Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Jaz imam v paketu naročnine 100 MB prenosa podatkov , pa nikoli ne pridem do tega .Realno porabim med 40 - 70 MB.

Potem imaš idealni paket
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Samo sporočam, da sem Si.mobil prijavil ZPS-ju zaradi zavajajočih podatkov na Si.mobilovem zemljevidu pokritosti (o pokritosti EDGE ter HSPA+). SI.mobilove hitrosti do 236,8 kbit/s so v 90% prebivalstva ter hitrosti do 21,6% med 1-5% (predvidevam) prebivalstva.

Če tam ne bo uspeha bo sledil tržni inšpektorat.
Saj veš da si butl, aneda. Preden se lotevaš takšnih donkihotovskih in pravičniških podvigov, se prepričaj, da imaš prav, ter da ne zapravljaš našega denarja v prazno (inšpektorji so na naši plačilni listi). Glede na to, da tam delajo ljudje, ki imajo kar nekaj soli v glavi, bodo tvojo prijavo, na katero tako dobrohotno opozarjaš, zavrgli.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Samo sporočam, da sem Si.mobil prijavil ZPS-ju zaradi zavajajočih podatkov na Si.mobilovem zemljevidu pokritosti (o pokritosti EDGE ter HSPA+). SI.mobilove hitrosti do 236,8 kbit/s so v 90% prebivalstva ter hitrosti do 21,6% med 1-5% (predvidevam) prebivalstva.

Če tam ne bo uspeha bo sledil tržni inšpektorat.
Samo ti si pa res čudak... pač so navedli pokritost GSM in pokritost UMTS omrežja.... le da so za to uporabili druge besede.

Načeloma bi lahko napisali pokritost DO 21.6Mbit/s 99.6%.... večinoma sicer nižje hitrosti, ampak nikjer ČEZ 21.6Mbit/s.

Je imel tvoj preljubi Tušmobil več takih marketinških for pa ga noben privatni čudak ni šel prijavljat.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:

Samo ti si pa res čudak... pač so navedli pokritost GSM in pokritost UMTS omrežja.... le da so za to uporabili druge besede.

Načeloma bi lahko napisali pokritost DO 21.6Mbit/s 99.6%.... večinoma sicer nižje hitrosti, ampak nikjer ČEZ 21.6Mbit/s.

Je imel tvoj preljubi Tušmobil več takih marketinških for pa ga noben privatni čudak ni šel prijavljat.

Zakaj misliš, da ga sprašujem, če ve da je butl? Ker točno to tudi piše: DO 236 kbit/s in DO 21,6 Mbit/s
http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=D42F17FF-3869-6652-F98C-C898FF5C5B4C&linkid=article

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Citat:
Google calendar na Si.mobilu spet deluje,..

l.p. borovnica

No, to je res super.
Vidim, da veš kako in kaj je s tem. A mi morda znaš razložiti, zakaj meni na dve številki 040xxxxxx, ki sta bili preneseni s Si.mobila na Tušmobil še vedno ne deluje, medtem ko na 070xxxxxx ter 051xxxxxx (v Tušmobil prenešena z Izimobila) preverjeno deluje perfektno.
Meni ni več nič jasno - ali so 040xxxxxx številke kužne, ali kaj?
Sicer je to bolj vprašanje za Tušmobilov helpdesk, pa vendar - 040 številke izvirajo iz "tvojih logov" in očitno veš o zadevi več kot mi tu na forumu...
Za uporaben odgovor bom zelo hvaležen.
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
storitev deluje od danes dopoldne,.. zakaj ne deluje 040 številka prenešena na Tušmobil pa nebi vedel,.. naj Tuševci naredijo trace in ugotovijo kaj dogaja,..
b

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Sam sem prenasal leta 2008 iz Simo na Schuss. Po prenosu stevilke so odhodni klici bili mozni, iz Simobilovih stevilk pa me Simo narocniki niso mogli priklicati, Simo predplacniki pa so me lahko priklicali. Samo enkrat lahko ugibas, kdo je zamocil; namerno ali nenamerno, to ni pomembno.
Lp

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
KSZ

Sicer ni ravno novo pri Simobilu, a me vseeno zanima, kako je z roki plačila pri simobilu. Se dobi najprej pisni opomin po pošti, potem še baje SMS ali kako?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
KSZ

Sicer ni ravno novo pri Simobilu, a me vseeno zanima, kako je z roki plačila pri simobilu. Se dobi najprej pisni opomin po pošti, potem še baje SMS ali kako?
Tako nekako. V SMSu ti sporočijo, kdaj je deadline in do takrat ti toplo priporočam, da plačaš.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.690
6.456
113
BlackBerry mi je spet pričel občasno prenašati podatke - na izpisku je to prikazano kot "INTERNET.SIMOBIL.SI Prenos podatkov" (za razliko od "BLACKBERRY.NET Prenos podatkov", ki se ne zaračunava dodatno).

Kako bi to preprečil? Pred časom sem to rešil tako, da sem v Service Book pobrisal WAP2 transport. Ampak se čez čas spet pojavi noter.

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
A je Si.naIP še vedno zastonj? Na spletni strani je še vedno omenjeno "testno obdobje" in tisti, ki so storitev vključili junija 2010, še vedno nič ne plačujejo ...

Ponovno prosim za pomoč ... V klicnem centru pravijo, da ni zastonj, ampak zakaj se "testnim" uporabnikom še vedno nič ne zaračunava?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Cak, ti bi RAD da se ti zaracunava, ali bi rad, da se drugim zaracunava (schadenfreude.press), tudi ce imajo se vedno zastonj?

V obeh primerih si malo čuden.
smile-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Mogoče želi storitev uporabljati, pa ne dobi prave povratne informacije. Če ne drugega poskusi:=)

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
A je Si.naIP še vedno zastonj? Na spletni strani je še vedno omenjeno "testno obdobje" in tisti, ki so storitev vključili junija 2010, še vedno nič ne plačujejo ...

Ponovno prosim za pomoč ... V klicnem centru pravijo, da ni zastonj, ampak zakaj se "testnim" uporabnikom še vedno nič ne zaračunava?

Jaz sem bil tudi testni uporabnik, vendar sedaj že nekaj mesecev plačujem 2,5€ na mesec.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Jaz sem bil tudi testni uporabnik, vendar sedaj že nekaj mesecev plačujem 2,5€ na mesec.

Verjetno si malo povrsno pogledal na racunu... Kot prvo... testni uproabniki naj bi imeli po koncanem testnem obdobju le 2€ narocnine (redna cena bo 3€/mesec), ko enkrat ne bo vec testno. Se mi zdi, da sem nekje zasledil, da od 1.5. ali 1.6. letos dalje ne bo vec testno ...

Na racunu je sicer zaracunano 2,5€ (brez DDV) za storitev Si.naIP, vendar je na koncu racuna tudi popust na to narocnino v enakem znesku ...

20110421-es1f9jw5crxcqgrskhghx4geki.jpg

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.