Če je to blo na avtocesti je bila hitrost najmanj 202 km/h na omejitvi 130km/h, na hitri cesti pa najmanj 180 km/h na omejitvi 110 km/h.
Meni trenutno z dvojimi različnimi gumami (zimske/letne) laže cca 3% v minus, kar mi ni preveč fajn.
Če te izmeri z nadvoza, dobiš lepo slikco po pošti.Na nadvozih, jih še nisem doživel, ker ti tudi mora fizično pokazat meritev, če te je z laserjem dol postavil.
Jaz osebno jih največkrat vidim na kakem uvozu z laserji. Na nadvozih, jih še nisem doživel, ker ti tudi mora fizično pokazat meritev, če te je z laserjem dol postavil. Pa potem na veliko gradbiščih so postavljene škatle, ki so sicer večinoma prazne, ampak tudi ko veš da je prazna, ne moreš mimo pičit, ker je lahko naslednji dan polna. Sem že doživel na primorki, da je stala škatla na eni ravnini ob ograji, peljal sem sigurno vsaj 30 preveč, pa ni bilo kaj po pošti.
Parkiran kangoo pa sem na AC doživel samo na razcepu kozarje, tam pa kar pogosto stoji, ker je omejitev 80... na provido nabašem mogoče 2-3x na leto, do sedaj sem jih vedno opazil pri prehitevanju in se potem pred njimi peljal 135 naprej.
Vozek! Pozimi zimske, poleti letne, z obojimi prižližno enako kaže.Če jaz kaj vem, potem avto s tako kombinacijo ni tehnično izpraven, tako da ti lahko tablice poberejo...
In kaka je bila hitrost?
kje pa je bila škatla postavljena, vsaj približno?Jaz osebno jih največkrat vidim na kakem uvozu z laserji. Na nadvozih, jih še nisem doživel, ker ti tudi mora fizično pokazat meritev, če te je z laserjem dol postavil. Pa potem na veliko gradbiščih so postavljene škatle, ki so sicer večinoma prazne, ampak tudi ko veš da je prazna, ne moreš mimo pičit, ker je lahko naslednji dan polna. Sem že doživel na primorki, da je stala škatla na eni ravnini ob ograji, peljal sem sigurno vsaj 30 preveč, pa ni bilo kaj po pošti.
Parkiran kangoo pa sem na AC doživel samo na razcepu kozarje, tam pa kar pogosto stoji, ker je omejitev 80... na provido nabašem mogoče 2-3x na leto, do sedaj sem jih vedno opazil pri prehitevanju in se potem pred njimi peljal 135 naprej.
Pa da se policija ni pohvalila s takim ulovom?221. Prazna cesta. Nisem namenoma nekaj divjal, lepo sem se peljal, nikjer nobenega. Šola za drugič.
saj nima cliota, tist bi bilo divjanje...ce pa imas nek limo pa leti 200+ pa ne veš točno.Pa da se policija ni pohvalila s takim ulovom?
Tam je omejitev 110 ali pa manj, se ne spomnim natančno.
Že prej, preden je bil tunel so tam radi merili. Omejitev je bila mislim da 60 zaradi zoozanja na en pas.
Bodiva poštena, tvoja brzina je bila "lepa". Je pa res da moja jajca ne zmorejo te hitrosti. Ampak tudi če bi jo, dvomim da bi napisal da sem se lepo peljal in da nisem divjal.
Pa da se policija ni pohvalila s takim ulovom?
Tam je omejitev 110 ali pa manj, se ne spomnim natančno.
Že prej, preden je bil tunel so tam radi merili. Omejitev je bila mislim da 60 zaradi zoozanja na en pas.
Bodiva poštena, tvoja brzina je bila "lepa". Je pa res da moja jajca ne zmorejo te hitrosti. Ampak tudi če bi jo, dvomim da bi napisal da sem se lepo peljal in da nisem divjal.
za tiste talente je že 100+ "dost"..Aha, če je bilo prazna AC potem "sprejmem" med (mimo) kamioni 220 pa .....
Tudi mimo počivališča s tako hitrostjo.....saj vemo da se najdejo talenti ki prečkajo AC tam bolj pogosto....
glede sprejemljivost ne bom komentiral, je pa drugače kot v jajčku.Aha, če je bilo prazna AC potem "sprejmem" med (mimo) kamioni 220 pa .....
Tudi mimo počivališča s tako hitrostjo.....saj vemo da se najdejo talenti ki prečkajo AC tam bolj pogosto....
Kdor nima občutka, kako hitro vozi ne glede na avto, ima resne težave pri zaznavanju okolice in kot tak predstavlja smrtno nevarnost za druge na cesti.
Res pa je, da se on počuti varno. Ker pač ne zaznava pravilno. Saj menda hitrosti praviloma ne zaznavamo z ušesi in tresljaji telesa, temveč z očmi. In te sporočajo enako informacijo, če se peljemo v jajčku ali v premiji. Na koncu je reakcijski čas tudi enak.