I
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
ksz
nehajte se že kregati.
Te zadeve pač (tudi arhitektonsko) ne sodijo v kulturo zahodnih držav.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj je napisal, da bo sprejel islam, verjetno ne bo polovičarski...
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa a si ti resno prizadet, ali se samo delaš norega... Daj, povej mi, si kdaj prebral Koran? Poznaš kakašega muslimana?
Zaradi tega, ker bi se nekdo spreobrnil v drugo vero bi postal nevaren okolici?! WTF? Ne, resno, kje spiš, da te ne ukradejo?
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:Ob tem seveda prikladno pozabiš, da pravice neega segajo le do tam, kjer začnejo omejevati prvice drugega. Jaz imam prvico živeti brez, da bi okoli sebe gledal križe in minarete (ker me to moti). Oni imajo pravico imet križe in minarete. In potem je rešitev le ena: da se najde srednja pot, da obe strani malo popustita (kar pa je pri religiji prktično nemogoče, saj so znane po tem, da ne popuščajo, musliji tu še posebej izstopajo).
Recimo tako, da imajo lahko džamije, minaretov pa ne ... ALi pa, da imajo lahko minatete pa ne smejo cvilit z njih (kr bi bilo čisto fer, tako kot bi bilo fer prepovedat zvonenje takrižastih) ... Pač odvisno od tega, kje se stvari dogajajo.
Ali je to zate že prezapleteno za razumet?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ateist ne verjame? Če pa morda sploh ne ve o čem naj ne bi verjel. Kapiš?
Podobno kot domača mačka, ki se s tem ne ubada.
Janez Krajnc bi se prvo preimenoval, čez čas pa bi lahko o njem kaj zanimivega prebrali ali pogledali na 24kur. Verjetno bi ponorel če bi bral po tem forumu in bi tudi tebe kje počakal, nevernika ali krivoverca.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Čak', moti te zvonjenje, kriviš pa minaret?Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Mene recimo zato, ker me pač tisto cviljenje in razbijanje moti. Moti me moteč zvok tega, moti me, da javno oznanjajo bebavost tistih, ki jim je to všeč. Vsiljujejo mi, skratka. Sploh ni važno, zakaj me moti - dovolj je, da me moti.
PS: zvonjenje se sliši v mojo dnevno sobo. Če je to OK, potem grem lahko jaz satana častit v cerkev? Ker če lahko oni pri meni, lahko tdui jaz pri njih ...
Eni lahko cvijijo z minatretov drugi ne smejo karikature njihovega ibermuslija javno pokazat?
Ne se hecat, no ...
Zanimivo... bi rekel Freud.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:Ob tem seveda prikladno pozabiš, da pravice neega segajo le do tam, kjer začnejo omejevati prvice drugega. Jaz imam prvico živeti brez, da bi okoli sebe gledal križe in minarete (ker me to moti). Oni imajo pravico imet križe in minarete. In potem je rešitev le ena: da se najde srednja pot, da obe strani malo popustita (kar pa je pri religiji prktično nemogoče, saj so znane po tem, da ne popuščajo, musliji tu še posebej izstopajo).
Recimo tako, da imajo lahko džamije, minaretov pa ne ... ALi pa, da imajo lahko minatete pa ne smejo cvilit z njih (kr bi bilo čisto fer, tako kot bi bilo fer prepovedat zvonenje takrižastih) ... Pač odvisno od tega, kje se stvari dogajajo.
Ali je to zate že prezapleteno za razumet?
Mislim da je to za tebe prezapleteno...
Ti nimas "pravico" ziveti brez necesa zaradi samo zaradi svoje kaprice/zelje/obcutka. Po tej logiki bi lahko prepovedali AM zaradi mnenja da je to zaman potrosen papir in skodi okolisu? Imas pravico verovati ali ne. V normalni druzbi se to lahko dela pod normalnimi in enakimi pogoji za vse (glede estetike, glasnosti, stevila, itd). Vse drugo disi na fasizem.
Ko je moten dovod kisika, streljajo nevroni na slepo.Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Bilo kaj si je bolje samo ,da nisi obrezan
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa a si ti resno prizadet, ali se samo delaš norega... Daj, povej mi, si kdaj prebral Koran? Poznaš kakašega muslimana?
Zaradi tega, ker bi se nekdo spreobrnil v drugo vero bi postal nevaren okolici?! WTF? Ne, resno, kje spiš, da te ne ukradejo?
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi: