Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Sem si sel se jaz racun pogledat... Ima Jest kar prav, jaz imam tudi odsteno narocnino za sinaip.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Pisno obvestilo oz. sms dobiš približno 1 mesec preden dopolneš 31 let nato pa se odločiš kaj boš naredil...

Ok, to razumem, kaj pa se zgodi, če bi slučajno bil vezan še za ta čas.

Torej primer, star sem 30 let in se vežem za 2 leti za paket orto u nulo. Po 31 letu pa se mi paket mora spremeniti, kaj se zgodi z vezavo? Mi avtomatsko preide vezava na XS zame in moram tisto imeti še 1+ leto?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.524
7.043
113
Avtomatsko na XS oz na keteregakoli drugega, če se izrazi želja. Obvestijo kak mesec prej. Vsekakor pa ne ostaneš na OUN

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Verjetno ob aktivni vezavi ni možen prehod na paket brez naročnine.

Ne vem. XS je vglavnem glede na konkurenčnega ponudnika predrag za to kar ponuja.
tongue-1.gif

Ostalo mi bo pa vse "preveliko".

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.524
7.043
113
Pa saj Simpl sploh ni na naročnine. Zdaj greš lahko samo na XS, S, M,...., niti na #Zame pakete ne več.
Če si vezan sploh nimaš kaj razmišljati o paketih brez vezave, če pa nisi, pa kolikor vem tudi kao ni šlo v to smer, če si hotel obdržati številko - uradno, če se je pa v praksi kaj drugače dogajalo pa ne vem.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Pa saj Simpl sploh ni na naročnine. Zdaj greš lahko samo na XS, S, M,...., niti na #Zame pakete ne več.
Če si vezan sploh nimaš kaj razmišljati o paketih brez vezave, če pa nisi, pa kolikor vem tudi kao ni šlo v to smer, če si hotel obdržati številko - uradno, če se je pa v praksi kaj drugače dogajalo pa ne vem.

Jaz sem fotru pred kratkim prestavu iz SMART I na SIMPL pa je šlo brez težav. Ni pa mel več vezave.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.524
7.043
113
Jah, preračunaj malo. Ali plačali kazen pa vzeti kaj drugega oz. iti drugam ali pa stisniti še toliko časa, da vezava ne poteče (oz do takrat ko se kazen izplača) pa potem enako. Če se ti da pa se ti res gre, seveda. Ne gre tukaj za zneske, ki bi te spravili na rob bankrota verjetno.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Jah, preračunaj malo. Ali plačali kazen pa vzeti kaj drugega oz. iti drugam ali pa stisniti še toliko časa, da vezava ne poteče (oz do takrat ko se kazen izplača) pa potem enako. Če se ti da pa se ti res gre, seveda. Ne gre tukaj za zneske, ki bi te spravili na rob bankrota verjetno.

Dokler da gre OUN po gobe mislim, da bo aneks že poteku.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
>> Jaz sem bil tudi testni uporabnik, vendar sedaj že nekaj mesecev plačujem 2,5€ na mesec.

Verjetno si malo povrsno pogledal na racunu... Kot prvo... testni uproabniki naj bi imeli po koncanem testnem obdobju le 2€ narocnine (redna cena bo 3€/mesec), ko enkrat ne bo vec testno. Se mi zdi, da sem nekje zasledil, da od 1.5. ali 1.6. letos dalje ne bo vec testno ...

Na racunu je sicer zaracunano 2,5€ (brez DDV) za storitev Si.naIP, vendar je na koncu racuna tudi popust na to narocnino v enakem znesku ...

20110421-es1f9jw5crxcqgrskhghx4geki.jpg

No še moj račun, nisem ravno mojster za urejanje slik, tako, da se opravičujem.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
simpl na mesečni račun je paket na katerega lahko greš.
V primeru migracije iz orta v nulo se stranko če se ne odloči drugače prestavi na XS ZAME.

l.p. b

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.484
119
63
41
Malo tu,malo tam :)
Limit za prenos podatkov tudi na Hrvaškem

Si.mobil je uvedel limit za prenos podatkov na Hrvaškem. Privzeti limit znaša 60 EUR in ko uporabnik doseže 80 % limita, prejme SMS ali spletno obvestilo.

Ko uporabnik doseže polni znesek limita, prejme še eno obvestilo, hkrati pa se mu prekine povezava za prenos podatkov. Če uporabnik želi nadaljevati z uporabo, lahko ponovno povezavo vzpostavi s poslanim SMS-jem. Uporabniki si lahko nastavijo tudi višji limit (60 EUR, 120 EUR ali 180 EUR na obračunsko obdobje) ali ga izklopijo. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja se limit samodejno ponastavi. Limit za prenos podatkov velja tudi v državah Evropske unije

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.484
119
63
41
Na Žur z razlogom v Maribor z vlakom!

Le še trije tedni nas ločijo do že 9. Žura z razlogom, ki bo potekal v soboto, 7. maja, na Glavnem trgu v Mariboru. Si.mobil skupaj s Slovenskimi železnicami vabi mlade, pripravljene na pomoč sovrstnikom v stiski in željne dobre zabave, da se v Maribor pripeljejo z vlakom. Vlak bo peljal iz Ljubljane in imel postanek v Celju, povratna vozovnica za Žur z razlogom pa bo na voljo 50 odstotkov ceneje. Število mest je omejeno, vozovnice pa so v prodaji od danes, torka, 19. aprila.

Povratno vozovnico bo moč kupiti do vključno sobote, 7. maja, oz. do razprodaje prostih mest v predprodaji na prodajnih mestih INFO center Ljubljana, blagajna PIC Ljubljana, INFO center Celje in na blagajni PIC Celje. Cena povratne vozovnice s 50-odstotnim popustom na relaciji Ljubljana - Maribor - Ljubljana je 9,02 evrov na osebo, na relaciji Celje - Maribor - Celje pa 5,48 evrov na osebo. Nakup vozovnice je možen samo s predložitvijo letaka, ki se nahaja na www.orto.si/zurzazlogom in povratnega donacijskega SMS-a, ki se prejme ob donaciji BELIOBROC na 1919 in hkrati velja tudi kot vstopnica na dogodek.

Podrobnejše informacije o Žuru z razlogom in voznih redih najdete na http://www.slo-zeleznice.si/.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
simpl na mesečni račun je paket na katerega lahko greš.
V primeru migracije iz orta v nulo se stranko če se ne odloči drugače prestavi na XS ZAME.

l.p. b

pa je možna migracija na simpl tudi v primeru, če ima stranka vezavo?

moram reči, da sem dokaj razočaran nad trenutno paleto simobilovih paketov. XS zame je občutno predrag, ker če si dam poleg 100MB net-a in pa SMSe, pridem na cifro blizu 20 eur, za kar se pa pri konkurenci dobi občutno več.

za mene tako ostaja edino simpl+100mb net-a, drugače se bo po več kot 10 letih potrebno seliti drugam.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.484
119
63
41
Za moje pojme manjka paket v stilu OUN za nekje 20€ za naročnike 30 let in več

Paket za 20€ bi lahko vseboval 200 min v vsa omrežja 100 SMS/MMS in npr 100 MB podatkov pa bi bil super izbira .

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.