Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
1.000 dodatnih minut, sporočil SMS in MB!

Življenje je vsota trenutkov. Zato vam poleg neskončnih minut po 0 EUR/min znotraj Si.mobilovega omrežja na izbranih paketih Zame podarjamo dodatnih 1.000 minut za klice v druga omrežja, 1.000 sms-ov in 1.000 MB, vse v Sloveniji. Vi pa izberite, čemu jih boste namenili.

www.simobil.si

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Jst grem na žalost stran od simobila (danes potekla vezava)... Včasih so imeli res še kr vredu cene za telefone + ok pakete glede na konkurenco. Ampak časi se spreminjajo, multipaketi pa vabijo. Drugače pa sem imel kar nekaj problemov s simobilovim omrežjem/signalom - nedosegljivost in potem takoj sms, prekinjanje zveze, (5km iz Celja)... Testiral tuš v naših koncih in dela zadovoljivo brez roaminga na mobitelu. Vseeno so bili lepi časi na Simobilu, mogoče se kdaj vrnem!

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
HTC Desire S pri Si.mobilu

od 1 €
grims-1.gif

HTC Desire S

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
1.000 dodatnih minut, sporočil SMS in MB!

Življenje je vsota trenutkov. Zato vam poleg neskončnih minut po 0 EUR/min znotraj Si.mobilovega omrežja na izbranih paketih Zame podarjamo dodatnih 1.000 minut za klice v druga omrežja, 1.000 sms-ov in 1.000 MB, vse v Sloveniji. Vi pa izberite, čemu jih boste namenili.

www.simobil.si

Dobro, je to vse kar premore marketing in produktni vodje na Simobil-u?

Razporejeno skozi 10 mesecev, vezava pa na 24 mesecev in po akcijskem obdobju torej po 10 mesecih jovo na novo plačevanje paketov kot brez te akcije, Simobil naj zmanjša mal svoj dobiček in se naj konkretno potrudi za svoje uporabnike, če jim želi dobro.

Mal me spominjajo te akcije, na trgovine, ki preden spustijo ceno, jo najprej dvignejo, nato pa spustijo ter na plakatu prikažejo kot da je artikel zastonj, nekaj podobnega Simobil v zadnje čase izvaja.

Lp.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Povej mi kakšne hude akcije pri konkurenci?
Pa kar pošlji mi na mail ali pa piši v temo Primerjava med mobilnimi operaterji, da ne bova brez veze smetila teme.
Prejšnje lifetime akcije na teh paketih nisi komentiral? Ob vezavi za 2 leti prejmeš lifetime bonitete ...

Še enkrat, če se boš spravil komentirati, se prosim premakniva na private ali v drugo temo, torej: Primerjava med mobilnimi operaterji

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Dobro, je to vse kar premore marketing in produktni vodje na Simobil-u?

Razporejeno skozi 10 mesecev, vezava pa na 24 mesecev in po akcijskem obdobju torej po 10 mesecih jovo na novo plačevanje paketov kot brez te akcije, Simobil naj zmanjša mal svoj dobiček in se naj konkretno potrudi za svoje uporabnike, če jim želi dobro.

Predlagam, da jim pošlješ e-mail s svojimi predlogi, prepričan sem, da jih bodo nadvse veseli.

Se ti ne zdi, da bi morali biti zaposleni tudi plačani iz proračuna? Klinc pa lastnik, SiMobil bi moral biti socialna ustanova.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Dekster fino se sliši na prvi met, ko pa prebereš kako zgleda ta boniteta v praksi si pa na drugem. Je pa dobra finta.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Saj so vsi naročniški paketi nateg? Ponudit stranki nekaj, kar ne rabi, za profit.

Logo.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Simobil naj zmanjša mal svoj dobiček in se naj konkretno potrudi za svoje uporabnike, če jim želi dobro.
bonk.gif

(no comment, sem brez besed, osupel)

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Pri Si.mobilu bon za 300€ popusta v big bangu velja tudi za Ipad2. V prodaji baje od danes,..
b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
to je tisti popust ko greš na si. prodajno mesto skleneš naročnino na mobilni in ternet, dobiš usb modem in kupon. greš v big bang si najdeš laptopa, netbooka, ipada po svoji želji in ga dobiš 300€ ceneje,..v primeru prekinitve pa plačaš pogodbeno za usb modem in laptop v znesku 300€ znižano za čas vezave,..
b

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
No sej če gledam ta ponudba od Si.mobila ni tako draga ( 15€ pride 10GB podatkov 15 € pa obrok za kredit ) Vsekakor lepa gesta da si lahko kupiš aparat ( PC oz tablico ki ti ustreza )

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Mene pa zanima, če se na območju Trbovelj spet kaj nadgrajuje bazne postaje ali kaj podobnega? Namreč, najde mi le EDGE, 3G pa ne.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
KSZ. Kdaj se bo uredila ta sramota v Dobrni ? V turističnem delu (Hotel Vita, Hotel Park, Hiša na Trati...) je signal obupen in kar naprej izpada. Sprejem je, če imaš srečo do 3 črtice. Mobilni internet je nemogoče uporabljati, težave so ponekod tudi z govorom in dosegljivostjo (v garsonjeri pade signal tudi na 0). Tudi v hotelu Vita je situacija zelo slaba.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
V Dobrni ima zgleda Mobitel ekskluzivo, ker ni ničesar drugega
grin1.gif

Mobilni internet je praktično neuporaben, pa tudi z govorom so občasno težave, saj prihaja do prekinjanja in nedosegljivosti zaradi prenizkega signala. V recepciji Hotela Vita sem mel ponekod NI OMREŽJA...
stupid-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.