O kristus tolk pa spet ni dober
Saj ni, samo idej mi ne zmanjka. Ja seveda mi je dober, pa če cenovno gledaš, je cenejši od kg perutničk. V tamalega webra 47 cm ne gre pokonci, pač položiš ali razpoloviš. Na sedanjem mastertouchu pa tako imam GBS varijanto in tam pa res ne zmanjka idej, kaj vliješ v tisti sredinski valj. Pri začimbah pa isto. Sol, poper, česen v prahu je klasika, potem pač dodajaš, kar ti paše ( sladka rdeča paprika, čili, ni da ni...) ali pa ga na tanko premažeš z gorčico z izbranimi začimbami ali brez....Ali pa kupiš še zmešene začimbe....Ko se mi zaljubi, ga dam tudi v alu weber pladenj, dodam rdeče korenje, celo čebulo, itd, itd..O tem se da pisati cel dan.
Veliko za preizkušat, rezultat je vedno dober. Če pa pri vsaki peki delaš na isti način, pa verjamem, da je dolgočasno.