Kdor pride od zunaj, se mora držati pravil

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
In tukaj lahko vidimo še več mentalno neuravnovešene populacije ,ki sodelujejo in gledajo kako se kaznjuje ženska zraven pa še navijajo in se veselijo. In tako neuravnovešeni so muslimani skoraj v celoti razen tistih nekaj %.
Ti pa ne bi ploskal, če bi kako muslimanko v stadionu tak tepli? Res ne? Stran bi gledal?

Ne nebi ploskal

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne, vprašanja so takšna, še enkrat si preberi, je dokaz razumljivo
smile-1.gif

Zdaj se mu pa opraviči.
Zakaj, a je klerojanševist žaljivka?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ker si ga očitno narobe označil. Opravičila niso samo za žaljivke, to bi lahko vedel.

netko

Guru
25. jul 2007
6.982
2.270
113
ne morem verjet da se prvič v dveh letih strinjam s tabo

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Pa kaj, si ti nepismen, retardiran, ali samo nesposoben razumevanja teksta?

Boli me [censored] o kateri veri je govora, omejevanje katerekoli vere je tisto, ki je nesprejemljivo. Če imate jajca, potem sprejmite zakon, ki bo prepovedal javno izrazanje verske pripadnosti, in predelal vse cerkve v Templje Razuma in Fizike. Ne pa da, potuhnjeno, kot male pizde sprejmejo zakon, ki omejuje samo eno vero, ker je pac v tem trenutku "neprimerna". Wunderbahr, oder? Die Juden folgen im etwa Drei jahren...

Sicer pa, sam sem si kriv...Pa tudi s to temo se ne bom vec ukvarjal. Tupite svoje, bodite zaplankani, tulite, kako ni fer, da drzava podpira cigane, in da hocete vecjo minimalno placo, watch me care
smile-1.gif
Preberi si kdaj kaksno knjigo, ki ni na Cicibanovem spisku, in poglej kaj po televiziji, kar ni delo Holywooda. Poizkusi (hah!) se vziveti v koga drugega - ne samo na povrsju, ampak z razumevanjem vse zgodovine, ki ga je pripeljala do tja.
Preberi so Koran. Pa Toro. Pa Sveto Pismo. Pa Mormonovo Knjigo (najboljsa znanstveno-fantasticna zgodbica, dokler ni prisla Scientologija!). Poizkusi razumeti, zakaj jim toliko pomeni.

Mogoce bo porem drugace. Upam, da bo. Ampak nekdo drug se bo naprej ukvarjal s tem, ker meni se - ne da. Nisem niti Siddhartha, nti Kristus, niti Mali Princ... In se mi ne zdi vec vredno ukvarjati s teboj. Guess I'll never be God...

"Here is my advice... First, guard the freedom of ideas at all costs. Be alert that dictators have always played on the natural human tendency to blame others and to oversimplify. And don't regard yourself as a guardian of freedom unless you respect and preserve the rights of people you disagree with to free, public, unhampered expression. "

I

Izbrisan uporabnik #488

Te kar razumem, da take pišeš, ko imaš minaret "pred" oknom.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Pa kaj, si ti nepismen, retardiran, ali samo nesposoben razumevanja teksta?

Boli me [censored] o kateri veri je govora, omejevanje katerekoli vere je tisto, ki je nesprejemljivo. Če imate jajca, potem sprejmite zakon, ki bo prepovedal javno izrazanje verske pripadnosti, in predelal vse cerkve v Templje Razuma in Fizike. Ne pa da, potuhnjeno, kot male pizde sprejmejo zakon, ki omejuje samo eno vero , ker je pac v tem trenutku "neprimerna". Wunderbahr, oder? Die Juden folgen im etwa Drei jahren...

Sicer pa, sam sem si kriv...Pa tudi s to temo se ne bom vec ukvarjal. Tupite svoje, bodite zaplankani, tulite, kako ni fer, da drzava podpira cigane, in da hocete vecjo minimalno placo, watch me care
smile-1.gif
Preberi si kdaj kaksno knjigo, ki ni na Cicibanovem spisku, in poglej kaj po televiziji, kar ni delo Holywooda. Poizkusi (hah!) se vziveti v koga drugega - ne samo na povrsju, ampak z razumevanjem vse zgodovine, ki ga je pripeljala do tja.
Preberi so Koran. Pa Toro. Pa Sveto Pismo. Pa Mormonovo Knjigo (najboljsa znanstveno-fantasticna zgodbica, dokler ni prisla Scientologija!). Poizkusi razumeti, zakaj jim toliko pomeni.

Mogoce bo porem drugace. Upam, da bo. Ampak nekdo drug se bo naprej ukvarjal s tem, ker meni se - ne da. Nisem niti Siddhartha, nti Kristus, niti Mali Princ... In se mi ne zdi vec vredno ukvarjati s teboj. Guess I'll never be God...

"Here is my advice... First, guard the freedom of ideas at all costs. Be alert that dictators have always played on the natural human tendency to blame others and to oversimplify. And don't regard yourself as a guardian of freedom unless you respect and preserve the rights of people you disagree with to free, public, unhampered expression. "

Tako samo enim je potrebno omejevati in prepovedovati.

ČUDNO

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Retorično vprašanje...

Predstavljaj, da na svetovnem prvenstvu naslednje leto ena država pošlje ekipo rokometašev. Žogo si podajajo z roko in nepripravljene nogometne ekipe šolajo kot za stavo. Sodniške piske, da igrajo z roko, enostavno ignorirajo in igrajo dalje.

Kaj narediš? Zabrišeš jih s svetovnega prvenstva. Ali jih pustiš igrati, češ... saj je samo igra?

(kaj misliš s "šolajo" ?)

Torej ti na možnost "preprosto spoštujemo utečena pravila" niti pomisliš ne?
A le zdaj ali tudi nasploh (kje delaš?) ?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ker si ga očitno narobe označil. Opravičila niso samo za žaljivke, to bi lahko vedel.

Ti si me označil, on se je le temu smejal. (jaz tudi)

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi ti ne znaš brati
smile-1.gif
Pocitiraj in dokaži. Ne more biti težko, saj tokrat ne gre za "Rdečo kapico".

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Jaz bi na brzino rekel: V Franciji je mali kaos in vsak poskus preusmeritve pozornosti vladi prav pride.

(kdo je zažigal avte? Ko je bil na ulici? MUSLIM... aja, čakaj, nekdo drug je bil. šit, drugi izgovor treba najt)

I

Izbrisan uporabnik #488

No eto. Moralo bi pisati klerojanševikova vprašanja in bi se nanašalo na osebo, tako pa se označka nanaša na vsebino vprašanj, ki imajo takšn lastnost.

Spet si narobe razumel kot vedno
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
OK, kaj je potem bistvo tvojega tistega posta.

Ah, ja izmikanje vprašanju, sem se že spomnil.
wink-1.gif