Nokia N8

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Sem imel N95 8GB, pa je bila res zelo dobra, čeprav se za moje pojme z N8 sploh ne more primerjati.
Evo, sem bil neučakan in sem včeraj flashal N8 na Symbian Anna-o (custom FW) in dela super. Je kar precej hitrejš vse.
Vseeno pa priporočam da počakate na uradno verzijo do konec avgusta, ker imajo ti custom firmware-i ene par bug-ov.
frown-1.gif
No, ko bo uradna verzija zunaj, bom seveda še enkrat poflashal vse skupaj, da bo tako kot mora biti.

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Imam še nokio N95 8GB ... in povem vam .. ta telefon je, kar se tiče funkcij, veliko boljši od N8-00, ki sem si ga kupil 2 meseca nazaj!

Edina dobra lastnost pri N8 je, da ima HD in 12mbp fotoaparat .. to pa je vse pri čem ga lahko pohvalim ...

Če bi vedel, kakšna jajca so to, si ga ne bi kupil za nič na svetu ...

Če je kdo imel kdaj n95 8gb, bo vedel o čem govorim ...

Pri n8 marsikaj ne moreš spreminjati, si svoje nastavitve delati itd, pri n95 8gb pa marsikaj lahko spreminjaš.

Ta n8 me je zelo razočarala ... ko sem kupil n95 8gb, sem si rekel, to je zadnji telefon, ki sem ga kupil tak dragega .. zdaj sem kupil n8, ki pa je pokazala, da je parkrat slabša od n8 ... zadnjič v življenju sem kupil tak drag telefon.

???
Ne vem v čem je N95 toliko boljša od N8?
Tudi sam sem imel N95, pa se mi zdi N8 v vseh pogledih boljša, uporabnejša, odzivnejša, hitrejša, navsezadnje bolje izdelana.
Tudi ne vem česa ne moreš spreminjati v primerjavi z N95?
Mene osebno pri N8 najbolj moti, da ne podpira DLNA kot odjemalec, deluje le kot strežnik (aplikacija Play to). Seveda je N95 to podpirala.
Upam, da to porihtajo s kako nadgradnjo sistema.

Četudi je bil N8 svoje čase flagship od Nokie, je glede na ostale proizvajalce kvečjemu nekje gornji sredni razred. Špica so v tem primeru SGS 2 in Iphone4. Če malo pogledaš bolho dobiš par mesecev staro N8 že za cca 200€. Za ta denar je to dober nakup.
Se mi pa zdi da je v tem srednjem razredu eden boj uravnoteženih telefonov, ki istopa predvsem s fotoaparatom in končno izdelavo.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Ja, jest tud to čekiram mal... kva pa je to za en FW zdej?
Navadnga Balkan pa še ni...
frown-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ne vem treba po počakat da pokaže ,product code .Kaj pa maš za eno zadevo za čekirat.

Nazadnje urejeno:

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
jest imam itak nemšk product code... samo bom kr SLO gor dal, ko bo...
za čekirat imam NaviFirm, pa dons že cel dan refresh klikam.
smile-1.gif
:):)

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
sej jest imam Anno že naloženo, sam bi rad uradno verzijo, ker zdej imam en CFW, pa je mal hroščast...

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
No sej tega imam jest tud, samo sem se navadil bolj na Navifirm, pa pol s phoenix-am naložim.

Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
To sem jaz imel prej . Imam tovarniški ,servisni program . Nokia Care Suite

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
ja ena beta varianta je ja...
no sej zdej pa že itak leaked Belle verzija zunej, sam to pa ni za gor dat... eni sicer pravjo da jim normalno dela, sam ne bi še probal to gor dat.

Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Da tako je ,maš beta ane . Bodo pa sedaj nove kupljene že imele gor nov FW z symbian anna.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V telefonu lahko pogledaš tam ko drugače posodabljaš telefon, ti piše product code. Ko bo na NaviFirm pa lahko tako ali tako preko telefona ali ovi suite posodobiš.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Vem da lahko pogledam v telefonu... fora je v tem da sem jest kupil telefon iz nemčije in je pač nemški product code... zato me pa zanima SLO product code, da naložim FW s SLO jezikom...
smile-1.gif