iz mobile-review:Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
.Lahko kdo piše ki ne mara nokie symbiana pa samo šinfa ???? .Ali pa nekdo ki je zaljubljen v nokio symbiana pa piše same lepe in dobre stvari on njemu. Slabe pa nič.
In v testu tudi pove, da bodo dosedanji symbian userji zadovoljni, ker je to najboljši symbian telefon do zdej, ampak v primerjavi s konkurenco pa je bl tako-tako. Zate ne vem ampak meni več pomeni mnenje nekoga, ki je imel priložnost proba toliko različnih telefonov kot pa nekoga, ki je imel do sedaj samo eno znamkoCitat:
As the owner of Nokia N97/X6 I have a dubious impression from Nokia N8...
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
Uporabnik TUPLI pravi:
.Lahko kdo piše ki ne mara nokie symbiana pa samo šinfa ???? .Ali pa nekdo ki je zaljubljen v nokio symbiana pa piše same lepe in dobre stvari on njemu. Slabe pa nič.
In v testu tudi pove, da bodo dosedanji symbian userji zadovoljni, ker je to najboljši symbian telefon do zdej, ampak v primerjavi s konkurenco pa je bl tako-tako. Zate ne vem ampak meni več pomeni mnenje nekoga, ki je imel priložnost proba toliko različnih telefonov kot pa nekoga, ki je imel do sedaj samo eno znamkoCitat:
@p4pe: ne vem kako je pri sodobnih nokiah, sam še vsaka, ki sem jo imel (od 3310 do symbian) je kazala 2 dni polno baterijo, potem pa zgubila vse v pol dneva
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
Uporabnik TUPLI pravi:
@p4pe: ne vem kako je pri sodobnih nokiah, sam še vsaka, ki sem jo imel (od 3310 do symbian) je kazala 2 dni polno baterijo, potem pa zgubila vse v pol dneva
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Size 360 x 640 pixels, 3.5 inches
+
Standard battery, Li-Ion 1200 mAh
Kaj pa si pričakoval, pa še wifi uporabla?! Priporočam uporabo task managerjaheheh
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
c7 http://mobisvet.si/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=580
n8 http://mobisvet.si/index.php?main_page=product_info&products_id=578
N8 pod pričakovanji, C7 nad pričakovanji cena. A ni bilo rečeno 330€.