Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
za wifi/3g log resitev (ce kdo obvlada te zadeve seveda)
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=53355.0
dumb move nokia, dumb move. je pa to zdaj uraden "bug", tako da nokia ve zanj
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Je rešeno sedaj z ovi store.
Citat:
Uporabnik AvtoR pravi:
Po resetu deluje normalno hitro, hitreje kot pred posodobitvijo. Ampak menu Aplikacije se vseeno malo zatika, ostalo teče gladko. Gmail sem nastavil preko exchange serverja in sedaj deluje.Problem je, ker ne morem nastaviti novenega novega pop ali imap računa. Ponudi mi samo email in geslo in po 2 mitutah mletja izpljune napako. Sicer mi od prej delujeta dva pop maila normalno, samo novega pa ne morem dodat. Tudi urejati obstoječih računov ne morem. Edina opcija ki je na voljo je brisanje računa! Ali vam dnevnik normalno prikazuje podatkovni promet? Očitno gre za bug!
Ali kdo ve kaj je z drugim delom nadgradnje? Kamera, Office, QT Ovi store?
Tudi jaz nestrpno čakam Belle
Citat:
Uporabnik AvtoR pravi:
Odinštaliraj OVI Store. V brskalniku poišči link do OVI Store in ga ponovno inštaliraj. To bi moralo delovati! Če ne, naredi kopijo podatkov in naredi hard reset!
Citat:
Uporabnik AvtoR pravi:
Ali si inštaliral tudi zadjo verzijo QT? Brez QT OVI Store ne bo deloval pravilno!
Citat:
Uporabnik Rokr pravi:
Imam N8, kupljeno decembra lani na Simobilu (koda izdelka 059F496), ki je še vedno na osnovni verziji PR1.0 (011.012). Ko na aparatu preverim za novo verzijo firmware-a, mi za nadgradnjo ponudi PR1.2 (013.016), Anne pa ne.
Zanima me, a je Anna kot upgrade vidna samo telefonom, ki so vsaj na verziji PR1.2 (in mi aparat Anne ne pokaže za download, ker je še na verziji PR1.0), ali pa nove verzije ne vidim, ker Simobil verzija Anne še ni na voljo? Na Simobilu seveda o njihovi verziji Anne ne vedo nič.
Ker imam na aparatu precej programov in je zadeva dokaj customized, bi se rad izognil najprej upgradeanju na PR1.2 in nato na Anno (če je le mogoče).