Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
@malcom: idi v Zg. Koreno, tam je mercatorjeva trgovina in zraven je majhen kafič. idi noter pa reči: alo dedi, kaj se je leta 96 dogajalo v oni hiši?
Kaj pa se je dogajalo? Ne poznam še te zgodbe.
Oke, še enkrat
.
V Žikarcah, to je vas pri Koreni (Duplek varianta krajev
)
En dan je začelo vse letet po hiši, pač stvari, ki so v hiši (videno v kakem filmu). Stanovalci valda v šoku, laufajo ven, zunaj letijo vroči kamni čez streho od nikoder. To se je dogajalo menda dlje časa, župnik ni znal nič, sv. pismo se mu je scefralo iz rok....
Na koncu je prišel excorcist iz MB, da je zadevo umiril, oziroma izgnal iz hiše... ljudje, ki tam živijo, so bili moje stranke v kafiču in niti en se ni pošalil na ta račun, pa sem jih več vprašal, tudi grupo dedov za šankom, ki so prej na veliko razlagali svoje stvari. Kot da bi jih zamrznil ali kako se naj izrazim.,..potem pa mi še kelnarca taki fris potegne, ko se pošalim zvečer, ko sem jo domov pripeljal...
NAJ bi to povzročala utopljena deklica pri tej hiši... bla bla...tak so mi povedali.
Zdaj pa ali je tam nad to Koreno kako sevanje in so ljudje malce čudni ali pa se je res zgodilo.
Bom poskusil najti kak članek.