Nokia N8

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Vse file potegneš - cukneš dol in naložiš preko software lahko phoenix . Jaz imam servisni software - Nokia Care Suite ,pa preko tega vse delam .Si dobil na ZS vse potrebno ,kako pa kaj .

Nazadnje urejeno:

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Baje obstaja celo popolna jezikovna podpora za slovenščino:

Glede na to da z Anno nisem najbolj zadovoljen, me resno mika Belle.

@TUPLI. Kaj bolj priporočaš Phoenix ali Nokia Care Suite?

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
@TUPLI. Kaj bolj priporočaš Phoenix ali Nokia Care Suite?
Na to ti ne morem kaj dosti jaz odgovoriti . Nekaterim bolj sede phoenix in jim je lažje . S phoenix-om delo je tako da ne smeš imeti nič drugega na pc-ju , ker ga potem meša sam software . Za Nokia care Suite pa imaš lahko še vse od nokie software na pc-ju gor pa bo delalo lepo in naprej brez zatikanja . Je še kar nekaj takih software za to delo . JAF je tudi tak kot phoenix .
Lahko ti rečem samo lepo da si se upogumil in dal link gor,jaz ga nisem hotel ,ker potem nekateri ko neznajo delajo ,probavajo to narediti, polj se pa ve končni product . Sesut symbian . Ampak tudi za to je rešitev .
Mene osebno ni symbian anna prepričala še .Sem bolj za symbian belle .Lepše zgleda bolj odzivna pa je testna šele .

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nokia 701 bo zaenkrat zadetek v polno pri nokii-ji . Celo so potrdili da je symbian belle , bolj odzivna in boljše delovanje od androida 2.3

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Verjetno sem pri Anni zamočil to da sem naredil samo hard reset, nisem pa formatiral E diska. Verjetno imam tudi zato malo več laga.
Predvsem me moti zatianje menija aplikacije. Moram ga zapeljat dvakrat gor in dol, da se normalno premika, to me pa blazno moti. Drugje, npr player in v fotografijah, pa teče vse povsem gladko...

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Škoda, da bo uradno komaj decembra, če bo.
Hudo zgleda ja.
@p4pe a lahko opišeš potek nadgradnje (če ni preveč dela)
A si našel, da ti kaj ne deluje na tej verziji?

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Evo, tukaj so vsa navodila kako pa kaj: N8fanclub

Meni zaenkrat vse deluje, edino ne vem kaj je s to Nokijino mail aplikacijo, da skoz nekej freeza...
bonk.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Evo, dobil sem nove informacije za Belle verzijo od enega zaposlenega pri Nokia-i:

Citat:
I am now on 111.030 (released 10 days ago for internals).
MASSIVE improvement from the 111.020 versions. No more crashes - AT ALL since installation.
I had to do a hard reset though and not restore applications & settings or some of the bugs would get reloaded back on to the phone.
Hopefully you can get this on public release soon.

Sem ga probal naštimat, da mi pošlje to verzijo "for testing purposes", pa pravi
ne-ne-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ne veseli se tako hitro za BELLE . Še ANNE niso spilili kot je treba za S3 . Lahko si naložiš testno verzijo BELLE pa probaš .

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Meni je Belle dobro delala. No, N8 sem prodal in sem zdaj na SGS2, kar je pa čisto druga pesem.
smile-1.gif

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ne veseli se tako hitro za BELLE . Še ANNE niso spilili kot je treba za S3 . Lahko si naložiš testno verzijo BELLE pa probaš .

Za Anno se strinjam, saj zato pa sem upal, da bo Belle tisto ta pravo, dobro, da si omenil,da ne bo razočaranje preveliko.

Citat:

Meni je Belle dobro delala. No, N8 sem prodal in sem zdaj na SGS2, kar je pa čisto druga pesem

Punca ima N8, za njo je čisto vredu
smile-1.gif
, sam pa sem tudi na Sgs2 in je druga liga kot si rekel.

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
na n8 mi je odpadel tale del plastike okoli priklopa za slušalke, a mogoče kdo ve kje bi lahko dobil drugega?
1340604-nokia-n8-symbian-smartphone.jpg

Priponke

• 1340604-nokia-n8-symbian-smartphone.jpg
    1340604-nokia-n8-symbian-smartphone.jpg
    88,3 KB · Ogledi: 181

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Na eBayu dobiš cel pokrovček, stane enih 8€ z dostavo vred, zamenjaš pa v 2 min.

bi bilo super če bi znal prek ebaya naročat
a maš mogoče kak link

Nazadnje urejeno: