Nokia N8

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ali ima res tako malo spomina noter kot piše.Najboljše pri resetu hard ali formatu se vidi koliko ima rom in ram .Če boš dal kdaj gor task manager prosim napiši koliko je resnično
RAM+capacity: 256 MiB
ROM;capacity: 512 MiB (accessible: 135 MiB)
Secondary-ROM-capacity: 15.3 GiB

A tole kej pomaga?
1042769-scr000003[1].jpg

Priponke

• 1042769-scr000003[1].jpg
    1042769-scr000003[1].jpg
    49,9 KB · Ogledi: 167

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Joj p4pe si mi sedaj lušte naredil s tem telefonom. Sam kaj ko je tako drag. Ne vem, če je vreden 100€ več kot galaxy (cene na bolhi), sploh ker mi fotoaparat ni neka prioriteta.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Kako je sedaj z N8 po štirih dneh uporabe ???

Men je vsak dan bl všeč... res čisto brez pripomb...
v soboto se mi je sicer mal sumljivo hitro baterija spraznila, ampak sem potem opazil da je bilo to zato ker sem imel un social widget kateri je že po defaultu instaliran za FB na main screenu pržgan, pa je kretenski SW kljub temu da sm imel widgete na offline vsake pol ure preverjal če je kej novga... in seveda se mi je priklapljal ali na WIFI ali pa na UMTS vsake pol ure... no pol sm ga dal pa dol iz main screena, je blo pa v redu...
sem ga pa včeraj zjutraj potem nafilal in potem res cel dan nekej mutil pa telefonaril, pa imam še zdej 50%.
Sesul se mi v tem cajtu še ni... fotke dela res dobre tud v temi... sm v soboto ponoč mal testiral... sicer rahlo nalit, sam je vseen ratal...
hysterical-1.gif

Tko da za moje pojme je to telefon 1A tako kot ostali Androidi in iPhoni...
zmaga.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
zmaga.gif

Od katerih si jih probal koliko ?

Ne vem sicer kam ciljaš s tem in kaj ima veze koliko sem jih probal, ampak vseeno: HTC Desire, Samsung Galaxy S, iPhone 3G, 3GS, 4G...
Tudi nisem napisal da je N8 boljši telefon, napisal sem samo da je zame 1A... zdej pa če se pri N8 menu za 50ms počasneje premika, pa men to še ne pomeni da je telefon ful slabši... vsaj na ta način so primerjali telefone eni moji frendi, kateri imajo zgoraj naštete...
bonk.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
zmaga.gif

Ne vem sicer kam ciljaš s tem in kaj ima veze koliko sem jih probal, ampak vseeno: HTC Desire, Samsung Galaxy S, iPhone 3G, 3GS, 4G...
Tudi nisem napisal da je N8 boljši telefon, napisal sem samo da je zame 1A... zdej pa če se pri N8 menu za 50ms počasneje premika, pa men to še ne pomeni da je telefon ful slabši... vsaj na ta način so primerjali telefone eni moji frendi, kateri imajo zgoraj naštete...
bonk.gif

Ne, zanimalo me je pac, zdaj pa me se bolj cudi, po kaksnih kriterijih se lahko po tvojem mnenju N8 primerja z iOS in Android platformo. Sploh po odzivu po njenem izidu in toliko reviewih. Ampak nimam namena spet zanetit flame-war, ker nima smisla.
cool-1.gif

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
zmaga.gif

bonk.gif

Gre z to, da so Ameri postavili povsem nov kriterij o tem kaj je dober telefon. Predvsem mora biti vse uber tekoče. Ostalo ni važno. Æe mu manjka xyz pametnih, uporabnih stvari ni važno. Važno je, da se da zanj narediti in prodati čimveč dodatkov, ki rešujejo njegove HW ali SW pomanjkljivosti. Tak telefon, ki samostojno nima neke pametne uporabe, za nadgradnjo pa moraš investirati čimveš dolarčkov.

Nazadnje urejeno:

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
zmaga.gif

bonk.gif

Ne, zanimalo me je pac, zdaj pa me se bolj cudi, po kaksnih kriterijih se lahko po tvojem mnenju N8 primerja z iOS in Android platformo. Sploh po odzivu po njenem izidu in toliko reviewih. Ampak nimam namena spet zanetit flame-war, ker nima smisla.
cool-1.gif

Napisal sem samo, da je telefon pač dober tko kot so ostali... Jest primerjam telefon kot telefon, ti pa primerjaš samo OS!
Matr a ni čudn da jest nikjer ne kritiziram in tudi nisem kritiziral ostalih telefonov in OS-ev, tukej se je pa treba skoz nekej hebat zarad N8 in Symbiana!?!?!?!
Res nima smisla ja.
nahrung002.gif

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
zmaga.gif

bonk.gif

cool-1.gif

Napisal sem samo, da je telefon pač dober tko kot so ostali... Jest primerjam telefon kot telefon, ti pa primerjaš samo OS!
Matr a ni čudn da jest nikjer ne kritiziram in tudi nisem kritiziral ostalih telefonov in OS-ev, tukej se je pa treba skoz nekej hebat zarad N8 in Symbiana!?!?!?!
Res nima smisla ja.
nahrung002.gif

Kakšni so zdaj občutki, ko jo imaš nekaj dni v uporabi. Pa kar pogumno napiši če ti je všeč, bodo že prenesli
smile-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ne sekiraj se za provokatorje .Ti imaš za sebe N8 in nam bodočim uporabnikom pišeš kaj je dobro in kaj še slabo zaenkrat.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Hm, kaj naj rečem... meni ni nič slabega zaenkrat pri tem telefonu... dela dobro, sesuva se ne... dons je bil glih en update in sicer: Nokia N8′s new browser and the new lag free, draggable homescreen!, tko da očitno kr delajo dost tud na popravkih... edin lahko bi blo že mal več aplikacij za to novo verzijo symbiana, ampak sej bo počas... itak pa delajo na N8 skoraj vse stare aplikacije katere so bile delane za S60 v3 in v5... med drugim se baje tud Garmin XT zelo dobro obnaša... nisem ga še naložil, ga bom pa zdej en dan...
Kaj bi blo še takega... aha, FM transmitter tud super dela... tko da
telephone7.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
No jaz bom verjetno počakal na Nokio E7, a se da zadevo že kje videt oz. je znano kdaj bi naj prišla v prodajo?

Lp

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja enako... jaz tudi cakam na E7, sam je fajn slisat, da sibajo upgrejde in da symbian ni mrtev OS. malo spremljam situacijo in se marsikaj dogaja pri nokii, da "ujamejo" androida in iOS. ql to.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Mah, mene zanima samo kako "tekoč" je ta Symbian, ker roko na srce, Symbian npr. na E72 šteka... Imaš kakšno aplikacijo odprto, pa klikneš imenik in zna celo večnost trajat da naloži. Ko prekineš klic ali pa če je uporabnik zaseden telefon kar zmrzne za par sekund. To upam da je odravljeno pri N8 in teh novih. No o tem bo p4pe povedal, kako je če koga klice in je zaseden, če še vedno vse trzne na momente...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
enako se pri E71 dogaja
smile-1.gif

bomo videli, imam kr upe za E7... ce ne, pa HTC desire Z (fizicni tipkovnici se ne odpovem!)