Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Najprej se znebimo tega
Ves, ce bi napisal, da se "moramo znebiti tega" bi se celo strinjal. Ampak tisti "najprej" me moti. Ker je najvecji problem teh ljudi neizobrazenost, in napacno razumevanje vere - ampak to pa zato, ker jim tisti, ki so apriori slabi ljudje tako razlozijo! - in so zaradi tega v mentalnem stanju, kjer se jim zdi to sprejemljiva kazen.
Teoretično sem prvi, ki se strinja s tem, da je treba postreliti cel Afganistanski državni vrh, predelati talibane z par dobro namerjenimi jedrskimi konicami v lepe koščke stekla, in ustreliti enega od desetih državnih uradnikov - "Pour encourager les autres". Ampak navadni ljudje, verni muslimani NISO KRIVI. Če je edina izobrazba, ki si je v življenju deležen prišla s strani verskega fanatika v lokalnem Madrasu, potem... potem dobiš ljudi, ki se jim zdi primerno kamenjati.
Ampak tega nikoli ne bom zagovarjal. Ker zagovarjam samo-odločitev vsakega, in ker se mi zdi , da je nujno da lahko mi ohranimo svojo človeškost to, da poizkusimo pomagati in razumeti druge - čeprav bi bila (Ampak za nas, in nas pogled na svet!) najlazja rešitev to, da po celotnem muslimanskem svetu pospravimo vse, ki so starejši of 6 let, in jih potem izobrazimo v dobroti in razumevanju, kajne?
Torej, jaz priskrbil pogoje, ti dobiš pa tovornjak ZyklonB, pa izvoli in zaplini vse muslimane nad 6 let. Se javiš?