Meni je ok(imam ga z običnim pokrovom).Zanima me, če je kdo vzel Napoleon žar, da bi povedal izkušnje ... če je ok?
Sicer do sedaj sem ga uporabljal le kot običen žar in se še nisem spravil k počasni peki večjih kosov.
Meni je ok(imam ga z običnim pokrovom).Zanima me, če je kdo vzel Napoleon žar, da bi povedal izkušnje ... če je ok?
Kje je pa Žužemberg?Zdravo, vidim, da vsi v glavnem kopujete oglje / brikete v štacunah.
Ali uporabljate oglje iz domače kope? Sem omenil " Očetovo oglje ". Žužemberg. Sem zadovoljen z njim in drugega ne uporabljam več; tudi brikete sem nehal kuriti.
Pred časom sem bil razočaran z webrovimi priketi. Na ceno so bili slaba kakovost/izkoriščenost.
Sam mojega keramičnega segrevam nekje 45 min, nato pa meso v njega. Za ribe, čvape, fafle, bjedre,....pa starega klasičnega zakurblam.
Če tole sprašuje dec iz Ajzerbajdžana potem ok, če pa slovenc???!!! Matr da vidim banGa ni. Ker je Žužemberk
Četitam za zar !Nabavil napoleon pro22k, rebrca uspela v nulo. Vec testiram za vikend.
Hvala za feedback. SAm kolebam ..sicer imam prastari prenosni plinski zar Weber Q2000 ( ja vem - baje tukaj to sploh ni zar ) in bi si rad umislil na oglje za spremembo. Kaksna jajcka sem opustil, ker za nekaj dobrega je ze preko 1.5k€. Napoleon je vsecen ker ima resetko iz litega zeleza plus 3 nivojsko/visine resetke. Je pa tak..da Weber ima pa spet neko tono dodatkov ala voki, kateri gre v sredino in ostalo.Pri pantih nisem opazil problemov, ko sem delal bedrce, mi je temperatura malo usla previsoko in se zaprl vse odprtine, kar seveda ne bi smel. Ko sem se nato spomnil, da mam vse zaprto, je bilo prepozno, oglje je samo se ugasalo oz ni dalo vec nic od sebe. To mi pove, da panti tesnijo ok, drugace ne bi ugasnilo tako hitro.
Dodatki me ne motijo, dimnik sem vzel od webra recimo. Nisem hardcore navijac kake znamke.
Glede na katere metrike? Kolikor vem nas je precej zadovoljnih s Kamado Bono.Kaksna jajcka sem opustil, ker za nekaj dobrega je ze preko 1.5k€
Weber, ali pač kateri koli višje cenovni , to pa zato, ker bo čez 10 let še vedno tak kot si ga kupil. Vse ostalo kar je po Merkurjih in baubavih bo naslednje leto nagravžno rjavo in potem še naslednje leto neuporabno.In pa kateri neweber dimnik za prizgat brikete kupiti? Tnx
Kerga bosanca?Vprašaj soseda bosanca. Se ti bo smejal glede dimnikov. Žar pa boljši naredu kot marskikateri slovenski samooklicani šef.