Na discoveryju je marsikaj posnetega, pa to še ne pomeni, da je resCitat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kje že jaz zagovarjam nezemljane? Pokaži prosimCitat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Aha, če ne verjameš v pravljice, si omejen. BravoCitat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ironično je, da ste največji pametnjakoviči v bistvu največji omejenci. Vsa vaša dognanja so oprta na naša čutila, ki so že v osnovi zelo omejena in na neke napravice, ki jih je izumil človek. Res, pohvalno. Še dobro, da niso vsi znanstveniki takšni.
Lej kloško, če bi duše, duhovi in vso ostalo podobno sranje obstajali, bi se jih dalo z današnjimi napravami zaznati in dokazati, predno ti rečeš "keks". Saj če se nekaterim prikazujejo, premikajo predmete, škripajo,... to pomeni, da obstaja interakcjia z okolico. Torej ne bi bilo niti najmanjšega problema le to prav lepo zaznati itd.
Če bi jasno dejansko kaj takega obstajalo
Očitno se jih še ne da zaznati, nihče pa ne pravi, da se jih tudi čez 50 let ne bo dalo. Zanimivo pa je, da zagovarjate obstoj nezemljanov, kar je povsem nedokazljivo, je pa logično. Lahko bi zagovarjali tudi kakšne druge stvari, ki so lahko logične, ampak za nas še neracionalne.
Lej dečko, če duhec komot premika vrata, lahko to zazna 100let stara tehnologija.
In kaj je že logičnega na duhcih?
Mogoče res. Ne zna pa pojasniti. Saj je na discoveryju veliko posnetega na to temo. Aja, zopet pranje možganov in vsiljevanje pravljic množicam, ane.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pa še nekaj ... So stvari, ki se jih znanstveno ne da pojasniti in se jih najbrž ne bo nikoli dalo.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Bol ko prosim ne se tu kregat in makar odprite si svojo temo "malkom njegovi duhovi in ostali glupi alterovci",
bol na 2 streni nabijate kak smo glupi. Miljoni že več kot 2000 let molijo k modelu ki je nabit nad plusom in ga ovekujejo
pa še ga noben ni videl, eni pa pač samo vrjamejo v neko paranormalo ki jo jo že miljon ljudi videlo.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pa še nekaj ... So stvari, ki se jih znanstveno ne da pojasniti in se jih najbrž ne bo nikoli dalo.
Na primer?
Povej mi eno stvar, za katero lahko danes z gotovostjo rečeš, da je onkraj meja naravnih zakonov in da bo najverjetneje za vedno ostala nedosegljiva človekovemu razumu. ENO STVAR.
Pa razni verski hokus pokusi odpadejo (npr. dokaz, da bog ne obstaja..). Iščemo stvari, za katere je splošno sprejeto, da obstajajo (torej lahko opazujemo njihove učinke).
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Kaj z MS?
Če misliš tistega Italijana, ki trdi, da je odkril zdravilo... potem počakaj par let, da njegovi pacienti pridejo v relaps bolezni.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Zelo preprosto. Že povsem osnovno vprašanje, ki ga znanost ne zna pojasniti, je ZAKAJ ŽIVIMO?
Logičen znanstevni odgovor je zaradi reprodukcije. Naravno smo naravnani tako, da se poskušamo čim bolj reproducirati. Vendar, zakaj obstaja potem prastrah pred smrtjo? Če imamo potomce, zakaj se še vedno tako borimo za življenje, če nam preti nevarnost, saj smo pa vendar že izpolnili svoj poglavitni cilj.
Glej, katerega koli znanstvenika boš poslušal, vsak ti bo potrdil, da je znanost omejena in da so stvari, ki niso znanstveno pojasljive in najbrž tudi nikoli ne bodo.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja, samo nenazadnje če človek vseeno v nekaj vrjame, bi rad slišal še prigode drugih je to vrjetno manj usekano
kot pa hodit v cerkev vsako nedeljo in molit v zrak. Vsaj dolgočasno je bolj
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Zasmetili?
Sem pa za foro, da se vas pusti pri miru. Res me zanima, kaka tema bo to.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Zasmetili?
Sem pa za foro, da se vas pusti pri miru. Res me zanima, kaka tema bo to.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja vi se preselte v drugo temo - pa vse neprimerne poste odnesite s seboj!
Zakaj bi zdej mogu mx odpirat novo temo, če ste jo VI zasmetili???