Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kakšna pa je razlika med brivniki za 120€ in brivniki za 200€? Več ali manj samo v ekrančkih in dodatkih, ali tudi v samih glavah? Jaz namreč že leep čas gledam za brivnikom, pa še vedno ne vem, za katerega naj se odločim, sigurno bo pa Philips, morda kar 1095, vendar mi je škoda dati 200€, če dobim nekaj podobnega za 120...
- Visa Electron je zastonj (vsaj včasih je bila)
- z razliko v ceni brivnika imaš plačano večletno članarino za MasterCard
- sigurno poznaš nekoga, ki kartico ima in ti bo robo naročil (keš mu pa daš vnaprej)
Najbrž pa je še kaka možnost za nepodpiranje SLO marže-nabijajoče bande.
Saj bi si že dolgo nazaj naročil kreditno kartico, pa nisem bil redno zaposlen. Zdaj sem, ampak ne dolgo. Bom pa poklical na banko, da mi malo povedo, kako pa kaj je zdaj s tem. Hvala drugače!
Citat: Uporabnik Success pravi:
Saj bi si že dolgo nazaj naročil kreditno kartico, pa nisem bil redno zaposlen. Zdaj sem, ampak ne dolgo. Bom pa poklical na banko, da mi malo povedo, kako pa kaj je zdaj s tem. Hvala drugače!
Softi;
tudi v avtu dobro brije?
Sicer pa sem vesel da te dobro brije. Se zavedam da vsakemu ne pase vsak in da je tezko kupit dobrega, kaj sele najboljšega.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.