Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Pa kaj, si ti nepismen, retardiran, ali samo nesposoben razumevanja teksta?
Boli me [censored] o kateri veri je govora, omejevanje katerekoli vere je tisto, ki je nesprejemljivo. Če imate jajca, potem sprejmite zakon, ki bo prepovedal javno izrazanje verske pripadnosti, in predelal vse cerkve v Templje Razuma in Fizike.
Ne pa da, potuhnjeno, kot male pizde sprejmejo zakon, ki omejuje samo eno vero , ker je pac v tem trenutku "neprimerna". Wunderbahr, oder? Die Juden folgen im etwa Drei jahren...
Sicer pa, sam sem si kriv...Pa tudi s to temo se ne bom vec ukvarjal. Tupite svoje, bodite zaplankani, tulite, kako ni fer, da drzava podpira cigane, in da hocete vecjo minimalno placo, watch me care
Preberi si kdaj kaksno knjigo, ki ni na Cicibanovem spisku, in poglej kaj po televiziji, kar ni delo Holywooda. Poizkusi (hah!) se vziveti v koga drugega - ne samo na povrsju, ampak z razumevanjem vse zgodovine, ki ga je pripeljala do tja.
Preberi so Koran. Pa Toro. Pa Sveto Pismo. Pa Mormonovo Knjigo (najboljsa znanstveno-fantasticna zgodbica, dokler ni prisla Scientologija!). Poizkusi razumeti, zakaj jim toliko pomeni.
Mogoce bo porem drugace. Upam, da bo. Ampak nekdo drug se bo naprej ukvarjal s tem, ker meni se - ne da. Nisem niti Siddhartha, nti Kristus, niti Mali Princ... In se mi ne zdi vec vredno ukvarjati s teboj. Guess I'll never be God...
"Here is my advice... First, guard the freedom of ideas at all costs. Be alert that dictators have always played on the natural human tendency to blame others and to oversimplify. And don't regard yourself as a guardian of freedom unless you respect and preserve the rights of people you disagree with to free, public, unhampered expression. "