Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
mnogokratkin povprečja, 5 kilo neto..jap. pa res.
Cca 50k neto letno, a si zdaj srečen?
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
mnogokratkin povprečja, 5 kilo neto..jap. pa res.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Pa ajde, saj se ogromno rabljenega kupuje... Koliko pa je bmwjem pa audijev ipd kupljeno novih pri nas?
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Tistih, ki imajo plače za tak avto je malo. Vsaj okoli mene. Jih je pa veliko, ki si lahko privoščijo. Fuš po šihti, kmetije....... Da se v sloveniji, če hočeš delat.
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Jaz pa nekaj ne štekam: kje so vse te super duper nadpovprečno plačane službe, kjer lahko s tremi ali štirimi NETO plačami kupiš soliden avto (ajde 15-20.000€) pa, da lahko ti isti ljudje SREDI DNEVA PO NETU razpredajo svoje filozofije.
Aja v bistvu mi dol visi, ker tudi jaz imam 11.000 neto - saj sem Alteraš!
Po kakšnem ključu si to izbral kraje? Železnica?Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Če bi se Slovenci odrekli avta (tisti, ki se lahko: Litija, Brezovica, Borovnica, Kranj, Domžale,Kamnik, Mengeš, itd., itd., itd.), bi imeli
Citat:
Če bi se Slovenci odrekli avta (tisti, ki se lahko: Litija, Brezovica, Borovnica, Kranj, Domžale,Kamnik, Mengeš, itd., itd., itd.),
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Po kakšnem ključu si to izbral kraje? Železnica?Citat:
Če bi se Slovenci odrekli avta (tisti, ki se lahko: Litija, Brezovica, Borovnica, Kranj, Domžale,Kamnik, Mengeš, itd., itd., itd.), bi imeli
Jaz imam železniško postajo 2.5km od doma. Živim cca. 45km ven iz Ljubljane. Službo imam v Ljubljani. Z avtom cca. 35min v eno smer. Z vlakom bi za isto pot potreboval uro do uro pa pol (v eno smer). Torej ni niti teoretične računice za javni prevoz.