Klicanje duhov - kako in to,...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja vi se preselte v drugo temo - pa vse neprimerne poste odnesite s seboj!

Zakaj bi zdej mogu mx odpirat novo temo, če ste jo VI zasmetili???
smirk-1.gif

ker če se preselijo sralci, je to paranormalno.

normalno je, da se povsod serje.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sori, malcom, sej tko je pri vseh temah. Na začetku se drži topica, v sredini zaide, na koncu pa zopet zaživi v svoji polnosti.
smile-1.gif

Je pa zanimivo, da se že več let prepucavamo o enih in istih zadevah. Mlatenje prazne slame. Grem se jaz raje učit.
smile-1.gif
lp

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Mlatenje prazne slame. Grem se jaz raje učit.
smile-1.gif
lp
Voila. Mission accomplished.
cheer.gif
Enga smo rešili.

Si pa nasmetil temo s to svojo mislijo, to je pa res.
frown-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.101
4.068
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja vi se preselte v drugo temo - pa vse neprimerne poste odnesite s seboj!

Zakaj bi zdej mogu mx odpirat novo temo, če ste jo VI zasmetili???
smirk-1.gif

ker če se preselijo sralci, je to paranormalno.

normalno je, da se povsod serje.

Ja kaj pa naj če en glavnih sralcev odpre temo v stilu "moja resnica" in v njej napiše, da naj v temi sodelujejo samo tisti ki verjamejo tej (absolutni) resnici ... a pričakuješ da bomo ostali tiho?

Point te teme je bil da se že v začetku zasmeti, sicer pa je začetek teme totalno sranje potem pride nekaj debate pro et contra in na koncu bo zmagal razum (ne bo več argumentiranih postov prvotnih sralcev).

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja, samo nenazadnje če človek vseeno v nekaj vrjame, bi rad slišal še prigode drugih je to vrjetno manj usekano
kot pa hodit v cerkev vsako nedeljo in molit v zrak. Vsaj dolgočasno je bolj
frown-1.gif

Popolnoma enako "usekano" je...

Ni eni vrjamejo v boga, jaz bi pa samo rad slišal (kot bi ti temu rekel) neko pravljico. Jaz sem zdaj bol nor
ker bi si rad le krajšal čas z zgodbicami o duhovih. Če pa berem knjigo in berem pravljice pa nisem nor.
Če pa je eno in isto le način pridobivanja informacij je drugačen,...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Saj nisem nikjer napisal, da si ti bolj nor. Tega vsekakor ne mislim.

Še enkrat preberi - POPOLNOMA ENAKO "USEKANO" JE.

Ali je zabloda religiozna ali pa je zabloda paranormalna... popolnoma nobene razlike ni. V obeh primerih ne znaš ločiti resnice (in realnosti) od fikcije in v obeh primerih se v določenih aspektih želje po razumevanju sveta odločiš izključiti ključni aspekt tega početja - svoj razum.

Če že bereš knjige, vzemi v roke The daemon haunted world (Svet demonov) od Carla Sagana. Prvi del knjige je namenjen točno tej temi - paranormalnim zablodam. Preberi... resnično zanimivo branje. Morda ti vsaj malo odpre oči in boš na svet začel gledati malce bolj razumsko.

(na pašnikih dobiš tako PDF-je kot audiobooke...)

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Polhi v strehi?
17758-icon_confused.gif

ne-ne-1.gif

Polhi ne hodijo po balkonu, postelji, stopnicah, mimo tebe....
A menda ne? Potem so pri naši bajti neki gensko manipulirani polhi, ki vse to zmorejo ...
17758-icon_confused.gif

Ali pa duhovi?
shocked-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Glej, jaz niti ne pravim da so, niti ne pravim da niso.

Ja seveda...
smirk-1.gif

In Vatikan je poln ateistov, ki radi poslušajo božjo besedo...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.101
4.068
113
Jst ti lahko povem eno štorijo z duhovi ...

Konstantno mi je par let nazaj v sobi nekaj ponoči škripalo; slišati je bilo kot da nekdo hodi po sobi. Zvoki niso bili vedno na istem mestu ampak so prihajali iz različnih delov sobe. Če si prižgal luč teh zvokov ni bilo več ...

Škripanje je bilo zelo glasno in res ej bilo podobno kot če nekdo hodi oz. se upre z veliko težo na parket ...

Grozljivo skratka.

Razlaga za paranormalneže - duhovi me obiskujejo in zganjajo hrup!

Razlaga za razumne znanstvenike - lesna osa! Prokleta žival je nasrala svoje ličinke v luknje od parketa in potem ko so se izlegle so pač vrtale po lesu. So pa bile toliko občutljive na svetlobo, da so to počele samo ponoči!

Aja, če ne bi ugotovil kaj je (2 tedna sem iskal vzrok) bi še vedno razmišljal v smeri razumne razlage (in si ne bi stvar nikoli razložil kot "duhove"). Nekdo drug bi isto stvar sprejel drugače in se odselil iz hiše ...

Razne lesene hiše (vikendi, stare hiše) so itak fenomen, tam imaš zarejenega v lesu vse od črvovov (škripanje), glodavcev (polhi, miši) in njihovih plenilcev (kače, kune, dihurji). In ponoči je res grozljivo spat na kakšnem takem vikendu ... potem ko si ves prestrašen in poslušaš zvoke "narave" pride pa še kak jelen direkt pred vežo in začne tulit na ves glas ali pa brusit rogovje!
grims-1.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Ko sem bil majhen je enkrat ponoči nekaj zružilo in me zbudilo. Prižgem luč in vidim škatle pometane po tleh. V sobi sem bil sam. Izraz na mojem obrazu:
shocked-1.gif
Zdaj ali so bili neki nagajivi duhovi, ali pa sem škatle šlampasto zložil in so počasi začele drset oziroma se malce sesedat dokler niso padle. Ampak verjetno so bili duhovi ker nimam 100% znanja o vesolju in ker sem enkrat en tak film gledal in je bil po resničnih dogodkih.

Včasih sem gledal TV pred spanjem. Ga izklučim, ugasnem luč in hočem zaspati. TV začne škripati!!! Oh ne!!! Spet duhovi ali pa raztezanje segrete plastike. Ma kaka plastika, sigurno duhovi!!!! SIGURNO!! Potem sem kupil nov LCD TV in škripanje se je nehalo. KAKO SI TO RAZLAGATE SIGURNO DUHOVI!!

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Moje izkušnje. LCD ima večje magnetno polje in odganja duhove.
zmaga.gif

Se je pa duh sedaj preselil v radiator. Skoz hudički s ketnami ropotajo po njemu.
10.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zdej moram pa še jest napisat.

svoje čase sem mel eno bejbo, k je delala čuda z rokami, usti, a men ni in ni prišlo.
ponoč sem pa sanjal bivšo in mi je kr tekl vse stran, brez rok in tega.
ker še nisem videl tipa, k mu pride brez rok, ust, lule..verjamem, da so bili duhovi.