Nokia N8

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne sej ni nič narobe, sem mislil, da sem pozabil na kakšno vprašanje, ko je že 25 strani v tej temi.

Drugače pa so meni dobri:

Facial za Facebook
Socially za sinhronizacijo Facebooka in imenika
Accuweather za vreme
Opera mini za brskanje - še posebej, ker prišparaš ogromno pri prenosu podatkov
Flashlight za vsaj nadomestek LED lučke

clio24v

Zelenc'
25. nov 2011
15
0
1
Imam eno vprašanje,namreč preko nokia suite sem updejtal nokio n8 in po updejtu (24.10verzija) mi je povozilo slovenski jezik,tako da mi je ostala angleščina,telefon ima product code 059c640 country variant nederland.Zanima me če je možno posodobit z novim firmwarom 25.7 na balkans product kodo 0599774 kjer bi dobil nazaj slovenščino seveda če je to izvedljivo.lp in hvala za odgovore.

clio24v

Zelenc'
25. nov 2011
15
0
1
Najlepša hvala,včasih sem spreminjal preko NSS,preko Phoenixa še nisem ampak bom probal preizkusit po navodilih.Hvala še enkrat.

clio24v

Zelenc'
25. nov 2011
15
0
1
imam eno vprašanje hotel sem flashat na balkans pa mi javi da ena datoteka manjka RM-596_M008.44emmc.fpsx mogoče kdo pozna rešitev.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Symbian Belle za Nokio N8 šele v začetku 2012
frown-1.gif

vir:
http://www.gsmarena.com/symbian_belle_arriving_on_older_symbian_devices_in_early2012-news-3494.php

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Me zanima če bo tisti Belle naslednje leto kaj drugačen od tega, ki je zdaj na navifirm. Zaenkrat so problemi s nekaterimi wifgeti (vsaj na mojem), eni se nočejo naložit in je treba parkrat restartat telefon (recimo Accuweather), pri Shortcut widgetu pa celo napiše, da je widget crknil
tongue-1.gif
Drugače pa v redu dela, razlika v uporabniškem vmesniku je ogromna in vse skupaj je sedaj po moje že na ravni Androida.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Mislim da so do sedaj Symbian3 kar dobro spedenali . Začetni ni bil tolk stabilen ,šele z symbian anna je začel dobivati tisto za kar je bil narejen .Upam da bo Belle to , za kar jo oglašujejo .Bodo pa začetne poporodne težave sigurno . Šele z parimi updejti FW - ja, se bo poštimalo .

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
na n8 imam instasliranega grmina sicer na spominski kartici ampak po formatiranju telefona nimam garmin ikone na telefonu, a se da instalirat samo ikono ali moram nanovo instalitat garmina

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Mislim da so do sedaj Symbian3 kar dobro spedenali . Začetni ni bil tolk stabilen ,šele z symbian anna je začel dobivati tisto za kar je bil narejen .Upam da bo Belle to , za kar jo oglašujejo .Bodo pa začetne poporodne težave sigurno . Šele z parimi updejti FW - ja, se bo poštimalo .

Mene je pa Anna precej razočarala, saj je vse skupaj lepše, vendar pa me moti, da mi v Dnevniku ne pokaže prenosa podatkov (kot prej) in da iskanje (Moja Vsebina) dela le v koledarju, kontaktih in naslovih sporočil, ne pa po prav vsej vsebini telefona (kot prej)!

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Dajte mi pomagat ...

Ko sem kupil telefon, sem si takoj nastavil in shranil v nastavitvah, da mi lovi moj brezžični signal za WLAN ... zdaj pa je problem ...

Opažam, da mi to neprestano iskanje in povezovanje krade signal na batariji ..

Sem prebral navodila v telefonu in priročniku, pa piše samo, kako se signal izključi ...

Ko signal izključim, drži par sekund, pa se že spet na novo povezuje.

Sploh nemogoče ga je imeti izključenega.

Mogoče je pa še druga težava, ki sem jo poskusil ... V namizje telefona sem si shranil okence z emailom, ki se očitno sam od sebe osvežuje ... pa vseeno sem si ga odstranil, pa še kar samo od sebe povezuje na wlan ...

Včasih pride kar samo od sebe, pa mi batarijo izprazni že v dveh dneh, po navadi pa v treh ali štirih ...

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Email daj na izklop , imaš v nastavitvah na koliko časa ga osvežuje . Dej na ročno ali izklopi . V nastavitvah povezava imaš zaporedje . wlan ali podatki , itd .

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Kar izbrisal sem si račun emaila, pa še kar povezuje ... Samo napiše iskanje WLANa izključeno ... za par sekund pa Osveževanje .. in že napiše, da je povezan ...

Povrnitev tovarniških nastavitev mi zbriše dol aplikacije in razporedi aplikacije? Sporočila in telefonski imenik verjetno ostane a?