Moški brivnik?

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Če je to kakšen sarkazem namenjen meni, ti moram povedat, da nimam pojma o čem govoriš, ker se na moške brivnike ne spoznam popolnoma nič...zato tudi sprašujem tukaj
grin1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
aja sorry, namenjeno je blo tistmu ki ve odgovor:)
nisem se zajebaval, resno mislim, če bi lahko v lekarni kupil kak alko s katerim bi to pucal, oz se kr samo puca:)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Mene zelo moti da imajo ti Braun zelo švoh baterijo in zdržijo malo časa brez napajalnika.

Braun: 30 minut
confused-1.gif

Tisti Philips: 35 ur

Potovanja, vikend obiski...non stop adapter s seboj vlačit.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Jah no, sej če si puščaš malo daljše dlake, je dovolj skrajšanje 1x na par dni
grin1.gif
Drugače pa ja, fotr ma Philipsa, pa ga tudi po cel teden ne polne....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Dobil in sprobal RQ 1060.
axj-rq.jpg

V primerjavi s prejšnjim brivnikom je pobril zelo dobro. Presenetilo me je kako dobro obrije tudi daljšo brado. Po britju nisem imel razdražene kože, kot pri prejšnjem brivniku ali na žiletko. Všeč so mi 3 ločene glave, ki se dejansko prilagajajo obliki obraza. Displejček mi je všeč, kaže 5-stopenjsko stanje baterije, kaže kdaj moraš spucat glavo, kdaj jo moraš zamenjat....itd....

Zelo mi NI všeč rezilo za oblikovanje zalisc. Ne vem kaj so mislili, ampak tista stvar je 1,5cm široka...prej je bilo boljše. Brivnik zgleda sicer super, a je občutek v rokah malo plastičen. Mogoče zato, ker se mi zdi zelo lahek.

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Za philips je podobno - so aparati v tujini skoraj 1x cenejši. Očitno jih še preveč prodajo?