Kdor pride od zunaj, se mora držati pravil

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Ker je oblekla hlače.

Bolniki.
uf-1.gif

Tisti, ki jih zagovarjajo se pa ne zavedajo, da se z njihovim vsiljevanjem in neprilagajanjem lahko to zgodi pri nas čez cca 100 let, ko bodo primitivci v večini.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

... samo eni pač ne vidijo dlje kot par metrov pred sabo.

Da bi pa kdaj pogledali malo levo ali desno, ali pa se morda celo zazrli malce dlje naprej... to je za ljudi tipa Evrokrat ali Evrofil (pravzaprav sem šele v tej temi ugotovil, da to ni isti uporabnik
smile-1.gif
) malce preveč.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

... samo eni pač ne vidijo dlje kot par metrov pred sabo.

Da bi pa kdaj pogledali malo levo ali desno, ali pa se morda celo zazrli malce dlje naprej... to je za ljudi tipa Evrokrat ali Evrofil (pravzaprav sem šele v tej temi ugotovil, da to ni isti uporabnik
smile-1.gif
) malce preveč.

A veš, da sem (po branju Evrofilovih postov) hotel pred pol ure napisati točno to, da je to ena in ista oseba.

Sicer se "Evrofil" še ni spravil name s svojim neznanjem branja, ampak se bo pa zdaj...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne skrbi, ne bom se.

Tako ali tako lahko rečem samo še - Odpusti jim Gospod, saj ne vedo kaj blebečejo.

Če ste tako zaslepljeni s sovraštvom do drugačnih, potem vam jaz ne morem pomagati. Le ne pretvarjajte se, da ste boljši od tistih, ki bi obglavili žensko ker je oblekla hlače - vi bi jo že zato, ker je Muslimanka.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
s tem dokazujete svoje na pocez dojemanje,
na povprek sekate proti muslimanom, ciganom, tujcem, ki zivijo in delajo v Sloveniji,....., v bistvu proti vsem kar ne razumete, in tega je zelo velik

res ste
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

No, tvoje poznavanje in citiranje predpisov že poznam. Iztrgano iz določb in nepopolno.
Sva že pri deklaraciji videla, da ni tako kot trdiš oziroma kot si se narobe naučil.
Enako je glede domovine in države. Domovina ni pravna kategorija, ti pa citiraš ustavo pa še malo dodaš sskj, skropucalo brez primere.
Vprašaj svoje musliæe kje imajo domovino, če ne kapiraš, pa ti bodo takoj omenili, da je to grob Mohameda ali kaj podobnega.
Za Slovence ni dvoma, kje imajo domovino, ker je to vezano na narodnost.

In osamosvojili smo se zato, da omejujemo pravice s SVOJIMI predpisi. Predpisi so varovanje in omejevanje pravic, kaj je dovoljeno in kar ne. In s prepovedjo minaretov Švicarji varujejo svoje pravice in omejujejo pravice drugih na edini demokratični način = referendum.

To je bistvo demokracije, odločanje ljudstva, ne pa kot eni mislijo in živijo v oblakih, da je to sistem, kjer je vse dovoljeno.

Če pa ti ne moreš živeti v sedanjosti in videti grozljivih posledil islamske ideologije pa je to problem.
Pa pusti že enkrat Jugo in Srbijo, 20 let smo že za sebe.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Kako pa naj bi?

Ne smejo graditi minaretov, ker so simbol Islama in niso primerni za ambient.
Niso primerni ambient ker niso "naši".

Vera je na splosno slaba.
Verniki so slaboumni.

Islam je nasilna Vera.
Muslimani so nevarni zaradi svoje Vere.

Vsi Muslimani so enaki.
Vsak Musliman je potencjalni terorist.

That's basically to kar je meni uspelo razbrati iz vseh teh nakladanj. Bi pa z veseljem zvedel kaj sem narobe razumel?

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
POVZETEK:

Nočemo vsiljevanja vaših verskih običajev!

Imejte jih doma.

Če vam ne paše tu, pojdite domov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Gre za kolektivno krivdo, ki je vezana na pripadnost škodljivi ideologiji. Ko šef takšne ideologije poziva na linč, s tem škoduje vsem svojim članom.

Očitno si že pozabil kaj se je dogaja v eni izmed "tvojih" EU držav, kjer je nekdo malo narisal karikaturo...
Očitno si ZELO pozabil kaki cirkusi so bili po vsem svetu.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Gre za kolektivno krivdo, ki je vezana na pripadnost škodljivi ideologiji. Ko šef takšne ideologije poziva na linč, s tem škoduje vsem svojim članom.

Očitno si že pozabil kaj se je dogaja v eni izmed "tvojih" EU držav, kjer je nekdo malo narisal karikaturo...

Nisem. Ampak tiste karikature so bile v resnici nesprejemljive, ker so odražale iste tendence in občutke, kot jih v tej temi vi - posploševanje levo in desno.
smile-1.gif
Vsi Katoliki so pedofili, pa to?

Sicer ne toliko, da je bilo nujno treba zazgati Dansko ambasado (ker seveda niso krivi vsi Danci, ampak samo omejenec, ki jih je narisal), ampak več kot dovolj za uradni protest Islamskega sveta.

I

Izbrisan uporabnik #488

No katoliki takega cirkusa zaradu pedofilskih karikatur, ki jih je polno, ne delajo.

Glede karikatur se je videla še večja primitivnost musliæev kako so reagirali.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
No, tvoje poznavanje in citiranje predpisov že poznam. Iztrgano iz določb in nepopolno.
Sva že pri deklaraciji videla, da ni tako kot trdiš oziroma kot si se narobe naučil.

Aham. Ja. Pustimo mednarodno pravo in interpretacije le-tega drugim, prav?
smile-1.gif

Citat:
Enako je glede domovine in države. Domovina ni pravna kategorija, ti pa citiraš ustavo pa še malo dodaš sskj, skropucalo brez primere.
Vprašaj svoje musliæe kje imajo domovino, če ne kapiraš, pa ti bodo takoj omenili, da je to grob Mohameda ali kaj podobnega.
Za Slovence ni dvoma, kje imajo domovino, ker je to vezano na narodnost.

Sem ti lepo napisal, kaj je domovina. Če pa sam ne znaš uporabljati pravilnih izraziv v svojem "domačem" jeziku pa prosim, ne krivi mene. (Ja, komaj čakam da se boš zdaj izgovoril na "splošno uporabo besede").

Citat:
In osamosvojili smo se zato, da omejujemo pravice s SVOJIMI predpisi. Predpisi so varovanje in omejevanje pravic, kaj je dovoljeno in kar ne. In s prepovedjo minaretov Švicarji varujejo svoje pravice in omejujejo pravice drugih na edini demokratični način = referendum.

To je bistvo demokracije, odločanje ljudstva, ne pa kot eni mislijo in živijo v oblakih, da je to sistem, kjer je vse dovoljeno.

LOL, ja, itak. Varujejo svoje pravice s tem, da omejujejo pravice drugim. Da best. Sicer pa - se en dokaz, zakaj absolutna demokracija ne deluje - povprečen človek preprosto ni sposoben odločanja izven svoje družinske enote in svojega okolja.
Oh, Platon in tvoja Meritokratična Republika, kje si? :S

Citat:
Če pa ti ne moreš živeti v sedanjosti in videti grozljivih posledil islamske ideologije pa je to problem.
Pa pusti že enkrat Jugo in Srbijo, 20 let smo že za sebe.

Jaz bi jo z veseljem, pa se očitno nismo kot narod tam ničesar naučili. In sorry, zgodovine se nikoli ne sme pustiti pri miru, drugače jo bomo ponavljali. Grozljivih posledic Islama pa žal, res ne vidim.

Vidim pa grozljive posledice ekstremistov, ki so slučajno Muslimani. Prav tako, kot si predstavljam grozljive posledice Fundamentalisticnih Kristjanov v ZDA, in neobrzdanih Ateistov v EU.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ti je oproščeno, ker živiš v tujini in ti razmere tu niso poznane.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Nisem. Ampak tiste karikature so bile v resnici nesprejemljive, ker so odražale iste tendence in občutke, kot jih v tej temi vi - posploševanje levo in desno.
smile-1.gif
Vsi Katoliki so pedofili, pa to?

Sicer ne toliko, da je bilo nujno treba zazgati Dansko ambasado (ker seveda niso krivi vsi Danci, ampak samo omejenec, ki jih je narisal), ampak več kot dovolj za uradni protest Islamskega sveta.

Kaj pa musliæi delate?

Na vsakem pragu vhoda v razred je zastava nekaterih držav. Da se otroci naučijo sovražiti te države s tem, da stalno hodijo po njih.
A imajo pravico do lastnega mnenja? NE.

A tukaj gazimo po vaših zastavah? NE

Vi se znate fino asimilirati tako, da vlečete doklade, subvencije od ljudi, ki zaslužijo tudi manj kot 450 EUR na mesec.

Slovenci delajo, vi pa vlečete socialni denar in nič ne delate (precej vas).

Kdo bo prvi dobil neprofitno stanovanje?

http://jssmol.si/razpisi/10_javni_razpis_seznam_upravicencev_1_4_%202006.pdf

10.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne me jebat, me ti resno probaš užalit s tem, da mi praviš da sem musliman?!
smile-1.gif
Čeprav sem nekajkrat razložil svoja "verska" prepričanja?

UMIRAM
smile-1.gif
Zakaj bi me že to užalilo? Užalil bi me s tem, da bi mi rekel, da sem povprečni Slovencelj. Ali pa s tem, da bi namignil, da izhajam iz Ambrusa. Morda - res, morda - s tem, da bi rekel, da sem Štajerec. Ali pa s tem, da bi razlagal kako lahko tvoj oči mojega očija pretepe, in da, ker ima tvoj Golf na števcu 160 je hitrejši od našega Jugota, ki ima samo 140.
Ampak s tem, da sem Musliman? Never.

Okay, ne morem več za danes, tale je pa zmagala
smile-1.gif

@Snecer: Ne vem, o kakšnih razmerah govoriš. Prosim, da mi do jutri zjutraj sestaviš spisek, kako Muslimanski teroristi v Sloveniji omejujejo tvoje osebne pravice.