v Ormožu ni oddajnika? Imamo 4, na pošti je Mobitel, na Tuš trgovini Tuš, potem pa sta še na gasilskem domu in na bivši kmetijski zadrugi - en je T-2, potem pa samo še Simobil ostane.
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Moja opažanja so, da Si.mobil je zadnje leto dobil nekaj baznih tudi na tuševih trgovinah. Verjetno operaterji zadnje čase gradijo skupaj. To pa zato, ker tam kjer je Tušmobilova bazna, je v večini primerih prejšnje leto/bo zrasla tudi Si.mobilova.
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Sej samsung je ponudil posodobitev za 2.3 za galaxy S. Meni se je normalno updatal preko Kiesa.
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Jaz osebno sem pisal za samsung galaxy S, za katerega sem preko Kiesa prejel nadgradnjo že 3 tedne nazaj, tako da ne govorit, da je samsung počasnejši, ker v tem primeru je bil hitrejši.
@Gamero, nobenega posebnega postopka nisem uporabil, Kies sem updatal na zadnjo verzijo, priklopil telefon in mi je javilo nadgradnjo. Je pa res, da se mi je enako zgodilo že ko je bila na voljo nadgradnja na 2.2.1 Moj telefon pa je bil kupljen pri Debitelu.
Včasih je to celo pametno, da se pokažejo in odpravijo vse kozlarije nove verzije, še preden jo ti napopaš na telefon.Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Samsung zmeraj ponudi posodobitev kasneje kot HTC...verjetno zaradi optimizacije SW (slo jezik, samsung app itd.)...kar je kar minus za samsung.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Čisto vse lahko vzameš. Tisti napisani so samo še dodatno ceneje v Muziq paketih.
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
LG Optimus 2x