Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Jaz imam v paketu naročnine 100 MB prenosa podatkov , pa nikoli ne pridem do tega .Realno porabim med 40 - 70 MB.
Potem imaš idealni paket
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Jaz imam v paketu naročnine 100 MB prenosa podatkov , pa nikoli ne pridem do tega .Realno porabim med 40 - 70 MB.
Saj veš da si butl, aneda. Preden se lotevaš takšnih donkihotovskih in pravičniških podvigov, se prepričaj, da imaš prav, ter da ne zapravljaš našega denarja v prazno (inšpektorji so na naši plačilni listi). Glede na to, da tam delajo ljudje, ki imajo kar nekaj soli v glavi, bodo tvojo prijavo, na katero tako dobrohotno opozarjaš, zavrgli.Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Samo sporočam, da sem Si.mobil prijavil ZPS-ju zaradi zavajajočih podatkov na Si.mobilovem zemljevidu pokritosti (o pokritosti EDGE ter HSPA+). SI.mobilove hitrosti do 236,8 kbit/s so v 90% prebivalstva ter hitrosti do 21,6% med 1-5% (predvidevam) prebivalstva.
Če tam ne bo uspeha bo sledil tržni inšpektorat.
Samo ti si pa res čudak... pač so navedli pokritost GSM in pokritost UMTS omrežja.... le da so za to uporabili druge besede.Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Samo sporočam, da sem Si.mobil prijavil ZPS-ju zaradi zavajajočih podatkov na Si.mobilovem zemljevidu pokritosti (o pokritosti EDGE ter HSPA+). SI.mobilove hitrosti do 236,8 kbit/s so v 90% prebivalstva ter hitrosti do 21,6% med 1-5% (predvidevam) prebivalstva.
Če tam ne bo uspeha bo sledil tržni inšpektorat.
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Je imel tvoj preljubi Tušmobil več takih marketinških for pa ga noben privatni čudak ni šel prijavljat.
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Samo ti si pa res čudak... pač so navedli pokritost GSM in pokritost UMTS omrežja.... le da so za to uporabili druge besede.
Načeloma bi lahko napisali pokritost DO 21.6Mbit/s 99.6%.... večinoma sicer nižje hitrosti, ampak nikjer ČEZ 21.6Mbit/s.
Je imel tvoj preljubi Tušmobil več takih marketinških for pa ga noben privatni čudak ni šel prijavljat.
Citat:
Google calendar na Si.mobilu spet deluje,..
l.p. borovnica
Tako nekako. V SMSu ti sporočijo, kdaj je deadline in do takrat ti toplo priporočam, da plačaš.Citat:
Uporabnik Desty pravi:
KSZ
Sicer ni ravno novo pri Simobilu, a me vseeno zanima, kako je z roki plačila pri simobilu. Se dobi najprej pisni opomin po pošti, potem še baje SMS ali kako?
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
A je Si.naIP še vedno zastonj? Na spletni strani je še vedno omenjeno "testno obdobje" in tisti, ki so storitev vključili junija 2010, še vedno nič ne plačujejo ...
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
A je Si.naIP še vedno zastonj? Na spletni strani je še vedno omenjeno "testno obdobje" in tisti, ki so storitev vključili junija 2010, še vedno nič ne plačujejo ...
Ponovno prosim za pomoč ... V klicnem centru pravijo, da ni zastonj, ampak zakaj se "testnim" uporabnikom še vedno nič ne zaračunava?