Nokia N8

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
E7 je res velik telefon, prvi vtis pa je bil kar pozitiven. O N8 in symbian 3 pa napišem kaj več čez dobra 2 tedna (trenutno mi je še ni nujno uporabljat in čaka na D day :) )

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mah, mene zanima samo kako "tekoč" je ta Symbian, ker roko na srce, Symbian npr. na E72 šteka... Imaš kakšno aplikacijo odprto, pa klikneš imenik in zna celo večnost trajat da naloži. Ko prekineš klic ali pa če je uporabnik zaseden telefon kar zmrzne za par sekund. To upam da je odravljeno pri N8 in teh novih. No o tem bo p4pe povedal, kako je če koga klice in je zaseden, če še vedno vse trzne na momente...

Meni se zdi zelo “tekoč” ta Symbian... sem odprl ene 5 aplikacij in potem kliknil na imenik, pa se takoj naloži.... Tudi če koga kličem ko je zaseden, nič ne freezne al pa trzne...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
No to je pomembno, torej so naredili korak naprej kajti npr. iz Nokie E71 na E72 ni bilo prav nobene spremembe oz. popravka v tej smeri!

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
No pa da ne bom samo hvalil N8, je tukej še en minus, čeprav je to po moje pri vseh touch telefonih... Že 3x se mi je zgodil da sm nekoga po pomot poklical zato ker nisem telefona zaklenil... sem ga samo prjel in ker je občutljiv touch screen, sem očitno pritisnil nekako najprej Call pol pa Dialled numbers, pa še enkrat call... tko da mi je klical zadnjo klicano številko... se bo treba navadit zaklepat...
aja, pa včerej se mi je nekej Social aplikacija sesula, ampak mi je že ratal na novo instalirat... tko da spet dela tako kot je treba, čeprav itak ne uporabljam skor nič ker mi je dost vseen za
stupid-1.gif
FB...

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja no mislim da je to tvoj feler in ne feler Nokie
smile-1.gif
To je na vseh tačih...

Ja sej vem da je moj feler... nisem še navajen na touch, pol pa človk kr prime k šnicl...
hysterical-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hm.. niti ne, na iPhonih nisem se nikoli kaj takega dozivel..

Me je pa bratranec z enim LG cookijem ene 20x zapored klical
hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ja walda pri Applu se to ne zgodi že s psihološkega vidika ko toliko plačaš zanj. Sicer pa ima tako iPhone kot N8 kapacitivni touchscreen in nevem po kakšni logiki se to na Appla naj ne bi dogajalo na Nokiji pa ja v kolikor ne zakleneš tipkovnice
hysterical-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ne drekej
smile-1.gif

Nisem apple fanboy, ampak dejansko se mi ni se nikoli zgodilo, da bi koga po pomoti poklical.. Ima iphone druge napake, ampak to se mi pa res se ni zgodilo
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ja ni, velikokrat ga ruknem v torbico odklenjenega.. V torbici imam se robce, denarnico pa kaksen usb kljuc. To je to
smile-1.gif

Ampak ni se mi zgodilo, da bi ga vrgel v torbico, bi se kliknila ikonica CONTACTS, se poscrollalo na nek osebek in se stisnilo CALL..
smile-1.gif

Pol pa ne vem..

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Srečo imaš prijatl, to je vse! Dejansko pa je znansvetno dokazano da se na iPhonu najraje sprožijo klici kar sami od sebe!
evil.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Nisem mel v žepu... problem je v tem da sm ga v rok okol nosu po stanvanju in sem očitno še mal nabezofan mal čudno prjel telefon čez ekran in evo ga "Calling"...
nahrung002.gif
možno je pa tud kt imam Favorite kontakte na main screenu, da sm od teh kšnga po pomot prtisnu... drugač pa če tkole telefon z roko primeš/objameš (bilo kater touch), ni nič čudnega če kdaj kej po pomoti prtisneš... knede?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
No pol pa je vse jasno, walda da če si ga v roki drkal nezaklenjenga da se je sprožil klic, konec koncev je to ekran na dotik
smile-1.gif
Po drugi strani pa se itak v žepu ne more sprožit oz. zelo težko saj če drkaš gor npr. z nohtom ni nekega uspeha ali...? Vsaj na iPhonu 3G ni neke finte...

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
To se samo pri srotu, kot je N8 dogaja
evil.gif
Joke.

Daj nalepi kaksne fotke narejene s flashom, prosim
smile-1.gif

Autofun: X3 je boljs od Q5, pa tih bot zdaj
hysterical-1.gif

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Nisem mel v žepu... problem je v tem da sm ga v rok okol nosu po stanvanju in sem očitno še mal nabezofan mal čudno prjel telefon čez ekran in evo ga "Calling"...
nahrung002.gif
možno je pa tud kt imam Favorite kontakte na main screenu, da sm od teh kšnga po pomot prtisnu... drugač pa če tkole telefon z roko primeš/objameš (bilo kater touch), ni nič čudnega če kdaj kej po pomoti prtisneš... knede?

Ko bo imel iPhone na zaslonih slike kontakov se bo tudi zgodilo da jih bo kdo po pomoti poklilcal
evil.gif

Nazadnje urejeno: