Po dolgi uporabi? Še 24 ur ni...
No tkole je: men se zdi super telefon... po izgledu je še boljš kot na slikah... tud komurkoli sm ga pokazal, ga je pohvalil da res fajn zgleda... mogoče je tista kamera mal preveč izbočena zadaj, samo tko je to če maš 12MP kamero, katera res dobr slika tud v popolni temi...
OS je dost podoben kot pr prejšnjih symbianih, tako da sem ga navajen že od prej... dela dobr, odziva se hitr, fajn v glavnem... mogoče je ene 2x freeznu za sekundo, ampak to mene ne moti, ker mi to ni tak podatek... sej se to tud kakšnmu drugmu OS-u zgodi, kot sem že videl... touch screen se mi zdi da res dobr dela, tud ko uporabljaš qwerty v landscape načinu - se res fajn da tipkat... Od plusev pa minusev še ne morem govort, ker ga imam res še mal premal cajta, pa dons se tud na šihtu ne morem glih skoz igrat... Edini minus je zame ta, da ko sem dons zjutrej spairal telefon z Nokia CK-300 avtoinstalacijo in probal playat musko čez bluetooth, je bil output level čist previsok in je vse frceral... pa ne vem kje bi lahko to naštimal, ker tud če volume premikam, je skoz isto in ne morš poslušat...
Če pa koga kaj bl konkretno zanima od vsega tega, naj pa vpraša, pa bom probal odgovort... Nisem jest glih za review-je pisat da bi zdej vedel kateri plusi in minusi točno koga zanimajo.