Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
v Ormožu ni oddajnika? Imamo 4, na pošti je Mobitel, na Tuš trgovini Tuš, potem pa sta še na gasilskem domu in na bivši kmetijski zadrugi - en je T-2, potem pa samo še Simobil ostane.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
NOVO pri SIMOBILU

Najboljši glasbeni paket za mlade ORTO MUZIQ ti kar eno leto nudimo že za ceno paketa ORTO U NULO. Najboljši glasbeni telefoni ta hip so za vse glasbene navdušence na voljo po posebej ugodnih cenah.

Preizkusiš pa lahko tudi enomesečni brezplačni dostop do celotne zbirke MUZIQ, ki vsebuje več kot 2.800.000 melodij tujih in domačih glasbenikov. Za piko na i, boš skupaj z vsemi, ki boste izkoristili enomesečni brezplačni dostop do zbirke MUZIQ, lahko sodeloval tudi v žrebu za vstopnico festival FREQUENCY.

Naj bo muska del tvojga lajfa! www.orto.si

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Mene pa zanima, če ostalim deluje S!.naIP brez problemov, mene namreč večkrat zafrkava. Včasih se prijavim in dela, večkrat se mi zgodi, da noče klicat, ali pa pokličem ene parkrat na isto številko pa potem kar naenkrat dela, se pa tudi zgodi da sploh ne morem klicat, čeprav sem prijavljen in je kao vse ok. Nazadnje sem testiral pred parimi dnevi, ko sem ponovno potreboval in ni šlo preko SIP clienta na telefonu, zato sem zalaufal na PC-ju S!.naIP aplikacijo, pa je bilo isto. Storitve večino časa tako ali tako ne rabim, je pa fajn parkrat na let (tujina), enkrat sem jo že s pridom izkoristil, me je pa že večkrat pustila na cedilu ravno, ko sem mislil, da bo prišla prav. V kratkem se mi izteče testno obdobje in gruntam, ali bi sklenslal (če delovanje še naprej tako nezanesljivo) ali pustim.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Tudi jaz uporabljan Si.naIP samo občsano, ampak do sedaj še nisem imel težav. Testno obdobje se pa še ni izteklo, čeprav ga imam že eno leto.
grims-1.gif

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Moja opažanja so, da Si.mobil je zadnje leto dobil nekaj baznih tudi na tuševih trgovinah. Verjetno operaterji zadnje čase gradijo skupaj. To pa zato, ker tam kjer je Tušmobilova bazna, je v večini primerih prejšnje leto/bo zrasla tudi Si.mobilova.

Khmmm,.... osebno mislm da bolj Tuš gleda kje imata M@ in S! bazne in jo potem v bližini zgradijo. Takih lokacij sem videl že mnogo...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Sej samsung je ponudil posodobitev za 2.3 za galaxy S. Meni se je normalno updatal preko Kiesa.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
KSZ.. A na Orto Muziq paket lahko vzameš tud kako Nokio E72 E5 E52 N8 in podobne ali gre samo za Muziq telefone ?? Ker gledam to tabelo na www pa je od Nokij na voljo le peščica aparatov oz natančneje 6 med drugim ko na OUN pa 20 ??

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Sej samsung je ponudil posodobitev za 2.3 za galaxy S. Meni se je normalno updatal preko Kiesa.

Ali je kakšen poseben postopek pri updatu, ker meni ga noče..pa tudi na samsungu (ram2) pravijo, da zaenkrat ni še posodobitve na 2.3 verzijo?

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Nobenega posebnega postopka ni. Sam sem posodobil HTC Desire HD iz verzije 2.2 na verzijo 2.3.3 brez težav. Očitno na Ram2 mislijo, če ga za Samsung ni, da da pač ni.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Samsung zmeraj ponudi posodobitev kasneje kot HTC
confused-1.gif
...verjetno zaradi optimizacije SW (slo jezik, samsung app itd.)...kar je kar minus za samsung.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Jaz osebno sem pisal za samsung galaxy S, za katerega sem preko Kiesa prejel nadgradnjo že 3 tedne nazaj, tako da ne govorit, da je samsung počasnejši, ker v tem primeru je bil hitrejši.

@Gamero, nobenega posebnega postopka nisem uporabil, Kies sem updatal na zadnjo verzijo, priklopil telefon in mi je javilo nadgradnjo. Je pa res, da se mi je enako zgodilo že ko je bila na voljo nadgradnja na 2.2.1 Moj telefon pa je bil kupljen pri Debitelu.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Jaz osebno sem pisal za samsung galaxy S, za katerega sem preko Kiesa prejel nadgradnjo že 3 tedne nazaj, tako da ne govorit, da je samsung počasnejši, ker v tem primeru je bil hitrejši.

@Gamero, nobenega posebnega postopka nisem uporabil, Kies sem updatal na zadnjo verzijo, priklopil telefon in mi je javilo nadgradnjo. Je pa res, da se mi je enako zgodilo že ko je bila na voljo nadgradnja na 2.2.1 Moj telefon pa je bil kupljen pri Debitelu.

Nekaterim ponudi nadgradnjo na Kiesu, nekaterim ne. Je pa Samsung zamrznil updejt, zarad tezav.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Samsung zmeraj ponudi posodobitev kasneje kot HTC
confused-1.gif
...verjetno zaradi optimizacije SW (slo jezik, samsung app itd.)...kar je kar minus za samsung.
Včasih je to celo pametno, da se pokažejo in odpravijo vse kozlarije nove verzije, še preden jo ti napopaš na telefon.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Čisto vse lahko vzameš. Tisti napisani so samo še dodatno ceneje v Muziq paketih.

Ni čisto tako
smile-1.gif

Od danes naprej se lahko vzame vse telefone, tisti, ki so MUZIQ, imajo pa možnost nalaganja MUZIQ Managerja na telefon. To je bila do danes tudi omejitev, kateri bodo ponujeni v tem paketu, sedaj ne več.

mpm

Pripravnik
18. avg 2007
135
7
18
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
LG Optimus 2x
smile-1.gif

in to za 330€ na orto paketu. nexus s pa 360€. a bo šla slednjemu kaj cena dol glede na to da je telefon "prejšnje generacije"?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.