Citat:
Uporabnik kocka pravi:
To je vse res, ampak če taki še naprej vozijo in mu z odvzemom dovoljenja direktno poveš, da nima več pravice voziti, ter tega ne razume, potem tudi tukaj na forumu boš podobnim (Sintiæ in njemu podobni) težko to dopovedal. Tista večina, ki teh problemov nima, napisano tudi razume in spoštuje.
Ja, ko se bo spremenila zakonodaja tako kot predlagaš, potem se bo to poznalao kvečjemu na plačah sodnikov in policajev.Citat:
Uporabnik kocka pravi:
Ko se bo spremenila zakonodaja in bodo taki, ki nimajo pravice voziti, sedeli za štirimi zidovi in delali nekaj konkretnega (beri nekaj družbeno koristnega) bo nek efekt.
18 pik dobiš v enem tednu, (5x3) če vsak dan na poti v službo (nazaj ni treba) pelješ 31 v coni 30, ki se širijo kot gobe po dežju. Dovolj da te slikajo, kazni (in pike) že dobiš kasneje po pošti. Ali je to hitro ali ne, je stvar osebne presoje.Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
18 pik ne dobiš kar tako, zato se mi tisti, ki so izgubili DOVOLJENJE, prav nič ne smilijo. In kot je napisal kocka, ogromno ljudi, ki so izgubili dovoljenje, to razume in iz tega potegne zaključke. Če pa ignoranti tega nočejo razumeti, naj se grejo hladit v zapor ali pri družbenokoristnem delu. Sčasoma jih bo že spametovalo. Izgovarjanje na družine in sližbe tu ne igra vloge. Naj končno sprejmejo ODGOVORNOST za svoja dejanja.
Pri 18-.tih točkah ti odvzamejo izpobrazbo, zato moraš ponovno v AVTOŠOLO, kjer ponovno pridobiš znanje. In avtošola je ŠOLA.Citat:
Uporabnik kocka pravi:
Ko boš ti razlikoval kaj je dovoljenje in kaj znanje in to povedal vsem ostalim enako mislečih kot ti se bo tudi marsikaj spremenilo. Dovoljenje ti lahko inštitucija, ki je za preklic pristojna tudi odvzame, zato se imenuje dovoljenje, znanje pač ne.
Delo med štirimi stenami ni v domu za ostarele, ampak v zaporu. In ko bo sodnik spravil davkoplačevalca spravil v zapor, ne bo s tem zaslužil ampak izgubil. Izgubil nekoga, ki plačuje davke, da imata sodnik in policaj lahko plačo.Citat:
Uporabnik kocka pravi:
Če te dajo v dom ostarelih in tam nudiš družbeno koristno delo ne vem, kaj bo s tem sodnik zaslužil. To veš le ti.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
18 pik dobiš v enem tednu, (5x3) če vsak dan na poti v službo (nazaj ni treba) pelješ 31 v coni 30, ki se širijo kot gobe po dežju. Dovolj da te slikajo, kazni (in pike) že dobiš kasneje po pošti. Ali je to hitro ali ne, je stvar osebne presoje.Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
18 pik ne dobiš kar tako, zato se mi tisti, ki so izgubili DOVOLJENJE, prav nič ne smilijo. In kot je napisal kocka, ogromno ljudi, ki so izgubili dovoljenje, to razume in iz tega potegne zaključke. Če pa ignoranti tega nočejo razumeti, naj se grejo hladit v zapor ali pri družbenokoristnem delu. Sčasoma jih bo že spametovalo. Izgovarjanje na družine in sližbe tu ne igra vloge. Naj končno sprejmejo ODGOVORNOST za svoja dejanja.
In zakaj misliš da ignorantov tega bedastega ukrepa, ki ima kvečjemu negativni učinek na varnost, država ne spravi v zapor, kot predlagaš? Ti jest povem, ker država želi da takšni kljub prepovedi še vozijo.
Citat:
18 pik dobiš v enem tednu, (5x3) če vsak dan na poti v službo (nazaj ni treba) pelješ 31 v coni 30, ki se širijo kot gobe po dežju.
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Pa tudi tega ne razumem...zakaj je potrebno izpit vzet..pač ,voznik dokaže da pozna predpise in če jih krši jih krši zavestno in zato je kazen.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
. Aja ne, kljub temu zakonu, je očitno divjakov še več, pijancev še več in posledično več mrtvih kot v letu pred sprejetjem zakonu.
A znaš ti men to razložit, kako pri hudiču se je lahko to zgodilo. Jaz sem pričakoval vsaj 10% upad glede smrtnosti. Če verjameš.
Samo dodajam kot v opomnik, da si mi še nekaj dolžan. Kljub temu, ti bom jaz vseeno odgovoril na tvoje vprašanje
Citat:
Spet si slabo bral ali pa nisi razumel. Če nekomu ne odvzameš izpita, potem tega prekrška da vozi brez izpita pač ne dela. Če to ne razumeš, ti ne morem pomagat.
Prehitro pa lahko pelješ neglede na to, ali imaš knjižico v predalu ali ne. No pravzaprav se boš brez izpita najbrž še bolj pazil, da ne delaš prekrškov.
Citat:
Super zaslužek, če mu pa takrat pred časom nebi izpita vzeli, pa dons nebi bil noben prekrškar,
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
A si prebral, kaj je synthman napisal? Ti govoriš o tem, da ko odrasteš, postaneš boljši voznik. Synthman pa je napisal, da če nekomu ne vzamenjo izpita ni prekrškar.
Če nekomu izpita ne vzameš, potem se vozi z izpitom. In vožnja z izpitom ni prekršek. Je tako ali ni?Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Spet si slabo bral ali pa nisi razumel. Če nekomu ne odvzameš izpita, potem tega prekrška da vozi brez izpita pač ne dela. Če to ne razumeš, ti ne morem pomagat.
Prehitro pa lahko pelješ neglede na to, ali imaš knjižico v predalu ali ne. No pravzaprav se boš brez izpita najbrž še bolj pazil, da ne delaš prekrškov.
Citat:
Super zaslužek, če mu pa takrat pred časom nebi izpita vzeli, pa dons nebi bil noben prekrškar,
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
A si prebral, kaj je synthman napisal? Ti govoriš o tem, da ko odrasteš, postaneš boljši voznik. Synthman pa je napisal, da če nekomu ne vzamenjo izpita ni prekrškar.
Jaz pa res ne vem, kako bi lahko to kar si napisal drugače razumel. Bi te prosil za razlago.