Citat:
Uporabnik mtl pravi:
A ni avto popolnoma ''plaval'' čez grbine?
Namreč meni je nedojemljivo, da avto po grbini še 2x ''pokima''.
Sem vozil Xantio (ne Activo.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
A ni avto popolnoma ''plaval'' čez grbine?
Namreč meni je nedojemljivo, da avto po grbini še 2x ''pokima''.
Sem vozil Xantio (ne Activo.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Včeraj sem se pol dneva ukvarjal z avtomobilom s pravim zračnim vzmetenjem, ki je bilo udobnejše in efekta morske bolezni ni bilo čutiti niti najmanj.
Kot rečeno, bom ob naslednji vožnji Superba še bolj pozoren na ta Comfort način, pa da vidimo.
Če pa je ta morska bolezen trade-off za udobno vožnjo, potem hvala za ta udoben način. Možno sicer tudi, da je bilo z avtom kaj narobe, ampak bi rekel, da je skoraj nemogoče.
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Kaj pa če so pozabili transportne omejevalce na fedrah , ne bi bilo prvič
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Kdor želi testni poligon za slabo cesto naj odpelje relacijo Dobrova - Polhov Gradec. Referenca med kolovozi!
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Kar se tiče plavanja je imel moj oče (oziroma potniki zadaj) identičen komentar, ko je vozil BMW 5 F10 na comfort po nekih ovinkih. Na normal in sport je bilo ok.
Vrjetno pa je precej odvisno od tega, na kaj si navajen. Meni tudi odgovarja bolj trdo podvozje in mi je M-Sport podvozje pri novih bavarcih top. Se mi zdi celo zanimivo, da se luknje manj čuti kot pri S-LINE podzvoju na Audiju A4 recimo, čeprav v ovinkih deluje bolj suvereno. No kakorkoli. Vrjamem, da je marsikomu comfort varjanta ljubša, jaz pa bi ga vrjetno tudi raje imel v normalnem ali sport načinu.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Naslednjič raje glej, da dobiš enega z lane asistom, pa to sprobaj. Doslej daleč najboljši, kar sem jih uporabljal.
Je imel, a cesta ni dopuščala uporabe. Zakon, meni je že v Octaviji čisto sprejemljiv. Bom oboje gledal...Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Včeraj sem se pol dneva ukvarjal z avtomobilom s pravim zračnim vzmetenjem, ki je bilo udobnejše in efekta morske bolezni ni bilo čutiti niti najmanj.
Kot rečeno, bom ob naslednji vožnji Superba še bolj pozoren na ta Comfort način, pa da vidimo.
Če pa je ta morska bolezen trade-off za udobno vožnjo, potem hvala za ta udoben način. Možno sicer tudi, da je bilo z avtom kaj narobe, ampak bi rekel, da je skoraj nemogoče.
Z zračnim vzmetenjem se ta klasična z nastavljivim blaženjem pač ne morejo primerjat. Cenovno seveda tudi ne (v tamalih mercedesih, recimo, je doplačilo okoli 3 jurje) ...
Morske bolezni pa pri nas v Superbu ni nihče dobil. Poznam pa par ljudi, ki sem jih brez težav vozil v Superbu, pa recimo ne prenesejo hidravilčnega od citroena. Ljudje smo pač različni.
Naslednjič raje glej, da dobiš enega z lane asistom, pa to sprobaj. Doslej daleč najboljši, kar sem jih uporabljal.