Naj bi se slabše zapiral in potem naj ne bi dihtal kar je pa potem problem za vzdrzevanje temperature. Koliko vem je tako na feder narejeno. Tako sem dobil jaz info. Ni sedaj, da verjetno to vsak dela je pa možnost. Lahko, da so tudi že kaj popravili. Ma pa prednost ker ima še deflektor ploščo in lahko izkoriščaš celotno kuhalno površino.Ne razumem tega. Pokrov na pant, razumem,.zakaj pa bi bilo.tesnenje slabo če je pokrov na pant? A pokrova ne stisne dovolj dol ali...?
ce pogledas 5755 je 262 eur in ni razstavni model, 10 eur je pa postnina. In ni treba cakat in obremenjevat kolega iz nemcije.
za Webre sem bral , je moral prilagajati pant, da je ulovil pravilno zapiranje / tesnenje.Pokrov na pant verjetno enako zatesni. Ne vem sicer kako deluje, če tik preden se zapre še dodatno stisne, ali pa fedra venomer teži k dvigu pokrova. Nisem nikoli to probal, pa saj se lahko hitro to preveri v Bauhausu. Drugače pa je treba polagat pažnjo v katero smer se pokrov odpre.. Če imaš žar na prostem, ti je vseeno, če imaš nekje ob zidu, ni več tako.
Jaz sem gledal Napoleona na patent, pa ni OK zapiral. Kontra od panta je pokrov zeval...
5750 nima panta.Pa se ti 5750 v nulo lepo zapre na tisto fedro?
Jaz sem mogo malo pilit lukno za šrauf, da se je pant na zadnjem delu bolj dol vsedo, da je dihtalo. Drugače je mimo pihalo.za Webre sem bral , je moral prilagajati pant, da je ulovil pravilno zapiranje / tesnenje.
Jaz sem gledal Napoleona na patent, pa ni OK zapiral. Kontra od panta je pokrov zeval...
Napoleon je tudi ok. Jih ima par kolegov in so vsi zadovoljni. Načeloma so mogoče bolj znani po plinskih žarih ampak tudi na oglje so ok.Ok torej Napoleona ne poznamo?
Napoleon je tudi ok. Jih ima par kolegov in so vsi zadovoljni. Načeloma so mogoče bolj znani po plinskih žarih ampak tudi na oglje so ok.
Recimo kaj takega je isti nivo kot Weber 5775 na pant:
Napoleon Žar na oglje Napoleon PRO22K-LEG-2
Žar na oglje Napoleon PRO22K-LEG odlikuje mobilnost in kvalitetni materiali (vsi vitalni deli žara so emajlirani). To je čvrst in izjemno stabilen žar prav tako pa je zelo enostaven za premikanje z kvalitetnimi kolesi, ki omogočajo, enostavno prevažanje po različnih podlagah. Največja prednost...www.drva.info
Dobra stran proti webru je litoželezna rešetka.