Klicanje duhov - kako in to,...

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Eh, to ni nič. Kolega se je posperman zbudil, ko je btw sam malo zaspal na ladji proti Krfu
grin1.gif

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
373
13
18
V duhove nikoli nisem verjel in niti sedaj ne. Se nam je pa nekaj časa nazaj zgodila nesreča, ko je družiinski član imel nesrečo(možnost preživetja 3% -avstrijski zdravniki) pa smo dobili telefonsko od nekega bioenergetika iz ptuja. Dejansko je napovedal določene stvari, ki jih takrat ni vedel še nihče, niti zdravniki čez kakšen teden pa se je pokazalo da je imel prav. Glede na to da sem človek tehnične narave in pravim da je za vsakim trikom in religijo zgolj iznajdlijvost in zmeraj obstaja logična razlaga si je tukaj nisem mogel postaviti.

Menim da obstaja neke vrste energije, ki nas sočloveke povezuje, nekaj česar se mi ne zavedamo, konc koncev vsi vemo da imamo možgane praktično še neizkoriščene. Nekateri temu pravijo bog, drugi alah, tretji duhovi...

P.S. Tudi sloni vedo kdaj umirajo, in takrat se umaknejo na plac ki mu pravijo pokopališče za slone. Zanimivo pri tem je, da tudi vsi ostali sloni vedo da nekdo izmed njih umira in žalujejo tudi po več dni skupaj.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.929
-8.633
113
"konc koncev vsi vemo da imamo možgane praktično še neizkoriščene."

Prosim, nehaj s to zablodo!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.044
5.652
113
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Človeško telo uporablja električno energijo za hiter prenos informacij

Skratka... nič nerazumljivega, nelogičnega ali paranormalnega.

Dragi uporabnik elektro gorenjske v mesecu maj-u ste porabili 3kg elektrike
sprasujem se.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

The myth that humans only use ten percent of their brain is false. The folklore originated in an advertisement. In addition, the myth has been prolonged by those who profess psychic powers and others who promote supernatural powers.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.044
5.652
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Lej kloško, če bi duše, duhovi in vso ostalo podobno sranje obstajali, bi se jih dalo z današnjimi napravami zaznati in dokazati, predno ti rečeš "keks". Saj če se nekaterim prikazujejo, premikajo predmete, škripajo,... to pomeni, da obstaja interakcjia z okolico. Torej ne bi bilo niti najmanjšega problema le to prav lepo zaznati itd.
Če bi jasno dejansko kaj takega obstajalo
evil.gif

Še prav to da iskalci duhov v sredini sobe zaznajo padec temperature v specifični točki je bull shit? Pa da se tam potem pojavijo svetlobni "orbi"

jest5

Guru
18. avg 2007
25.929
-8.633
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Lej kloško, če bi duše, duhovi in vso ostalo podobno sranje obstajali, bi se jih dalo z današnjimi napravami zaznati in dokazati, predno ti rečeš "keks". Saj če se nekaterim prikazujejo, premikajo predmete, škripajo,... to pomeni, da obstaja interakcjia z okolico. Torej ne bi bilo niti najmanjšega problema le to prav lepo zaznati itd.
Če bi jasno dejansko kaj takega obstajalo
evil.gif

Še prav to da iskalci duhov v sredini sobe zaznajo padec temperature v specifični točki je bull shit? Pa da se tam potem pojavijo svetlobni "orbi"
Jp, to JE bull sheet

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
373
13
18

jest5

Guru
18. avg 2007
25.929
-8.633
113
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Daj poštudiri mal predn kako zineš pa mal literature vzam u roke, pa ne mlat u prazn.

http://sl.wikipedia.org/wiki/Mo%C5%BEgani
http://www.amazon.com/Brain-Book-Peter-Russell/dp/0452267234
http://www.amazon.com/Neuropsy...ef=cm_lmf_tit_1
http://www.amazon.com/Inside-Brain-Revolutionary-Discoveries-Works/dp/0836232895/ref=cm_lmf_tit_9
klik
Beri in se čudi svoji naivnosti

jest5

Guru
18. avg 2007
25.929
-8.633
113
Ja
evil.gif

Šit ej, pol imamo mi en kup duhov, strahov pa še kakšno čarovnico čez v bajti. Kajti naš maček se parkat na teden mal za hec kam zavleče in noče ven
hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.929
-8.633
113
Jp. 1x na 2 meseca. Pa ostalih n-krat, ko se zavleče v random luknje, na omaro itd? Ej, zihr je duh, majke mi
evil.gif

B81

22. jul 2007
36.903
10.472
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
@malcom: idi v Zg. Koreno, tam je mercatorjeva trgovina in zraven je majhen kafič. idi noter pa reči: alo dedi, kaj se je leta 96 dogajalo v oni hiši?

Kaj pa se je dogajalo? Ne poznam še te zgodbe.

Oke, še enkrat :D.

V Žikarcah, to je vas pri Koreni (Duplek varianta krajev
smile-1.gif
)

En dan je začelo vse letet po hiši, pač stvari, ki so v hiši (videno v kakem filmu). Stanovalci valda v šoku, laufajo ven, zunaj letijo vroči kamni čez streho od nikoder. To se je dogajalo menda dlje časa, župnik ni znal nič, sv. pismo se mu je scefralo iz rok....

Na koncu je prišel excorcist iz MB, da je zadevo umiril, oziroma izgnal iz hiše... ljudje, ki tam živijo, so bili moje stranke v kafiču in niti en se ni pošalil na ta račun, pa sem jih več vprašal, tudi grupo dedov za šankom, ki so prej na veliko razlagali svoje stvari. Kot da bi jih zamrznil ali kako se naj izrazim.,..potem pa mi še kelnarca taki fris potegne, ko se pošalim zvečer, ko sem jo domov pripeljal...

NAJ bi to povzročala utopljena deklica pri tej hiši... bla bla...tak so mi povedali.

Zdaj pa ali je tam nad to Koreno kako sevanje in so ljudje malce čudni ali pa se je res zgodilo.
Bom poskusil najti kak članek.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sem bil gledat to hišo. Nekje malo na hribu je bila. Starejša hiša brez ometa če se spomnim.

Stem da ni bil nekaj narobe samo v hiši ampak tudi okoli nje, ker so kamni leteli v hišo, rolete polomljene,...

Blo pa je to ene 15 let nazaj ne?

Prvo so klicali župnika ki je izvajal neke varjante pa mislim da je ni bilo šalice ali manjšega predmeta v hiši,
ki ga ni dobil v glavo oz. v telo,...

B81

22. jul 2007
36.903
10.472
113
Leta 95 ali 96 ja...leta 2004 je bila lepa hišica, z lučkami zunaj (je bilo ravno okoli novega leta)...
Ja do danes še jestova dva starša zdravnika nista razložila, kaj je takrat tam bilo
evil.gif

Mislim, da bodo morali vsi trije z jernejem stakniti glave skupaj
evil.gif

Ne zamerit, pač malo šale...
grin1.gif

B81

22. jul 2007
36.903
10.472
113
Nima veze. Jaz imam sam deljeno mnenje, čeprav mi je enako povedalo 10 ljudi iz radija 5-ih kilometrov.