Nokia N8

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Ta posodobitev bo možna samo preko Nokia Suite, preko OTA je sploh ne bo zaradi velikosti. Posodobitev potek brez težav, nokia suite te lepo vodi skozi.
Ene stvari so porihtali oz. bi morale že takšne biti ob izidu telefona. Še vedno je daleč od kakega android gingerbread.
Widgetom še vedno ni možno spreminjati velikosti oz. vsaj jaz ne znam, ne najdem. Koliko sem na nokia forumu bral bodo widgeti različnih velikosti in si boš jih lahko inštaliral(Privzeto pa ne najdem ali ne znam spremeniti velikosti recimo kolendarja, pošte....) . Sistem sicer ne deluje počasneje kot je z Anno hitreje pa tudi ne oz. ni tekoče.
Proti kakemu SGS2 je N8 še vedno "neumen" pametni telefon z dobrim fotoaparatom, navigacijo, kvaliteto izdelave, kabli za usb, hdmi ob nakupu.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Očitno je res to z widgeti

Like it is mentioned in a new posting at Nokia Conversations Blog, Nokia isn't planning to release the new other sized widgets for Belle. I think this is something like breaking their own promise (the feature list of Belle includes different sized widgets). Neither the weather widget nor the big and small widgets of calendar and music player are planned:
"We also asked about the widgets that were spotted in previous Nokia Belle videos, such as the weather widget. [..] Unfortunately, the weather widget is not available on Nokia Belle as it
was a concept that was in the end not included in the final software
version."

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Najbolj me moti digitalna ura, ki porabi 1,5 'vrstice' in potem ne moreš dat še en widget ali pa 4 bližnjice na namizje
tongue-1.gif
Moram poiskat nek app s ožjo uro.

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Žalosno je da je Belle update na voljo za vse države v Evropi, razen Bolgarije in ex YU, kamor na žalost spadamo tudi mi...

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik AvtoR pravi:
Žalosno je da je Belle update na voljo za vse države v Evropi, razen Bolgarije in ex YU, kamor na žalost spadamo tudi mi...

Iz seznama na prejšnji strani je razvidno, da je na voljo tudi za Balkan..v čem je torej fora?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Bolgarija je na update za Belle
0599900: russian_blu_bulgaria_romania
0599900: russian_blu_bulgaria_romania
059L037: russian_bronze_bulg_rom
0599772: russian_dg_bulgaria_romania
0599848: russian_gr_bulgaria_romania
0599848: russian_gr_bulgaria_romania
0599920: russian_or_bulgaria_romania
0599920: russian_or_bulgaria_romania
059G198: russian_pink_bulgaria_romania
059G198: russian_pink_bulgaria_romania
0599829: russian_wh_bulgaria_romania
0599829: russian_wh_bulgaria_romania
Kot tudi Balkans, je na voljo
Serbia pa ni še .Serbia ima tudi posebej update za Belle kot pri nas Mobitel s Slovenia product code, ki je še ni na voljo.

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Ali kdo ve če obstaja kaka možnost, oziroma se da kje dobiti in ročno namestiti widgete od Anne na Belle.
Najbolj obupna sta mi widgeta za mail in music player. Medtem ko so bili na Anni relativno majhni, novi na Belle zavzamejo pol zaslona.
Ker imam na telefonu 5 emailov, mi to vzame 3 zaslone, stare pa bi lahko zložil vse na en sam zaslon, vključno z glasbo!

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
garmin dela na belle in veliko hitreje najde satelite
cheer.gif

ampak ko pišem mi noče tipkovnice pokazat a mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe?

Nazadnje urejeno:

alchan

Zelenc'
7. nov 2011
6
0
1
Pozdravljeni,

n8 bi si rad posodobil na BELLE, ker fon mora biti povezan s rač. za posodobitev, mi to rata problem: prepozna mi masovni pomnilnik oz. mi prikaže v računalniku napravo, ovi suite pa mi ne prepozna oz. ne na način, da bi si lahko posodobil.
Slike, imenik in ostale stvari prek ovi suite lahko sinhroniziram medtem, ko posodobitev noče zalaufat, čeprav piše, da ni važno na kakšen način je povezan (masovni suite itd..)

celi mesec sem čakal na posodobitev, zdaj pa mi je noče naložit:/.. in razmišljam, da ga nesem na garancijo

ima kdo kakšen odgovor mogoče?