Kdor pride od zunaj, se mora držati pravil

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Na Kosovem se Srbi hihitajo skupaj s tabo.

Prav tako umirajoči afriški domorodci, ki jih kosijo razne militaristične islamske skupine. Za znoret smešno.

Škoda, da nisi sposoben gledati sveta malce širše... Aja točno... sveta je konec na Schengenski meji.
priden.gif

Kateri musliman pa gleda svet malo širše. Oni gledajo svet skozi koran.

I

Izbrisan uporabnik #488

To so le tvoje ocene, torej tvoj problem
smile-1.gif

Mi imamo tukaj svoje probleme, ne potrebujemo še tvojih.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
ROTFLMAO... Ja... najprej se znebimo retardirancev, potem starih, ker odzirajo hrano, nato Cigana, ker so vsi itak neuporabni, Zidov tudi ne potrebujemo, ker samo kradejo, prostozidarji so castilci satana, bankirji nam izgubljajo denar.... who's next?
smile-1.gif

Sicer pa, da se ne bo tvoja izjava pozabila:

"Najprej prepovedati aktualno nasilne, šovinistične in modernim časom neprilagojene religije (Islam), ki v tem trenutku pomenijo veliko grožnjo za mir na svetu.
Nato pa se lahko posvetimo še drugim, ki so bolj benigne (posiljevanje otrok in podobno)."

Itak. Samomorilski napadalci v Iraku so nam nevarni, tako kot vsi muslimani v Evropi, ampak pedofli* so pa cisto benigni!
smile-1.gif

* Po Jernejevo: Pedofil = katerikoli RKC duhovnik

Najprej se znebimo tega
817741-stoning.jpg

Priponke

• 817741-stoning.jpg
    817741-stoning.jpg
    72,5 KB · Ogledi: 121

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To so le tvoje ocene, torej tvoj problem
smile-1.gif

Mi imamo tukaj svoje probleme, ne potrebujemo še tvojih.

No, vsaj priznas, da imas probleme sam s seboj. Good progress!
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Spet primer podtikanja izjave, ki je nisem dal.

No, vrnimo se k temi o minaretih v Švici, ki jih ne bo
smile-1.gif

To bi nam moralo biti za vzgled.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Najprej se znebimo tega

Ves, ce bi napisal, da se "moramo znebiti tega" bi se celo strinjal. Ampak tisti "najprej" me moti. Ker je najvecji problem teh ljudi neizobrazenost, in napacno razumevanje vere - ampak to pa zato, ker jim tisti, ki so apriori slabi ljudje tako razlozijo! - in so zaradi tega v mentalnem stanju, kjer se jim zdi to sprejemljiva kazen.

Teoretično sem prvi, ki se strinja s tem, da je treba postreliti cel Afganistanski državni vrh, predelati talibane z par dobro namerjenimi jedrskimi konicami v lepe koščke stekla, in ustreliti enega od desetih državnih uradnikov - "Pour encourager les autres". Ampak navadni ljudje, verni muslimani NISO KRIVI. Če je edina izobrazba, ki si je v življenju deležen prišla s strani verskega fanatika v lokalnem Madrasu, potem... potem dobiš ljudi, ki se jim zdi primerno kamenjati.

Ampak tega nikoli ne bom zagovarjal. Ker zagovarjam samo-odločitev vsakega, in ker se mi zdi , da je nujno da lahko mi ohranimo svojo človeškost to, da poizkusimo pomagati in razumeti druge - čeprav bi bila (Ampak za nas, in nas pogled na svet!) najlazja rešitev to, da po celotnem muslimanskem svetu pospravimo vse, ki so starejši of 6 let, in jih potem izobrazimo v dobroti in razumevanju, kajne?
Torej, jaz priskrbil pogoje, ti dobiš pa tovornjak ZyklonB, pa izvoli in zaplini vse muslimane nad 6 let. Se javiš?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Na sliko nimaš komentarja?

Nimam. Ti nalepim kaksno sliko, kako so Domobranci sekali Partizanom glave, ali kako so Partizani v jaške metali Domobrance?

Ja, mi smo toooooliko boljši od njih... Celih... 60 let? (no, v glavah nekaterih tudi eno leto ne...)
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Spet idiotske primerjave.
Katolibani in talibani so problem sedanjosti.

Drugače pa sočustvujem s tabo, da ne moreš živeti v tako lepi domovini kot je naša, kjer so tovrstne težave obvladljive.
Po moje je težko ko vsak dan gledaš minarete.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Nimam. Ti nalepim kaksno sliko, kako so Domobranci sekali Partizanom glave, ali kako so Partizani v jaške metali Domobrance?

Ja, mi smo toooooliko boljši od njih... Celih... 60 let? (no, v glavah nekaterih tudi eno leto ne...)
smile-1.gif
Ne hvala , še vedno pričakujem komentar na to sliko , če ga nimaš , se prosim ne napihuj več ,da si ne boš še kaj naredo.
priden.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Najprej se znebimo tega

Ves, ce bi napisal, da se "moramo znebiti tega" bi se celo strinjal. Ampak tisti "najprej" me moti. Ker je najvecji problem teh ljudi neizobrazenost, in napacno razumevanje vere - ampak to pa zato, ker jim tisti, ki so apriori slabi ljudje tako razlozijo! - in so zaradi tega v mentalnem stanju, kjer se jim zdi to sprejemljiva kazen.

Teoretično sem prvi, ki se strinja s tem, da je treba postreliti cel Afganistanski državni vrh, predelati talibane z par dobro namerjenimi jedrskimi konicami v lepe koščke stekla, in ustreliti enega od desetih državnih uradnikov - "Pour encourager les autres". Ampak navadni ljudje, verni muslimani NISO KRIVI. Če je edina izobrazba, ki si je v življenju deležen prišla s strani verskega fanatika v lokalnem Madrasu, potem... potem dobiš ljudi, ki se jim zdi primerno kamenjati.

Ampak tega nikoli ne bom zagovarjal. Ker zagovarjam samo-odločitev vsakega, in ker se mi zdi , da je nujno da lahko mi ohranimo svojo človeškost to, da poizkusimo pomagati in razumeti druge - čeprav bi bila (Ampak za nas, in nas pogled na svet!) najlazja rešitev to, da po celotnem muslimanskem svetu pospravimo vse, ki so starejši of 6 let, in jih potem izobrazimo v dobroti in razumevanju, kajne?
Torej, jaz priskrbil pogoje, ti dobiš pa tovornjak ZyklonB, pa izvoli in zaplini vse muslimane nad 6 let. Se javiš?

Če se hočeš nečesa znebit moraš razkirat tistih 20% dobrih.
Pa še kakšen komentar na tole sliko.
817768-n1136847329_194527_2647.jpg

Priponke

• 817768-n1136847329_194527_2647.jpg
    817768-n1136847329_194527_2647.jpg
    33,6 KB · Ogledi: 125

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

smile-1.gif
Ne hvala , še vedno pričakujem komentar na to sliko , če ga nimaš , se prosim ne napihuj več ,da si ne boš še kaj naredo.
priden.gif

Seveda ga imam - nesprejemljivo je, ampak s strani ljudi, ki so sami pred kratkim delali enako - naj tisti, ki je brez grha vrže prvi kamen!
smile-1.gif

Torej - to ni lokalni fenomen Islamskega sveta, ni rezervirano samo za Katolike, tudi Ateisti niso imuni. Nasilje je odvisno od individualnega človeka, njegove izobrazbe, in ne, specifično, vere kot take. postulirajmo sledece:
Tako Schinder, kot drugi Nemci so bili clani Nacisticne stranke.
Tako Schindler, kot Nacisti so bili katoliki.
Tako Schindler, kot Nacisti so bili nemci.
QED.

Kaj naredi Človeka? Drzavljanstvo? Vera? Ideologija?
Ali clovek sam?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Spet idiotske primerjave.
Katolibani in talibani so problem sedanjosti.

Drugače pa sočustvujem s tabo, da ne moreš živeti v tako lepi domovini kot je naša, kjer so tovrstne težave obvladljive.
Po moje je težko ko vsak dan gledaš minarete.

Pa si res tako trd, ali preprosto nočes razumeti, da nimaš nobene pravice podajati mnenje o nekom, medtem ko smo sami v pol-pretekli zgodovini počeli natančno isto?
smile-1.gif
Da nisi v ničemer boljši človek od njih, le da ti privzgojena (naučena) moralna načela preprečujejo, da bi še ti storil kaj takega? Da vse skupaj nima veze z vero, ker so tako atesti kot verniki sposobni istih grozot?

Slovenija pa, žal, ni pretirano lepa domovina. Ker si nekateri želite, da bi bila Slovenija domovina samo tistim, ki se vam zdijo pravi Slovenci, ne pa domovina ljudi, ki prebivajo v njej. Minareti pa me sploh ne motijo, tako kot me ne motijo Protestantske ali Ortodoksne cerkve, RKCjevi zvoniki, Mormonski tempelj, Jehovska Občestvena dvorana, Sinagoga in Fakulteta za Fiziko..

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:

Adolf Hitler, 1933?

Citat:

Ne vem, kaj je na sliki, in ne razumem pomena za njo. Vse kar vidim je zenso z okrvavljenim otrokom, ki ima v roki noz. Po mojih moralnih nacelih je slika neprimerna, in je z zensko na njej nekaj narobe - za specificno mnenje kako in kaj pa bi potreboval ozadje.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ti tvoji ljubimci so programirani drugače kot mi. Če mu daš motiko da si bo lažje pridelal hrano ,te bo najprej po glavi z njo ,
če ga spustiš v državo ,na standard ki temlji na našem minulem delu (in generacij naših prednikov) ,bo izkoriščal vse dobrine ,obenem pa rovaril proti tebi in sanjal o nadvladi.
Nikoli ne bom pozabil , ob iraškem napadu na kuvajt , pogovorov ,,naših,, bosancev , kako jih bo husein povzdignil na položaje ,ko bo zavojeval še Evropo. Od takrat zavedam nevarnosti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ti še vedno ne ločiš med zgodovino in sedanjostjo. Kar naprej utrujaš z nekimi partizani in domobranci, to ni naš problem, skoraj 20 let smo za sebe, to je pa že lepa doba. Pa klalo se je pred 60 leti v FLRJ, potem je bila SFRJ itd.
In Slovenci imamo vso pravico, da sami odločami o svoji državi. Pa saj smo se zato osamosvojili, da ne bomo hlapci.

Slovenija je lepa domovina in bo prventstveno to domovina Slovencev (le koga drugega), kot država pa bo za vse državljane.
Samo ti tega itak ne ločiš kot vse ostalo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ljubimci?

Isto bi komentiral, ce bi tekla tema o Mormonskih templjih ali o Bahá'ískih Hišah čaščenja (ampak najverjetneje pa ne o Scientologiji
wink-1.gif
).

Ne moreš enačiti ljudi z njihovimi voditelji. In ne moreš vseh ljudi pobarvati z isto barvo, če so nekateri neprilagojeni. In ne mores kar povprek postaviti krivdo na njihovo Vero.

Lahko probajmo.
Ena za ateiste:
"Vsi rimokatoliki so pedofili, in ne bi smeli imeti otrok, ker imajo očitno in dokazano predispozicijo k pedofiliji, in bi jih boli treba zaradi tega vse postreliti."

In ena za Katolike:
"Vsi ateisti niso vredni zaupanja, ker ne verjamejo v Boga, in se kot taki ne bojijo večnega ognja in kazni. Ker nimajo privzgojenega strahu so nespoštljivi do drugin in nevredni zivljenja, zato je treba vse križati."

(Off topic: Nikoli nisem stekal, zakaj katoliko okoli vratu nosijo mučilno napravo... Seriously, how morbid can you get?
smile-1.gif
)

P.S.: "temlji na našem minulem delu (in generacij naših prednikov)"
A. Aham. Zaradi tega smo v pedesetih uvazali "čefurje" na debelo. Sam da vem. Pa zaradi tega imamo zdaj Slovake, ki nam gradijo ceste. In čivilje iz IUV, ki se jim je predalec v Ljubljano v sluzbo vozit. Right.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ti še vedno ne ločiš med zgodovino in sedanjostjo. Kar naprej utrujaš z nekimi partizani in domobranci, to ni naš problem, skoraj 20 let smo za sebe, to je pa že lepa doba. Pa klalo se je pred 60 leti v FLRJ, potem je bila SFRJ itd.
In Slovenci imamo vso pravico, da sami odločami o svoji državi. Pa saj smo se zato osamosvojili, da ne bomo hlapci.

Funny. Sem mislil, da smo se osamosvojili zaradi tega, ker smo hoteli sami odločati o svoji usodi, in ker se nam ni zdelo fer kako se do nas obnašajo... Ampak ja, res je, zdaj ko smo samostojni, dajmo mi početi isto, kot so delali Srbski politiki v Jugoslaviji, in omejevati pravice drugim! Brilliant [censored] idea!

Citat:
Slovenija je lepa domovina in bo prventstveno to domovina Slovencev (le koga drugega), kot država pa bo za vse državljane.
Samo ti tega itak ne ločiš kot vse ostalo.

Krehm.

3. člen
Slovenija je država vseh svojih državljank in državljanov, ki temelji na trajni in neodtujljivi pravici slovenskega naroda do samoodločbe.

Nikjer ne piše da je Slovenija domovina avtohtonih (predvsem pa Dalejnskih in Štajerskih) Slovencev, f kateri na njihovo milost inu odobritev živijo tudi nekateri drugi, ki so potencialno lahko državljani Slovenije, ampak samo, če bodo tako po duči, izgledu, kakor tudi ljubezni do Henčkov, Blaženega Slomška, Generala Maistra inu Giannyja Rijavca.

In, da bomo čisto na jasnem: domovína -e ž (í) 1. dežela, v kateri se je kdo rodil, v kateri prebiva

Slovenija lahko samo je domovina državljanov Republike Slovenije, ter tujcev, ki živijo znotraj njenih meja.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:

Adolf Hitler, 1933?

Citat:

Ne vem, kaj je na sliki, in ne razumem pomena za njo. Vse kar vidim je zenso z okrvavljenim otrokom, ki ima v roki noz. Po mojih moralnih nacelih je slika neprimerna, in je z zensko na njej nekaj narobe - za specificno mnenje kako in kaj pa bi potreboval ozadje.

Na sliki je muslimanka ne pa neka ženska z otrokom.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
In tukaj lahko vidimo še več mentalno neuravnovešene populacije ,ki sodelujejo in gledajo kako se kaznjuje ženska zraven pa še navijajo in se veselijo. In tako neuravnovešeni so muslimani skoraj v celoti razen tistih nekaj %.
817871-n1136847329_194505_5142.jpg

Priponke

• 817871-n1136847329_194505_5142.jpg
    817871-n1136847329_194505_5142.jpg
    34 KB · Ogledi: 92