Citat:
Uporabnik AvtoR pravi:
Naredil nadgadnjo in imam mešane občutke, opažam naslednje:
Po nadgradnji je bil telefon opazno počasnejši, zato sem izvedel HW reset in namestil vse aplikacije na novo.
Opaznih novosti je relativno malo: dragable home screeen, izboljšan koledar in pokončna tipkovnica in še manjše drobne izboljšave.
Imam pa tudi nekaj negativnih izkušenj: Po nadgradnji in resetu ni več Quck Offica, Gmail poštni račun mi ne dela več, kljub večkratnim poskusom nastavitve! In še največja težava: dnevnik ne beleži več prometa preko Wifi in 3g. Tudi obvestilno okence ob vzpostavitvi povezave je izginilo. Posledica je da sem že po 10 minutah po resetu telefona od Mobitela prejel SMS da sem presegel zakupljeno kvoto prenosa podatkov. Praktično nikoli ne veš s katere povezava je aktivna, niti nimaš podatka kakšen promet si naredil.To pa je zelo zelo slabo.
Zaenkrat ne priporočam nadgradnje. Edina prava novost je pokončna tipkovnica.
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ovi suite sedaj novi update v3.1.1.90 popravki,zaradi S anna problemi.
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Saj ne govorim o Ovi Suite, meni Ovi Store (v2.12.045) na N8 ne dela več po HW resetu!!! Se mi starta, ko pa hočem karkoli dol potegnit, pa se pojavi bel ekran in spodaj piše Nalagam in to traja v neskončnost. Tudi če dam prekini, se ne ustavi, ustavim lahko le s programčkom AppStop, ali pa da ugasnem N8
Ovi Suite v3.1.1.90 sem pa že naložil in je OK.
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Saj ne govorim o Ovi Suite, meni Ovi Store (v2.12.045) na N8 ne dela več po HW resetu!!! Se mi starta, ko pa hočem karkoli dol potegnit, pa se pojavi bel ekran in spodaj piše Nalagam in to traja v neskončnost. Tudi če dam prekini, se ne ustavi, ustavim lahko le s programčkom AppStop, ali pa da ugasnem N8
Ovi Suite v3.1.1.90 sem pa že naložil in je OK.