Mene je telefon zelo razočaral. Prvi vtis je bil zelo pozitiven - uporabniški vmesnik poznan, hiter, vse je teklo gladko. Po 10 dneh uporabe (in preklinjanja, zakaj nisem na dopust vzel še svojega telefona) pa je situacija takšna.
Minusi:
- slaba baterija - telefon sem uporabljal skoraj izključno kot mp3 player in nadomestek zemljevida (torej pregled ovi maps brez vključenega GPS-a). Polnil sem ga vsak dan
- zanič tipkovnica (qwerty) - kot prvo je premajhna (ampak recimo, da to vzameš v zakup, ker je telefon relativno majhen), razporeditev tipk pa je neumna, saj moraš cca. 2/3 tipkati z levo roko, preostalo pa je dosegljivo z desno (pol-pol je nekako logična izbira.
- še vedno slabo funkcionalen WLAN - to sploh velja za razne public spot-e, kjer moraš najprej narediti neko avtentifikacijo prek brskalnika. Brskalnik to še nekako zmore in razume, ostali "deli" telefona nimajo pojma, da si že povezan
- slab brskalnik - meni je nenehno zmrzoval ali pa so se strani nalagale obupno počasi
- neumen predvajalnik glasbe - ko je v ozadju, ga je "težko" priklicati v ospredje. Ne zna predvajati glasbe po kategoriji "izvajalec".
- v 9 al 10 dneh sem ga moral 4 ali 5-krat resetirat s kombinacijo tipk
Plusi:
- fotič - zelo spodobne slike
- OS - kljub vsemu zgoraj so odpravili veliko neumnosti iz S60v5