Nekoč proti državi, danes za višje pokojnine?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik softi pravi:

še nekomu
da si bil politično angažairan, ti ni bilo treba biti komunist. verjetno slovenija premore politika, ki ni bil komunist. A je bil pučnik tak? wikipedia pravi, da ni bil komunist.

Ja zato pa je bil Pučnik toliko po zaporih pa v tujini. Nekateri pa so doživeli "prometne nesreče"

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Me ne zanima če je mekani ali ne, dokler sprašuje ker ne ve (ali noče vedeti) mu lahko serviramo argumente.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
argumente imam rad.

ampak 27.6 je bila sloveniaj priznana s strani dveh švab in vatikana. to je bila v tistem trenutku oborožena sila, ki ni ubiogala komande. kučan je bil predsednik države v nastanku, ali neobstoječe.

me prav zaniam kako je to pravno

ker hamas brani palestince, ki jih priznava cel naš svet. razen izraela. s epravi je bolj legitimna organizacija od to.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Pusti ti ta tvoj Hamasek to so teroristi, katri pošiljajo otroke v smrt skrivajo se pa za ženskam. O legitimnosti pa nena, ker nimas blage veze kaj je bila TO. Če tako obožuješ Hamaseka idi k Palestinčekom in jih brani, ker židi že načertujejo novo lekcijo.TO se ni skrivala za ženskami in rekrutirala bodoče samomorilce stare tam do 12 let.

Ta tema pa govori o pokojninah za okupatorje, ti pa v vsaki temi ta tvoj Hamesek gor Hamesk dol. Hamasovci to so pičkice z rutiko na glavici, ki nimajo pameti toliko kot ena kura.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik softi pravi:
če so teroristi zakaj potem ni širše podpore izraelu v boju proti terorizmu?

Kaj ti si
stupid-1.gif
?
Seznam vseh terorističnih skupin poglej, če je Hamas med njimi.

P.S Seznama nisem pisal jaz.

http://sl.wikipedia.org/wiki/Seznam_teroristi%C4%8Dnih_skupin

To ni tema o tvojem bednem Hamasu.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Po tvoji logiki si zaslužijo slovensko penzijo tudi nemški, italijanski, madžarski, ustaški oficirji in vojaki, saj so nekateri 4 leta "delali" v Sloveniji?
priden.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Meni se poraja drugačno vprašanje:
Kaj bi bilo z oficirji takratne TO če bi zmagala JNA (drugačen kocen in sedanjost)??
pokojnine? Pomoje bi jih gledali 1m pod zemljo...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
če so teroristi zakaj potem ni širše podpore izraelu v boju proti terorizmu?

Kaj ti si
stupid-1.gif
?
Seznam vseh terorističnih skupin poglej, če je Hamas med njimi.

P.S Seznama nisem pisal jaz.

http://sl.wikipedia.org/wiki/Seznam_teroristi%C4%8Dnih_skupin

To ni tema o tvojem bednem Hamasu.

Preden se razpises o teroristih preveri stalice drzave ,ki je sestavila zgornji spisek glede Slovenije in TO ob razpadu Jugoslavije. Se posebaj izjave tedanjega (se danes zelo vplivnega) drzavnega sekretarja. Poleg tega da so uvedli embargo.... Btw, tudi Gazi ozr. Hamasu so uvedli embargo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
pa kaj bi ti rad dosegel? a da si zaslužijo slovenske penzije tisti ljudje, ki so 91 grozili, da bodo bombardirali Ljubljano, če se jim ne uklonemo? pa kje si bil zaprt tiste cajte? v kakšni jami zgleda
rolleyes-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.