Zakon, sem brcal ene pet dni od kp do kamenjaka in nazaj pred leti. Armafleks, spalka pa nekaj cunj. Nobenega sotora, nobenega kampa. Videl vsa mesta v istri, tudi kar nekaj skritih kotickov obale in dela notranjosti ki jih najbrz z avtom ne bi nikdar. Brcal zgodaj zjutraj in zvecer, vmes pa plaža.Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Dokler je lepo, toplo vreme (šajba), se strinjam. Lahko bi šel tudi z biciklom.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jaz mam zastonj tatuje tak da ti kr
Ko je padal dez sva bla v avtu in igrala enko/spala/brala.
Si imel oz. imaš avtodom? Najbrž ne, če ne bi pisal drugače!Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Sorry glej, avtodom je fail. Nekaj minusov: adijo pamet nakupna cena, zjutraj hop, zmanjkal kruha, cel kombajn do pekarije, pri 110 ti pije 15l, 120 je končna, nastanitvene možnosti so slabše, spanje nad prednjima sedežema je sploh cvetka, malo jutranjega sonca in je 50° notri itd.
In pa glavni problem. Enkrat na leto užgeš makino in gremo narest 5.000km. Pomojem ja. Prej pa en sočen servis. Za bližje ga uporabljat je pa totalka. Lifetime hoteli so cenejši.
Pa so mi všeč drugače. Mogoče ga bomo celo najeli kdaj. Verjetno pa ne.
Stavim da Passat žre bistveno manj kot moj kurnik. Sem ga vozil službeno, povprečje okrog 5,5. Faracajg.Citat:
@McGiver in @Romzi samo za zanimivost. Pred kratkim sem govoril z znancem, ki je šel s 4 leta staro Adrio na Baltik letos. Padlo je 7.000km. 3 tedne lepo na izi. Baltik, kot vemo, ni neka referenca za porabo, ampak pravi, da mu povsod pije okoli enako. Vlekel je Passat 140KM, poraba 8,5l čez in čez.
Citat:
@McGiver in @Romzi samo za zanimivost. Pred kratkim sem govoril z znancem, ki je šel s 4 leta staro Adrio na Baltik letos. Padlo je 7.000km. 3 tedne lepo na izi. Baltik, kot vemo, ni neka referenca za porabo, ampak pravi, da mu povsod pije okoli enako. Vlekel je Passat 140KM, poraba 8,5l čez in čez.