Mene je včeraj sredi noči zasrbelo med tičom in jajci. Najprej sem mislil, da ni to nič takega in sem se pač popraskal, potem pa je danes v Lj nekega kolesarja povozil kamion. PA NAJ MI TO KDO RAZLOŽI
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ko je umrl pradedek, se je sred noči babica zbudila, ker se ji je sanjalo, da jo kliče njen oče...se je oblekla in šla v sosednjo hišo in našla očeta mrtvega...hmm, intuicija...kako pa to razložimo?.... ta stvar z lučjo je seveda čisto druga stvar.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Mene je včeraj sredi noči zasrbelo med tičom in jajci. Najprej sem mislil, da ni to nič takega in sem se pač popraskal, potem pa je danes v Lj nekega kolesarja povozil kamion. PA NAJ MI TO KDO RAZLOŽI
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
ko je bila odprta ta tema je jasno in glasno napisano, kdo v to ne vrjame naj ne smeti. A je tak težk to prebrat? Ali imate vi vsevedežni perfekconisti z znanjem celega vesolja problem z razumevanjem tega stavka?
Tema se je odprla zato da si tisti ki v to vrjamejo izmenjajo zgodbe. Sam ne vrjamem v duhove ipd. ampak berem pa z zanimanjem zgodbe drugih.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
No potem mi pa pokaži stvar, ki je znanost ne more pojasniti. Plain and simple. Pa zadeva ne sme biti vprašanje, ampak demonstracija nečesa nerazložljivega.
Rob vidnega vesolja 46,5 miljard svetlobnih let.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
No potem mi pa pokaži stvar, ki je znanost ne more pojasniti. Plain and simple. Pa zadeva ne sme biti vprašanje, ampak demonstracija nečesa nerazložljivega.
Kje je konec vesolja? Kaj je za tem koncem? Od kod sonce črpa energijo? Kje jo je dobilo? Kdaj bo ugasnilo?