu, si Simobilovi uporabniki ne obeta(jo)mo nic lepega
smile-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ja, zanimiva je, samo dvomim, da se mi splača menjat SMART-II.
Predvsem klici na SiMobil bi se mi orenk podražili.

Se strinjam, če je pa kolkotolko veliko klicev pa bolje v kaki enaZame
rolleyes-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Da se ne bo kdo nasral tako kot jaz danes. Grem mimo centra, vidim reklamo in stopim notri. Zamenjam paket, mi prodajalec pred tem reče: 10 eur na naslednjem računu več za menjavo. Ok ni pene. Potrdi spremembo, jaz podpišem, nakar v zadnji postavki piše:

Stroški menjave paketa znašajo 10 eur z ddv. Vsi aktivni popusti na naročnini bodo ob spremembi paketa izničeni. S podpisom obrazca stranka potrjuje in se strinja s plačilom "Vračila prejete ugodnosti" v znesku 51,29 eur z ddv, ki bo zaračunana na naslednjem izdanem računu.

Ko to pokažem prodajalcu, le ta reče, da niso zadosti seznanjeni. Kličem na 080 40 40 40, da prekličejo spremembo, a tam pravi da ne morejo pomagati in da naj pišem reklamacijo.

Bravo Simobil. Še ena cvetka v nizu. Jutri plačam kazen za gsm in takoj nazaj na Mobitel.

lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Saj to je nekaj povsem logicnega ali ne? Ce imas veljaven aneks, ne mores iti na paket brez narocnine ...

Ja, vendar bi lahko povedali, da moraš plačati "kazen". Saj ni sile za 50 eur. Samo zakaj bi dal, če bi bil še vedno naročnik (in aktivni uporabnik)? Ne rečem, če si neaktivni naročnik (samo kupiš gsm in je sim v predalu).

Način mi je
uf-1.gif

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ja ja ja ne maži se zdaj ven. Priznaj raje da ne veš kje si mel pamet in da ne veš kaj si mislil ko si pričakoval da ti bo vse teklo normalno dalje... Logično če pa greš na "nižji" paket da je vračilo ugodnosti. Po drugi strani pa si dolžan preden kaj podpišeš prebrat novo pogodbo in vse pogoje. Kaj je zdaj Simobil kriv? Torej zaradi enega po tvojem mnenju nesposobnega trgovca ki prodaja pakete za Simobil boš ti šel stran od operaterja? Svaka ti čast za takšno mišljenje!
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Glej, jaz se strinjam da bi bilo pravično in lepo, da te prodajalec opozori. Žal ne vedo vsi vse, potem bi hitro bil več kot prodajalec, žal. Ampak krivda je tudi na tvoji strani, tako ali tako je pri vsakem operaterju to povsem logično. Na višjem paketu dobiš višjo subvencijo za telefon, ki jo moraš pokriti ob prehodu na nižji paket.

Jaz bi tudi kupil avto in si postavil 30 obrokov po 1k EUR, plačal dva in nato naredil "menjavo paketa" za 100 EUR in želel še nadaljnjih 28 obrokov po 50 EUR. Tukaj je pa vsem povsem jasno, da temu ni tako.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.