Kdor pride od zunaj, se mora držati pravil

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Če je edina izobrazba, ki si je v življenju deležen prišla s strani verskega fanatika v lokalnem Madrasu, potem... potem dobiš ljudi, ki se jim zdi primerno kamenjati.

Odlično. Sedaj moraš samo še razumeti, da je ljudem s tako "izobrazbo" nujno dopovedati, da se pri nas živi drugače kot jih učijo "njihovi". Vedno pa se lahko vrnejo tja, od koder so prišli. Svobodna volja, remember?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
In koliko taksnih "verskih fanatikov" je v Sloveniji? V Zagrebu deluje medresa ze dolgo pa do danes se ni bilo incidenta. Se vec, povsem normalno je vkljucena v hrvaski izborazevalni sistem.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.250
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Jebemtis, lej, pa res!

A ti podobne citate poiscem se v Svetem Pismu, ali jih bos sam?
smile-1.gif
Torej, pricakujem, da prepovemo se cerkvene zvonike, in druge "verske" sisteme - racimo, nacionalizem? Oh, wait, ta je ze... - ki spodbujajo nasilje, incest in podobno?

Let me help.

1 Mz 19,34

Naslednji dan je starejša hči rekla mlajši: »Sinoči sem ležala z očetom; še nocoj ga napojiva z vinom! Potem pojdi ti in lezi z njim! Tako bova obudili zarod po očetu.«

ali pa, recimo... cel Ezikiel 7...

torej... a vse, ali samo muslimane?
smile-1.gif

Vse. Takoj.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.594
1.273
113
miljon....8 otrok, prideš na 8 miljonov... in naslednja generacija po 8 otrok... pa si na.... ohjoj

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Dobro je povedal... oni ne sprejemajo liberalizma in enakopravnosti... mi pa bi ga morali.

In potem ljudje tipa Evro(nekaj) trdijo, da je to samo njihova demokratična pravica. Kakšna demokratična pravica, če pa oni ne priznavajo enakopravnosti med ljudmi?!?!
bonk.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kako pa naj bi?

Ne smejo graditi minaretov, ker so simbol Islama in niso primerni za ambient.
Niso primerni ambient ker niso "naši".

Vera je na splosno slaba.
Verniki so slaboumni.

Islam je nasilna Vera.
Muslimani so nevarni zaradi svoje Vere.

Vsi Muslimani so enaki.
Vsak Musliman je potencjalni terorist.

That's basically to kar je meni uspelo razbrati iz vseh teh nakladanj. Bi pa z veseljem zvedel kaj sem narobe razumel?

Točno tako.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Onemogočit jim treba več kot enega otroka na drugega pa zelo velik davek in tako za vsakega naslednjega.
Pa socialo jim treba pobrat.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ne smejo graditi minaretov, ker so simbol Islama in niso primerni za ambient.
Niso primerni ambient ker niso "naši".

Vera je na splosno slaba.
Verniki so slaboumni.

Islam je nasilna Vera.
Muslimani so nevarni zaradi svoje Vere.

Vsi Muslimani so enaki.
Vsak Musliman je potencjalni terorist.

Čisto prav si razumel...
zmaga.gif

Ti pa svetujem, da se pogovoriš s kakim visoko izobraženim muslimanom o malce bolj kompleksnih debatah. Boš videl, kako mu pade zastor pred oči in se vklopi vera.

Moj primer: človeka vprašam, kaj bi storil, če bi ugotovil, da ga žena vara.

- kot iz topa ustreli, tako da me je prav pokonci vrglo: "I would kill her."

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
no ja, za to ne rabis bit lih muslic oz. vernik, da reces da bos babo fental ce se ti goni okol. to marsikdo rece, ce ga tak vprasas hehe

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Snecer je zelo fanatičen, ampak pač v drugo smer. Dokler pa so med nami takšni skrajneži, težko razmišljamo o lepšem, bolj strpnem svetu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tu ne gre za fanatizem, ampak za spoštovanje državne ureditve za razliko od nekaterih, ki bi raje bili talibanizirani oz. katolibanizirani in živeli pod neposredno komando papeža ali boga.

V Sloveniji je sedaj stanje kar solidno. Verskih razprtij ni, so pa verske neumnosti in poskusi katolibanizacije države.

Pred časom smo imeli v MBju predlog podmladka katoliške stranke NSi, da se preimenuje Titova cesta, v ulico General Maistra. No, tepci niso niti tega vedeli, da takšno ulico že dolgo dolgo let imamo v Mariboru
smile-1.gif
Tu gre za fanatizem, da se vse odstrani na silo za vsako ceno. No predlog je itak bil zavržen.

p.s. drugače pa se vidi, da imamo tukaj nekatere katolibanizirane, ker če malo "jače" napiše prispevek ali komentar ga sila resno vzamejo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Kdo so to "oni"? Vesoljci? "Oni" so ze sprejeli katolisko cerkev, pravoslavno cerkav, sinagogo... Filozofiras kdo komu odreka hkrati stavek pred tem TI nekaj nekomu odrekas. Pa ceprav to ni tvoja stvar, tebe nic ne stane ali briga.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Moj primer: človeka vprašam, kaj bi storil, če bi ugotovil, da ga žena vara.

- kot iz topa ustreli, tako da me je prav pokonci vrglo: "I would kill her."

Neumna vprasanja si zasluzijo neumen odgovor. 99% moskih na tem planet bi odgovorila enako, temu se rece moski ego.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ne bo držalo. Nisme še srečal vernika, ki bi bil tako fanatičen kot si ti...no, moæno, da je kakšen še hujšpiv jesus campu ali kaj je že tisto. Kar se pa sklicevanja na pravni red - še zdvanja smo ugotpvili, da imaš za nekoga, ki baje študira pravo, zelo slabo znanje in predvsem razumevanje le-tega... Fanatiki se sicer med sabo razlikujete le v tem, k čemu stremite, princip delovanja in razmišljanja pa je izredno podben če ne celo enak.
wink-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ne bo držalo. Nisme še srečal vernika, ki bi bil tako fanatičen kot si ti...no, moæno, da je kakšen še hujšpiv jesus campu ali kaj je že tisto. Kar se pa sklicevanja na pravni red - še zdvanja smo ugotpvili, da imaš za nekoga, ki baje študira pravo , zelo slabo znanje in predvsem razumevanje le-tega... Fanatiki se sicer med sabo razlikujete le v tem, k čemu stremite, princip delovanja in razmišljanja pa je izredno podben če ne celo enak.
wink-1.gif

You're kidding?
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ne, žal se ne. Res pa je, da je mb fax...že 15 let nazaj je na lj faxu kar mrgolelo mariborčanov, le zakaj?
confused-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/sHwPQMMEn_c&feature=related"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/sHwPQMMEn_c&feature=related" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Namesto kožic ,ki so jim porezali bi jim morali odrezati kaj druga pa bi bilo za nas sedaj bolje.