Avtorju teme:
Za štiri osebe več kot 460 nima smisla. Tja do 5m je še solidno in ne pobira preveč ovinkov, kar je daljše je veselica.
Moje priporočilo je, da vzameš nekaj rabljenega za 5 jurjev +/- kakega jurja in to je to. Če ti bo OK in če boste zadevo vzeli za svojo, lahko zadevo še vedno brez kakih posebnih minusov prodaš in potem kupiš glanc novo. Obvezno zadevo opremi z moverjem in breznihajno kljuko. To je ena boljših investicij v to, da se ti živci ne skravžljajo vsakič ko prideš v kamp in seveda tendo. Še vedno lahko za daljše dopuste furaš baldahin, za krajše pa tendo.
Kar se tiče firme. Vzameš tisto, ki je tisti hip boljša v ponudbi, kar se tiče opreme, razporeditve in ohranjenosti. Vse so na dveh tipih podvozij, Alko in še ena pa ne vem imena in to je to, vse ostalo je isto sranje drugo pakovanje. Vsi ki pa pljuvajo po Adriji, nej pa kar naprej. Adria je med vodilnimi proizvajalci in primerjat prikolico višjega cenovnega razreda od bilokere firme z nizkocenovko od Adrije je itak mimosun. Moja optima letnik 1991 še vedno stoji skupaj in gre lepo na dalinca po kampu. želja sicer je novejša in lepša, samo zaenkrat bo kar ta ostala v uporabi.
Še enkrat pa, mover je zame odkar sem ga montiral na svojo old punco pogoj. Pripelješ v bližino parcele, navintaš mover, odpneš prikolco, žena umakne avto, ti vzameš v levo pivo in v desno dalinca in gre hiška lepo za tabo. Brez kurjenja sklopke in horukov naključnih sosedov parkiraš v nulo in to je to. Kar se baldahina tiče imamo v dveh urah in petih pirih stvar postavljeno. Po 40 minutah nagonim mularijo ženo in psa na ogled kampa, sam pa lepo počasi nabijem kline in postavim tabor.