Nokia N8

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Saj sem že dva posta nazaj dal ta link...
Je pa nokia totalno neodzivna, za to zadevo vedo že skoraj cel mesec, pa še ni popravka.
Hackerji, pa so izdali neuraden popravek v nekaj dneh.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
mene kei zanima stručkoti
a je za pričkovat kmalu stabilni belle upgrade ali sploh tega ne bo?
skratka tak, ki ne žre preveč baterije itd.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja, nokio moras hacknit
smile-1.gif

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Je rešeno sedaj z ovi store.

Meni OviStore ni delal pred Anno in tudi sedaj ne dela. N8 pa nisem sam resetiral, ampak se mi je resetiral med nalaganjem BatteryMonitorja2 preko OviStore. Na N8 so ostali prav vsi podatki, le vsebina vseh treh začetnih zaslonov se mi je postavila na tovarniško stanje in OviStore je nahal delat. Je sicer naložen in se mi starta, vendar pa se obesi ko hočem karkoli naložit na N8.

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Odinštaliraj OVI Store. V brskalniku poišči link do OVI Store in ga ponovno inštaliraj. To bi moralo delovati! Če ne, naredi kopijo podatkov in naredi hard reset!

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Citat:
Uporabnik AvtoR pravi:
Po resetu deluje normalno hitro, hitreje kot pred posodobitvijo. Ampak menu Aplikacije se vseeno malo zatika, ostalo teče gladko. Gmail sem nastavil preko exchange serverja in sedaj deluje.Problem je, ker ne morem nastaviti novenega novega pop ali imap računa. Ponudi mi samo email in geslo in po 2 mitutah mletja izpljune napako. Sicer mi od prej delujeta dva pop maila normalno, samo novega pa ne morem dodat. Tudi urejati obstoječih računov ne morem. Edina opcija ki je na voljo je brisanje računa! Ali vam dnevnik normalno prikazuje podatkovni promet? Očitno gre za bug!
Ali kdo ve kaj je z drugim delom nadgradnje? Kamera, Office, QT Ovi store?

Tudi jaz nestrpno čakam Belle :)

Sem uspel rešiti tudi problem z dodajanjem poštnega predala! Ob inštalaciji novega predala, sem zavrnil neke pogoje uporabe in od takrat nobenih problemov!! Res čudno!!

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik AvtoR pravi:
Odinštaliraj OVI Store. V brskalniku poišči link do OVI Store in ga ponovno inštaliraj. To bi moralo delovati! Če ne, naredi kopijo podatkov in naredi hard reset!

Večkrat sem že odinstaliral in ponovno instaliral OviStore aplikacijo in to več verzij, pa je enako. Zakaj pa hard reset še enkrat? Vse skupaj se je začelo ravno zaradi hard reseta ,ker ravno po njem aplikacije nikakor ne uspem usposobiti.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik AvtoR pravi:
Ali si inštaliral tudi zadjo verzijo QT? Brez QT OVI Store ne bo deloval pravilno!

A to misliš tele programe:
1.qt_473.sis
2.qtwebkit_473.sis
3.qtmobility_113.sis
4.qtnotifucation_selector.sis
5.qtnotifications_v1_1_11120.sis
6.ovistoreinstaller_smartinstaller_prd_PROD-P_2.12.045.sisx

Sem začel z qt_473.sis, pa mi je sistem javil, da imam instalirano novejšo verzijo, potem se pa odnehal, bi moral nadaljevati z ostalimi, ali pa je potrebno naložiti kaj drugega? kaj?

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Verjetno je ravno to problem, da imaš zbrko z različnimi verzijami. Jaz bi v tvojem primeru še enkrat iz interneta potegnil cel sistem (Anna) in potem še resetiral vse nastavitve. Iz bacupa bi restavriral le imenik in sporočila. Vseostalo in aplikacije bi naložil na novo. In potem ma da dela! Če ne potem pa na servis z njim!

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Jest se že 2 tedna lotevam da bi preizkusil, samo skoraj vsak dan pride ena nova verzija ven, pa zdej ne vem katero naj na telefon zabijem.
smile-1.gif

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Ko se boš lotil a lahko malo opišeš postopek tukaj...
A obstajajo kakšne težave v funkcionalnosti teh leakinh verzij, nisem niti vedel, da jih je več.

Rokr

Zelenc'
15. sep 2011
1
0
1
Imam N8, kupljeno decembra lani na Simobilu (koda izdelka 059F496), ki je še vedno na osnovni verziji PR1.0 (011.012). Ko na aparatu preverim za novo verzijo firmware-a, mi za nadgradnjo ponudi PR1.2 (013.016), Anne pa ne.
Zanima me, a je Anna kot upgrade vidna samo telefonom, ki so vsaj na verziji PR1.2 (in mi aparat Anne ne pokaže za download, ker je še na verziji PR1.0), ali pa nove verzije ne vidim, ker Simobil verzija Anne še ni na voljo? Na Simobilu seveda o njihovi verziji Anne ne vedo nič
frown-1.gif
.
Ker imam na aparatu precej programov in je zadeva dokaj customized, bi se rad izognil najprej upgradeanju na PR1.2 in nato na Anno (če je le mogoče).

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik Rokr pravi:
Imam N8, kupljeno decembra lani na Simobilu (koda izdelka 059F496), ki je še vedno na osnovni verziji PR1.0 (011.012). Ko na aparatu preverim za novo verzijo firmware-a, mi za nadgradnjo ponudi PR1.2 (013.016), Anne pa ne.
Zanima me, a je Anna kot upgrade vidna samo telefonom, ki so vsaj na verziji PR1.2 (in mi aparat Anne ne pokaže za download, ker je še na verziji PR1.0), ali pa nove verzije ne vidim, ker Simobil verzija Anne še ni na voljo? Na Simobilu seveda o njihovi verziji Anne ne vedo nič
frown-1.gif
.
Ker imam na aparatu precej programov in je zadeva dokaj customized, bi se rad izognil najprej upgradeanju na PR1.2 in nato na Anno (če je le mogoče).

Moje mnenje je, da za tvojo 059F496 pač (še) ni Anne, tako kot za mojo verzijo nikoli ni bilo PR1.2. Ko sem nadgrajeval iz 1.1 na Anno, je na GSMju ostalo vse, kot je bilo in ni bilo potrebno prav ničesar spreminjat ali popravljat.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Končno sem poflashal Belle verzijo na telefon... prijetno presenečen... evo mal fotk:
smile-1.gif

19066158.jpg

19066159.jpg

19066161.jpg

19066162.jpg