Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Evo, so že poslali.
Suuuuuuuuuper! Če so poslali z DHL-om pričakoj telefon najprej v petek, najverjetneje v soboto, najkasneje v ponedeljek! Če pa so bebci šparali ter poslali s Hermesom pa se zna zavleeeeeeeeeeeeeeečt.
To pa ni res, udbomafija je to.Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
LoL... seveda... Apple vse nadzoruje
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
LoL... seveda... Apple vse nadzoruje
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ali se pa nekateri kar nikakor nočete in nočete sprijazniti da so časi symbiana potekli
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Jah tako to je pri Symbianu. Ampak ko sem napisal, da ne moreš n8 primerjat z bilokaterim android telefonom je bil pa vik in krik v smislu, saj še na tržišču ni.
In zdej v reviewjih bereš tole:
If the rating on a review was just about features, the Nokia N8 would get much higher than a 2.5. But I wanted to throw this phone through a window, it was so frustrating to use.
Telefonček bo sigurno za mnoge povsem solidna izbira, če vam je prioriteta fotoaparat. Za neko resnejše delo oz. zahtevnost, ki zajema zanesljivost, hitrost, odzivnost, pa ne bo šlo. (me zmrzi že samo, ko vidim 600Mhz procesor..pa konec leta 2010 smo)
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Jah tako to je pri Symbianu. Ampak ko sem napisal, da ne moreš n8 primerjat z bilokaterim android telefonom je bil pa vik in krik v smislu, saj še na tržišču ni.
In zdej v reviewjih bereš tole:
If the rating on a review was just about features, the Nokia N8 would get much higher than a 2.5. But I wanted to throw this phone through a window, it was so frustrating to use.
Telefonček bo sigurno za mnoge povsem solidna izbira, če vam je prioriteta fotoaparat. Za neko resnejše delo oz. zahtevnost, ki zajema zanesljivost, hitrost, odzivnost, pa ne bo šlo. (me zmrzi že samo, ko vidim 600Mhz procesor..pa konec leta 2010 smo)
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
To kar si naštel pa zmore tudi kak cenejši telefon...Moraš bit pa res die hard fan Nokie, da kupiš tole za 480+eur, ko dobiš Desire za 400 in Galaxy S za 430