Nokia N8

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.595
1.122
113
Titograd
Nastavi si da te ob povezavi vpraša na kak način se hočeš povezati (in izbereš suite) ali pa si nastavi da se avtomatsko poveže v načinu Ovi suite....... verjetno ima vseeno težave ravno zato ker se ti povezuje v načinu USB.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A ima še kdo bug v Belle, da ko sprejme klic na čakanju, ga vrže na zvočnik in se nikakor ne da preklopit nazaj na slušalko? Ko se mi je zgodilo prvič sem mislil, da sem stisnil kaj narobe, zdaj pa sem že petkrat imel klic na čakanju in vedno isto.

Jozee

Pripravnik
31. mar 2010
99
0
6
JN76UM
men dela normalno... se mi je pa to na Anni zgodilo... ugotovil da sem ga dal na čakanje z ušesom, mal preveč stisnil na uho in to je to
wink-1.gif

alchan

Zelenc'
7. nov 2011
6
0
1
Bom ga kar nesel na garancijo, ker usb, bi mi moral delati in mi tudi je. Pri namestitvi pa tudi navede, da vseeno na kakšen način si povezani gor.

Hvala vseeno

sinko

Zelenc'
25. feb 2008
24
0
1
Portorož
eno vprašanje. Kako dolgo vam kaj zdržijo baterije, pri neki normalni uporabi? Meni je recimo na Anni z lahko zdržala tudi do 5 dni, zdaj od kar mam ta Belle pa se mi je zgodilo da sem jo čez noč dal polnit sem jo uporabljal naslednji dan in drugi dan dopoldan mi je začela piskat da je baterija prazna. Uporabljal pa sem jo izključno za pogovor. Vključenih nimam nobenih aplikacij oziroma bilo kaj da bi mi žrlo po nepotrebnem baterijo. Varčevanje z energijo mam na ON, sumim mogoče "mobilne podatke" zdaj mam jih na off. Nazadnje sem jo dal polnit v sredo popoldne in danes mi še kaže polno, pa je blo nekaj pogovorov. Mi pa gre malo na qr** pri Belle da ne kaže procentulano porabe baterije. Mogoče ma kdo podobne težave? Aja pa še neki, vidim tu da garmina še vedno nalagate, a to je postopek enak ko pri starejših verzijah, nazadnje sem garmina xt nalagal na N95, zdaj sem nekako zadovoljen z tem kar ma nokia, mogoče kdo ve kaki google maps a to bi laufalo?

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Zgleda so neke težave z porabo, belle je zgleda bolj potratna. Google maps delajo gor s tem, da ni vodenja in podatkovna povezava mora biti aktivna. Ker je Nokiina navigacija dokaj dobra nisem nalagal Garmina. Za procente baterije ja pa žal tako, da moraš inštalirat batery monitor in potem ali uporabiš widget ali pa v sam program pogledaš. Ok, je belle prinesla neke pozitivne stvari, veliko pa jih je pokvarila. (calendar widget, mail widget, porabo...)

Jozee

Pripravnik
31. mar 2010
99
0
6
JN76UM
Kako je sedaj ko ste prešli na Belle, vam tudi tako kuri baterije al so to samo posamezni primeri ... meni je na Anni zdržala tudi do 4 dni, zdaj od kar mam Belle pa kvečjemu 2 dni... napište kako je kaj pri vas in ali obstaja možnost da grem nazaj na Anno

sinko

Zelenc'
25. feb 2008
24
0
1
Portorož
ja meni se je zgleda unesla spet sem na 5 do 6 dni, odvisno kolko jo rabim ma 5 dni definiitvno zdrži, pa naredim kar nekaj klicev in tudi fotoaparat se kar uporablja. Vklopljeno mam varčevanje energije, če kaj pomaga ne vem. Še vedno mi pa ni jasno zakaj mi je takoj po namestitvi Belle po 2x poljnjenu v dnevu in poln izpraznila. Od začetka se je blo treba kar malo pomatrat pa se privadit na nov dizajn in funkcije. Za1x zgleda da bo zadeva funkcionirala

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sm mel dans eno nokia n8 ki jo je model sesu ko je nalagal updejtal na novo symbian belle . Ker imam servisni software sem ga nazaj naložu vse in je tudi po update z nokia suite naložil to . Je ful lepo za vidit na zemljevidu .

Nazadnje urejeno:

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
mam en problem na n8 mi neproma tipka puščica za nazaj, ki se pojavi na spodnji levi strani
a ima mogoče kdp kako idejo kaj bi lahko bilo narobe in kako bi odpravil problem