Tale vikend je po ženini liniji v Slo. V bosni se nisem pekel za bajto zara ker je v gostilni tok poceniynos ima vikend v bosni, tako da so vsi sosedje bosanci.
Ma naj ti demz nardi. Kvadratno jeklo po 45°. To je tiso pravo. Al pa v bosni v selu nabav.Litoželezna rešetka za žar 40x48cm
Emajlirana litoželezna rešetka za žare.Velikosti 40 x 48 cm.Primerna za različne plinske žare ali peko nad ogljem.Za dodatne informacije pokličite na 040 / 851 - 633.flamula.si
Kej tazga?
Zdravo. Za na vikend bi nabavil eno cca 40-50 cm litozelezno pravokotno resetko za impro zar s cegli in peko z ogljem. Kaj se kaj priporoca?
In pa kateri neweber dimnik za prizgat brikete kupiti? Tnx
Jaz mam Webra in še enga za par € iz najboljšega soseda, ker v webru največ smoukam. To pa traja in na ta pocenem prej kaj pripravim. Poleg tega, na webru sem dost goriva ponucal, da sem za 4 ljudi naredil na jest. Prevelik za eno družino. Lohk pa kdo bolje razloži kako racionalno webra uporabljat za burgerje recimo. Tega gre pri nas največ. Čivapi in podobno smo mal na stran dal.Zdaj pa čist zares... ko gledam te objave me je kar minila želja do nakupa teh jajčk. Plin odpade torej smo na klasičnem rošilju. Torej kaj kupiti? Weber in je to to? Ali so še kakšne druge pametne trajne opcije?
Jaz imam na vikendu ta malega Webera 48cm in ima zraven nastavek da lahko kuriš levo desno, vmes pa nič. In če ta nastavek prestaviš na sredino, kuriš na eni stani. Na drugo pa lahko položiš alu folijo, da zrak gre bolj skozi oglje in ne rabiš ravno veliko oglja porabit.Jaz mam Webra in še enga za par € iz najboljšega soseda, ker v webru največ smoukam. To pa traja in na ta pocenem prej kaj pripravim. Poleg tega, na webru sem dost goriva ponucal, da sem za 4 ljudi naredil na jest. Prevelik za eno družino. Lohk pa kdo bolje razloži kako racionalno webra uporabljat za burgerje recimo. Tega gre pri nas največ. Čivapi in podobno smo mal na stran dal.
Jst imam nekaj takega od BBQ Bull firme.
Rešetke so 55,6 x 41,5 cm in pripravim ribe za 4 ali pa več hodni meni za 20+ oseb.
Res je pleh tanjši in ne drži temperature kar verjetno Weber opravi z odliko.
Dimnik pa tudi imam neko kopijo Webra in ravno tako zakurim brikete ali oglje.
Poglej priponko 56757
Vsaj 1x na teden. Na več načinov.Mojstri, ste že delali celega piščanca v Webru?
O kristus tolk pa spet ni doberVsaj 1x na teden. Na več načinov.