I
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Govoriš neumnosti. Meni ni všeč robinzon tip dopusta. Rad imam ljudi, mesta, dogajanje. Parcelo si lahko rezerviraš vnaprej, da tudi, za drugo leto, če ti je blazno všeč. Tako, da imaš lahko tudi take, ki nimajo veliko sosedov. En butelj je povaos dovolj, da pokvari vse, vključno s tem forumom
Pošten avto imam. Ko je prikolica odpeta sem prost, ne vem zakaj bi jo zapenjal, da grem na ogled nekega mesta?
Avtodom je super, če potuješ. Če pa si nekje stacioniran in raziskuješ bližnjo in daljno okolico, je pa boljša prikolica za moje pojme.
Če je tebi rent avtodoma 150.eur na dan v sezoni + obvezni dodatki džabe, super. Sploh ko moraš za vsak rent zadevo še napolnit s svojimi stvarmi.
Sicer si pa spljuval AD in prikolo. Kaj je torej zate top? 3x3 soba hotela?
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Ker ste tu resni prikoličarji in poznavalci kampov: kako je s hlajenjem v prikolici - ima to klimo da ni notri +30 stopinj on 10ih zvečer? Kako je po kempih zvečer - kakor slišim iz prve roke ga še vedno slovenceljni dol (sploh čez vikende) na polno galamijo do nezavesti (muska, harmonika, pijača, roštiljanje) - a to drži? Ma men se strga pri takem dopustu, daš 2-3k EUR za pavšal pol pa tak cirkus.
Prikolica ima lahko klimo, bodisi namensko (serijsko), marsikdo pa sam kaj sčara in jo ima.Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Ker ste tu resni prikoličarji in poznavalci kampov: kako je s hlajenjem v prikolici - ima to klimo da ni notri +30 stopinj on 10ih zvečer? Kako je po kempih zvečer - kakor slišim iz prve roke ga še vedno slovenceljni dol (sploh čez vikende) na polno galamijo do nezavesti (muska, harmonika, pijača, roštiljanje) - a to drži? Ma men se strga pri takem dopustu, daš 2-3k EUR za pavšal pol pa tak cirkus.